Bildirim
TAtil bitsin istemeyenler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
keşke bugün cuma olsaydı... -
ne güzel tatildeydik yaa... -
Pazartesi de tatil. -
kim isterki -
quote:
Orjinalden alıntı: ProtezBacak
Pazartesi de tatil.
İstanubl bi kac kere daha kurtulsaydı cok kral olucaktı -
OKula gitmek istiyorum 5 aydır evdeyim oturuyorum pc basında :D Sürekli tatil içindeyim zaten ama inan okulu özledim ya -
salıda tatil olsunnn -
Başlıyor ya yine bir sayfa bile açmadım tatilden bu yana birsürü ödev vardı onu bırak bu haftadan sonra yazılılarda başlar ve hiçbirşey bilmiyorum -
Size bu gidişle hergün tatil... -
quote:
Orjinalden alıntı: W7K2D!
OKula gitmek istiyorum 5 aydır evdeyim oturuyorum pc basında :D Sürekli tatil içindeyim zaten ama inan okulu özledim ya
-
son tatilim bu 120 gündü ama 15 gün kaldı bitmesine okul başlamasın
baba beni okula gönder
-
4 aylık tatilimin son günü bugün. iyidik aslında evde. -
hatırlatmasanız olmazdı dimii
-
okul sarıyo,ama ödevler felan bezdirdi daha ilk aydan,tonla ödev var daha başlamadım. -
yarın okulmu var -
iş bulmam lazım, yazın zaten piyasa ölüydü, bu bayram tatili iyice bezdirdi beni, bir an önce bitsin isitiyorum -
Okul iyi güzel bir şeyde. Bizim okul, okul değil ki. Sabah 5.30 da kalkıyorum. İnsan zaten yorgun, uyumak istiyor. Kalkınca da zombi gibi oluyorum. Ayrıca 8 saat ders var. İğrenç bir şey ya bu standartlar. -
yarın bize tatil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X