Bildirim
Tavsiye
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
LG g4 -
Hocam bir note 4 kullanıyorsunuz sanırım ve G4 ü önermiş'siniz , Bende o iki telefon arasında kaldım diyebilirim -
Note 4 1800-1850 tl civarında satılıyor,1600-1700 tl olanlar paralel ithalat ve samsung paralel ithalat alınmaz,arkadaş 1700 tl fiyat seviyesinde bir telefon istemiş o yüzden g4 dedim lg'de paralel ithalat tercih edilebilir.Eğer distribütör garantili alacaksanız note 4 öneririm -
1800 tlye s6 al harika telefon -
LG G4.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam not ve g4 arasında kaldım çoğu insan g4 diyor o yüzden g4de karar verdim teşekkür ederim -
Hocam bir kaç gün sonra deneyimlerinizi , özellikle ısınma durumunu yazarsanız sevinirim bekliyorum mesajınızı -
g4 ıle note arasında kaldıyasan G4 al tabıkı.. -
Tel on numara biraz ısınıyor fakat deriden hissedilmiyor kullanışlı çok hafif fiyatına gore hosuma gitti
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X