Bildirim
TATLİ Mİ TATLİ MİNYON MU MİNYON[SS GELDİ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
burda da var ama sen gormemişsin ben çok gördüm -
Gidecek misin? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: WISDOM
burda da var ama sen gormemişsin ben çok gördüm
Yahu nereden goruyorsun bir de nispet yapar gibi yazıyorsunuz...gece gece aglatmayin adami adres verin gelelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
Gidecek misin?
Evet
Nasıl yok? Dışarı çık bi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zodiac Killer
Nasıl yok? Dışarı çık bi
Yahu yok yeminlen yok herkes rasyladi bi ben mi rastlayamadim yok ulan yok ordudayim ben besili camis gibi kizlar var bir de karalar, kol killari benimkinden fazla bjr de simsoyah kol killarin. Kizim hic mi aynaya bakmiyorsun yaa
quote:
Orijinalden alıntı: Whenifeelit
quote:
Nasıl yok? Dışarı çık bi
Yahu yok yeminlen yok herkes rasyladi bi ben mi rastlayamadim yok ulan yok ordudayim ben besili camis gibi kizlar var bir de karalar, kol killari benimkinden fazla bjr de simsoyah kol killarin. Kizim hic mi aynaya bakmiyorsun yaa
İstanbul'da BOLL
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Whenifeelit
quote:
Nasıl yok? Dışarı çık bi
İstanbul'da BOLL
Nomissiz vicdonsiz :'(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
istanbul,izmir,aydın,ısparta,antalya,bursa,çanakkale,erdirne,tekirdağ.
buralarda yaşarlar günde yarım somun ekmek yerler 2 bardak su içerler et yemekten hoşlanmazlar genel olarak uysaldırlar sevecendirler çocuklarla iyi anlaşırlar. genelde beyaz tenli olurlar kazağının kolllarını avuç içine kadar çekerler kahve kupasını 2 eliyle tutarlar genel olarak az beslendikleri için üşürler gök kuşağı gibi her renkten giyinirler mutlaka sırtında veya omuzdan askılı çantaları vardır hatta çantaları tweety gibi karakterlerden olabilir ev içinde pon pon şeylerden giyerler.(adını bilen yazsın hatırlayamadım) küfür etmezler nazik ve utangaç konuşurlar kitaplarını bebek taşır gibi gögüsünde taşır faşik veya gomanis olmazlar genelde apolitik olurlar uykusuzluğa açlığa yürümeye gelemezler miyk miyk ederler sahilde kumdan kale yapıp yıkmaya bayılırlar ağır kitaplardan pek hoşlanmazlar fantastik kurgu ve kişisel gelişim kitapları okurlar kibardırlar ama kasıntı değillerdir rahattırlar yerine göre ingiliz soylusu gibi yerken yerine göre erol taşa dönüşebilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 6 Nisan 2014; 5:11:47 >
-
İstanbula git hakiki tereyagli kasarda bulursun
quote:
Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU
buralarda yaşarlar günde yarım somun ekmek yerler 2 bardak su içerler et yemekten hoşlanmazlar genel olarak uysaldırlar sevecendirler çocuklarla iyi anlaşırlar. genelde beyaz tenli olurlar kazağının kolllarını avuç içine kadar çekerler kahve kupasını 2 eliyle tutarlar genel olarak az beslendikleri için üşürler gök kuşağı gibi her renkten giyinirler mutlaka sırtında veya omuzdan askılı çantaları vardır hatta çantaları tweety gibi karakterlerden olabilir ev içinde pon pon şeylerden giyerler.(adını bilen yazsın hatırlayamadım) küfür etmezler nazik ve utangaç konuşurlar kitaplarını bebek taşır gibi gögüsünde taşır faşik veya gomanis olmazlar genelde apolitik olurlar uykusuzluğa açlığa yürümeye gelemezler miyk miyk ederler sahilde kumdan kale yapıp yıkmaya bayılırlar ağır kitaplardan pek hoşlanmazlar fantastik kurgu ve kişisel gelişim kitapları okurlar kibardırlar ama kasıntı değillerdir rahattırlar yerine göre ingiliz soylusu gibi yerken yerine göre erol taşa dönüşebilirler.
Tespitler çok sağlam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044
İstanbula git hakiki tereyagli kasarda bulursun
amd ısınıyor. -
Buzdozer oldugu icin isinmuyor 7 derecenin neresi sicak
quote:
Orijinalden alıntı: ELdarioN19
quote:
Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU
Tespitler çok sağlam
Sorma çok pis tespit ve genelleme yaparım
@AMD HASTASI 044
İntel olsaydı 2 derece olurdu
şaka bir yana 2 ay önce amd athlon 2 işlemcili download bilgisayarında hava soğutma ile -10 dereceyi gördüm kasa kömürlükte 6 tane fan var üstünde buz tuttu gariban
-
Gel İst'a satıyım qamqi
Simdi ici simsiyah olmustur amd candir ya bide o dereceede nasil islemciye zarar vermedin
Hocam bahsettiğin kızlardan çok var ülkede
Benzer içerikler
- arkadaşım kredi kartımı kullandı ödemiyor
- kumarda kaybetmek
- uçağa sigara alınıyor mu
- aradığınız numara geçici olarak servis dışıdır
- ayaktan çıkan ayakkabıya çözüm
- elektrikli bebek arabası
- dc açıldı mı
- dünyanın en büyük vinci
- en ilginç rekorlar
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X