Şimdi Ara

TATLİ Mİ TATLİ MİNYON MU MİNYON[SS GELDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet boyle tatli minyon bir kiz sevesim var ayni lindsey gibi. Boyyle tatli minyon beyaz kizlar turkiyede yok. İrk olarak nerelerde bulabilirim? Norvec olur mu??

ŞU KIZDAKİ TATLILIĞA BAKAR MISIN BİR DE BOYU 1.61 CANIM YAA
     TATLİ Mİ TATLİ MİNYON MU MİNYON[SS GELDİ] TATLİ Mİ TATLİ MİNYON MU MİNYON[SS GELDİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whenifeelit -- 6 Nisan 2014; 10:36:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burda da var ama sen gormemişsin ben çok gördüm
  • Gidecek misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

burda da var ama sen gormemişsin ben çok gördüm

Yahu nereden goruyorsun bir de nispet yapar gibi yazıyorsunuz...gece gece aglatmayin adami adres verin gelelim

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Gidecek misin?

Evet

• Nasıl yok? Dışarı çık bi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Nasıl yok? Dışarı çık bi

Yahu yok yeminlen yok herkes rasyladi bi ben mi rastlayamadim yok ulan yok ordudayim ben besili camis gibi kizlar var bir de karalar, kol killari benimkinden fazla bjr de simsoyah kol killarin. Kizim hic mi aynaya bakmiyorsun yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

quote:

Nasıl yok? Dışarı çık bi

Yahu yok yeminlen yok herkes rasyladi bi ben mi rastlayamadim yok ulan yok ordudayim ben besili camis gibi kizlar var bir de karalar, kol killari benimkinden fazla bjr de simsoyah kol killarin. Kizim hic mi aynaya bakmiyorsun yaa

İstanbul'da BOLL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

quote:

Nasıl yok? Dışarı çık bi

İstanbul'da BOLL

Nomissiz vicdonsiz :'(

• istanbul,izmir,aydın,ısparta,antalya,bursa,çanakkale,erdirne,tekirdağ.

buralarda yaşarlar günde yarım somun ekmek yerler 2 bardak su içerler et yemekten hoşlanmazlar genel olarak uysaldırlar sevecendirler çocuklarla iyi anlaşırlar. genelde beyaz tenli olurlar kazağının kolllarını avuç içine kadar çekerler kahve kupasını 2 eliyle tutarlar genel olarak az beslendikleri için üşürler gök kuşağı gibi her renkten giyinirler mutlaka sırtında veya omuzdan askılı çantaları vardır hatta çantaları tweety gibi karakterlerden olabilir ev içinde pon pon şeylerden giyerler.(adını bilen yazsın hatırlayamadım) küfür etmezler nazik ve utangaç konuşurlar kitaplarını bebek taşır gibi gögüsünde taşır faşik veya gomanis olmazlar genelde apolitik olurlar uykusuzluğa açlığa yürümeye gelemezler miyk miyk ederler sahilde kumdan kale yapıp yıkmaya bayılırlar ağır kitaplardan pek hoşlanmazlar fantastik kurgu ve kişisel gelişim kitapları okurlar kibardırlar ama kasıntı değillerdir rahattırlar yerine göre ingiliz soylusu gibi yerken yerine göre erol taşa dönüşebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 6 Nisan 2014; 5:11:47 >

• İstanbula git hakiki tereyagli kasarda bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

istanbul,izmir,aydın,ısparta,antalya,bursa,çanakkale,erdirne,tekirdağ.

buralarda yaşarlar günde yarım somun ekmek yerler 2 bardak su içerler et yemekten hoşlanmazlar genel olarak uysaldırlar sevecendirler çocuklarla iyi anlaşırlar. genelde beyaz tenli olurlar kazağının kolllarını avuç içine kadar çekerler kahve kupasını 2 eliyle tutarlar genel olarak az beslendikleri için üşürler gök kuşağı gibi her renkten giyinirler mutlaka sırtında veya omuzdan askılı çantaları vardır hatta çantaları tweety gibi karakterlerden olabilir ev içinde pon pon şeylerden giyerler.(adını bilen yazsın hatırlayamadım) küfür etmezler nazik ve utangaç konuşurlar kitaplarını bebek taşır gibi gögüsünde taşır faşik veya gomanis olmazlar genelde apolitik olurlar uykusuzluğa açlığa yürümeye gelemezler miyk miyk ederler sahilde kumdan kale yapıp yıkmaya bayılırlar ağır kitaplardan pek hoşlanmazlar fantastik kurgu ve kişisel gelişim kitapları okurlar kibardırlar ama kasıntı değillerdir rahattırlar yerine göre ingiliz soylusu gibi yerken yerine göre erol taşa dönüşebilirler.

Tespitler çok sağlam

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

İstanbula git hakiki tereyagli kasarda bulursun

amd ısınıyor.
  • NEŞELİMEŞEODUNU kullanıcısına yanıt
    Buzdozer oldugu icin isinmuyor 7 derecenin neresi sicak

• quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

istanbul,izmir,aydın,ısparta,antalya,bursa,çanakkale,erdirne,tekirdağ.

Tespitler çok sağlam

Sorma çok pis tespit ve genelleme yaparım

@AMD HASTASI 044

İntel olsaydı 2 derece olurdu

şaka bir yana 2 ay önce amd athlon 2 işlemcili download bilgisayarında hava soğutma ile -10 dereceyi gördüm kasa kömürlükte 6 tane fan var üstünde buz tuttu gariban

• Gel İst'a satıyım qamqi

• NEŞELİMEŞEODUNU kullanıcısına yanıt
    Simdi ici simsiyah olmustur amd candir ya bide o dereceede nasil islemciye zarar vermedin

• Hocam bahsettiğin kızlardan çok var ülkede

•  TATLİ Mİ TATLİ MİNYON MU MİNYON[SS GELDİ]
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.