Şimdi Ara

Tatdo dövme dondurma kilo 79 tl (hakmar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
4.338
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yıllardır icinde katkı maddesi olmadığı icin alıyorum
    biraz sekeri az olsa 10 numara dondurma
    Yakinimda 2 Hakmar var birinde 100 tl diğerinde 80 tl indirime girdikce stokluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 13 Ağustos 2023; 0:2:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FRIENDS kullanıcısına yanıt

Toz şeker olmadan zor hocam ,ilk defa bu şekilde bir soruyla karşılaştım. Kakao yerine keçi boynuzu tozu fala koyuyoruz ama şeker yerine konulabilecek bir alternatif yok bildiğim kadarıyla.

• Biraz hortlatma olacak ama uyarayım dedim. Tarım kredinin dondurmasını alayım dedim, içi pütür pütür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozann -- 1 Eylül 2023; 22:3:6 >
  • Ozann kullanıcısına yanıt
    taşıma sırasında erimişse, tekrar donunca o şekilde oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Çok kötü oluyor. En kral, en baba dondurmayı bile buzlu süte çevirip surat ekşitiyor ve verilen para boşa gidiyor...

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Aslında buradaki şube çok nizami. Büyük ihtimal nakliye sırasında bir şey olmuştur.

Konudaki bilgiler için teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozann kullanıcısına yanıt
    Tatdo dövme dondurma kilo 79 tl (hakmar)

Suan bulunduğum yerde Hakmar olmadığı için Tarım deniyim dedim 3 gün buzlukta durdu tatdo ile mukayese bile edilemez ki iceriğinde süt tozu var bir daha almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 2 Eylül 2023; 13:56:34 >
  • tarım kredininki yarım yağlı diye almamıştım. ben başgimpanın sattığı vardı alpedo değil. süt bişeysiydi markası. onun süt tadı şekeri çok güzeldi.400 gr ı indirimde 40tl idi. şimdi 50tl dir.

• frdbb kullanıcısına yanıt

Bu yil gelmedi akdo, abartısız her bime girisimde bircok farkli şehirde baktim ama bulamadım maalesef

• kml_77 K kullanıcısına yanıt

Hocam ben Samsun'da 3 gün önce aldım ama son paketti şubede. Belki de arzı bitirecekler. Bu arada 57 TL olan 500 gramlık paketi, Maraş akdo Esentepe şubeden 60 TL ye aldım. Bim, üreticinin kendisinden daha uyguna satıyor. Şoklatıp şehirler arası götürme işi bitmiş. Kg fiyatı x2 oluyor çünkü şoklatınca

Ben denk gelemedim bir türlü ,iyi sevindim depremden dolayı sıkıntı mi oldu diye düşünüyordum. Tesekkurler

Ben de Samsun'da birçok Bim'de Akdo gördüm bütün yaz ama meyveli seçenekleri hiç gelmedi. Kakaolu ve sade seçenekleri vardı. Oysa limonlu, vişneli, antep fıstıklı falan vardı. Güzel oluyordu onlar da.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.