Şimdi Ara

TATİLDE OY MU KULLANILIRMIŞ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi bazı arkadaşlar 26 Ağustos'ta seçim olursa millet tatilde olur oy kullanımı düşer. Tatile çıkan kesimin çoğu da muhalif kesim. Böylece yine Akp kazanır diyorlar. Ben de şöyle diyorum.
    Madem bu ülkenin geleceğinden endişelisin, ülkenin kötü yönetildiğini düşünüyorsun. Artık iktidarın değişmesini istiyorsun. Ne yapacaksın? Yapman gereken tek şey oyunu kullanmak. Ama sen sırf tatil yapacağım diye oy kullanamayacaksın öyle mi? Kardeşim senin tatilin mi önemli bu ülkenin geleceği mi? Madem ülkeni düşünüyorsun öyle de böyle de o oyu kullanacaksın. Sen bu kadar umursamaz ve gevşek olursan kötü niyetli kişiler de bunu kullanır. Bir şeylerin değişmesini istiyorsan sen de sana düşen görevi yerine getireceksin. He sen baştan yine hile yaparlar, sonuç aynı olur Ysk falan dersen baştan kaybettik zaten. Geçmiş olsun.



  • 2010 referandumu da tatilin ertesi günü olmuştu erkenden dönmek zorunda kalmıştı herkes katılım oranı %70 lerdeydi gene aynısı olur hatta daha düşük olur eğer bahsi geçen günde olur ise

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikolojik düşünün, kışın ortasında havalar kötüyken insanlar daha kötümser olur ve değişim ister. Yazın sonlarında ise, insanlar daha iyimser olur mevcut düzenin devamını ister. Tabi turizm ile de ekonomi azıcık rahatlar o da var.
  • Seçimlere Katılım Oranları

    %
    2007 84,16
    2011 87,16
    2015 Haziran 86,43
    2015 Kasım 87,40
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.