İyi akşamlar :) arkadaşım ile film izliyeceğiz eski türk filmlerinden yani yeşilçamdan güzel bir aşk filmi istiyorum sevgiyi anlatan kadir inanır ile türkan şorayın filmleri olursa iyi olur tavsiyeleriniz bekliyorum
Şimdiden teşekkür ederim :)
quote:
Orijinalden alıntı: Sinek_Vales1
İyi akşamlar :) arkadaşım ile film izliyeceğiz eski türk filmlerinden yani yeşilçamdan güzel bir aşk filmi istiyorum sevgiyi anlatan kadir inanır ile türkan şorayın filmleri olursa iyi olur tavsiyeleriniz bekliyorum
aman...
quote:
Orijinalden alıntı: sanal-insan
quote:
aman...
Noldu kardeş bişey mi var ? Tavsiye için mesaj at abuk sabuk şeyler yamayalım lütfen
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sanal-insan
quote:
aman...
Noldu kardeş bişey mi var ? Tavsiye için mesaj at abuk sabuk şeyler yamayalım lütfen
yeşil çam bilmem ama The Notebook güzel bir filmdir öneririm
Teşk ederim ama bize eski türk filmlerinden lazım 2 mizde çok seviyoruz eskilerin filimini konuyla ilgili yorum yapmak isteyen yazsın lütfen
Selvi boylum al yazmalım
Bes dakikada Beşiktaş Behçet nacar
quote:
Orijinalden alıntı: Saahin
Bes dakikada Beşiktaş Behçet nacar
Kafan mı iyi senin aşk filimi diyorum gereksiz konuşma ya
quote:
Orijinalden alıntı: sfr+10
Selvi boylum al yazmalım
Selvi boyulum al yazmalım listemde birde devlerin aşkı var kararsızım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme