Şimdi Ara

Tatbak istanbul yenibosna Şubesi açılış indirimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
7.117
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut716


    quote:

    Orijinalden alıntı: photo_canon1

    pek sıcak fırsat olmadı bu konu.. şeker şurubu, kuryemiş olayı, pastaların anca ederinin o olduğu söylenmesi vs vs..

    en iyisi senin yaptığın, aç uçak fırsatı konusunu, kimse yok uçaklar dandik, hizmet dandik demiyor, kafan rahat

    dese demese çok da umurumda değil aslında..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdar1457

    quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut716


    quote:

    Orijinalden alıntı: photo_canon1

    pek sıcak fırsat olmadı bu konu.. şeker şurubu, kuryemiş olayı, pastaların anca ederinin o olduğu söylenmesi vs vs..

    en iyisi senin yaptığın, aç uçak fırsatı konusunu, kimse yok uçaklar dandik, hizmet dandik demiyor, kafan rahat

    ama tatbak gerçekten de dandik hocam

    raftaki çoğu ürününü denedim 3-4 sene kadar önce ilk şubeleşme zamanlarında yakacık yenide vardı,

    sağlığını düşünenlere kesinlikle tavsiye etmem ne tatlısını ne eklerini ne dondurmasını

    çerezler olabilir.. oda piyasa fiyatları zaten dikkat edderseniz

    15 tl lik tatlı ile 45 tl lik tatlı tabiki eş olmaz ama yenilmeyecek kadar kötü değildir. almış yemişliğimde var ancak tabiki içindeki tatlandırıcının ne olduğunu kesin bilmiyorum.

    45 lik bir fıstıklı tatlı ile arasındaki fark içindeki fıstığın çokluğu ve kalitesi ile açıklanamaz. büyük markalar birde maalesef isimlerini kullanmaktadırlar.

    bazı tatlıları çok şerbetli olabilir , belki çok tatlı olması ve genizi yakması bundan da olabilir. birde kuru baklavasını deneyerek kıyas yapılabilir.

    yani yenilmeyecek kadar kötü değil, tabi bu benim fikrim.




  • portfoyunde yaklasik 200 pastane/tatlici olan bir firma sahibi olarak soyle diyim.
    baklavayi/serbetli tatlilari 15 tl altinda satan(tulumba sekerpare haric).pastayi 1 no 20 2 no 25 3 no 30 lira altinda veren firmalardan uzak durunuz..yediginizin sadece adi pasta veya baklava olabilir ama herseyden once saglik..simdi yerken hersey iyi guzelde 20 yil sonra bunlarin acisi cikmaya basladiginda geri donusu olmayacak..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shafter

    portfoyunde yaklasik 200 pastane/tatlici olan bir firma sahibi olarak soyle diyim.
    baklavayi/serbetli tatlilari 15 tl altinda satan(tulumba sekerpare haric).pastayi 1 no 20 2 no 25 3 no 30 lira altinda veren firmalardan uzak durunuz..yediginizin sadece adi pasta veya baklava olabilir ama herseyden once saglik..simdi yerken hersey iyi guzelde 20 yil sonra bunlarin acisi cikmaya basladiginda geri donusu olmayacak..

    +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shafter

    portfoyunde yaklasik 200 pastane/tatlici olan bir firma sahibi olarak soyle diyim.
    baklavayi/serbetli tatlilari 15 tl altinda satan(tulumba sekerpare haric).pastayi 1 no 20 2 no 25 3 no 30 lira altinda veren firmalardan uzak durunuz..yediginizin sadece adi pasta veya baklava olabilir ama herseyden once saglik..simdi yerken hersey iyi guzelde 20 yil sonra bunlarin acisi cikmaya basladiginda geri donusu olmayacak..

    en iyisi karafırın yani,ya da özsüt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut716

    quote:

    Orijinalden alıntı: Shafter

    portfoyunde yaklasik 200 pastane/tatlici olan bir firma sahibi olarak soyle diyim.
    baklavayi/serbetli tatlilari 15 tl altinda satan(tulumba sekerpare haric).pastayi 1 no 20 2 no 25 3 no 30 lira altinda veren firmalardan uzak durunuz..yediginizin sadece adi pasta veya baklava olabilir ama herseyden once saglik..simdi yerken hersey iyi guzelde 20 yil sonra bunlarin acisi cikmaya basladiginda geri donusu olmayacak..

    en iyisi karafırın yani,ya da özsüt

    karafirin da ozsutte pastalar 45-50 lira.illa ki o paraya iyi pasta yemek istiyorsaniz baska seceneklerde var.
    fakat normal mahalle icinde ki pastanelerde iyi pasta yapanlarda 20 liranin altina pasta bulamazsiniz.




  • "Özsüt'ün Aynası" adlı bir pastası var...Muhteşem...


     Tatbak istanbul yenibosna Şubesi açılış indirimi
  • tatbakın tatlılarını nadiren alırım pek beğenmem , lokumu güzeldir özellikle çifte kavrulmuş fıstıklı minik lokumu, kuruyemiş konusunda mükemmeldir fiyatları ucuzdur tadı güzeldir tatbak varken kuruyemişe asla gitmem
  • mısır şurubu kullanıldığından emin misiniz? eminseniz öyle yazın bence.. bence glikoz kullanıyorlar. tatlılarındaki şerbetin koyu kıvamından anlaşılıyor az çok.. tatlı kalitesi çok iyi değil ama tatlıları da kalite olarak farklı farklı. pahalı olanlarda şeker kullanılıyor olabilir.

    ayrıca kuruyemiş konusunda tatbak'ı tek geçerim. daha önce farklı yerleri denedim ama çekirdek , özellikle kabak çekirdeği ,fındık, fıstık ve antep olarak oldukça kaliteli. bademini diğerlei kadar iyi değil.. ben kokteyl almıyorum, ayrı ayrı alıyorum. hem tatmak ta serbest.. mağazaya girip tadına bakabilirsiniz, beğenmezseniz almazsınız olur biter..
    ilk açıldığında hem pastası, hem su böreği daha iyiydi.. şimdi kalite olarak çok iyi değil. su böreği idare eder.
  • tatlısı pastası rezalet, millet sadece ucuz diye tercih ediyor. kuruyemişi güzel özellikle 15 tl olanı bi ara 19 idi gerçi, fakat heryerde öylemi bilmiyorum ama bizim burdakinde neredeyse 2 yıl falan açıkta sattılar, açık derken doldurmuşlar bişeyin içine ne kapak var ne bişey, yıllarca millet o şekilde aldı, içine girmeyen bişey kalmamıştır sanırım o kuruyemişlerin, kıl,tüy,toz,toprak, belkide çok daha fazlası.. sonuçta, kapak yoktu üstünde yıllarca...
  • gdo katkılı ürünler çıktı mertlik bozuldu. Tatbak ın ne kullandığını veya diğerlerinin de ne kullandığını mevcut yasalar sayesinde maalesef bilmiyoruz. Bu katkıların da insan vücuduna etkileri nedir onu da tam bildiğimiz yok. Ürünlerimizde gdo yoktur diye yazmak isteyen firmalar sanırım vardır ama onlar da rekabet bozuyorlar diye sanırım yazma yetkileri yok. Maalesef ülkemizde kim kime hizmet ediyor anlamakta güçlük çekiyorum. Et, tavuk,süt, yoğurt alsan hayvanın yediğinde, un alsan daha çabuk pişsin diye fabrikalarda artık eklenen katkı maddelerinde, reçel, bal, tatlı alsan şerbetlerinde ve daha inanın binlerce ürün... Bir yandan obezite ile mücadele , diğer yönden bunlara yol açanlara yeşil ışıklar. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

    Bizi bizden daha iyi düşünen yasaları yapmak isteyenlerin ellerinden öperim.

    Makamlarda oturanların sağlıklı nesiller yetiştirmesi fikirleri ile yatıp kalkmaları dileğiyle sağlıkla kalınız.




  • Arkadaşlar 45 Liralık pastayla kıyaslamayın, o 45 liralık pastayı herkez yiyemez. Hem ayrıca bukadar büyütülecek bi olayda değil bence nedir ya alt tarafı kek ve krema. Unonun pasta kekleri var 3-4 liraya birde krema içinede meyve. yani kek meyve krema toplasanız 10 lira anca. Bide bunu toptan eflan alırsanız malzemeyi 7-8 lira gibi bi rakam yapar. Sırf marka diye 10-15 liralık bir pastayada 45 lira bence çok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unalcelebi

    Arkadaşlar 45 Liralık pastayla kıyaslamayın, o 45 liralık pastayı herkez yiyemez. Hem ayrıca bukadar büyütülecek bi olayda değil bence nedir ya alt tarafı kek ve krema. Unonun pasta kekleri var 3-4 liraya birde krema içinede meyve. yani kek meyve krema toplasanız 10 lira anca. Bide bunu toptan eflan alırsanız malzemeyi 7-8 lira gibi bi rakam yapar. Sırf marka diye 10-15 liralık bir pastayada 45 lira bence çok.

    fark var hocam, bigün dene istersen. tatbaktan çok pasta ve tatlı yedim, hakikaten kötü.
  • Fark olmazmı, tabiki dağlar kadar fark var. Mercedes araba ile doğan şahin kadar fark var. Ben çok sevmem tatlıyı pastayı çok nadir alırım ama madodan alırım. tekrar söylüyorum bence çok pahalı ama adamlarda güzel yapıyor. Özellikle dondurması harika. Keçi sütünden yapılıyor ve resmen yerdiğiniz çeşidine göre içindeki meyveyi hissediyorsunuz. Kilosu 29 ile 32 tl araı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unalcelebi

    Fark olmazmı, tabiki dağlar kadar fark var. Mercedes araba ile doğan şahin kadar fark var. Ben çok sevmem tatlıyı pastayı çok nadir alırım ama madodan alırım. tekrar söylüyorum bence çok pahalı ama adamlarda güzel yapıyor. Özellikle dondurması harika. Keçi sütünden yapılıyor ve resmen yerdiğiniz çeşidine göre içindeki meyveyi hissediyorsunuz. Kilosu 29 ile 32 tl araı.

    kardeşim madodan aldığı bir pasta sebebiyle geçen sene mide bulantısı ve kusma sebebiyle bayağı kötü oldu.
  • Arkadaşlar ben daha önce tatbak'ı aradım tatlılarda gilikoz vs başka bişey kulladığınızı düşünüyorum dedim ve bana verdikleri cevap şuydu hiç bir ürünümüzde gilikoz ve benzeri tatlandırıcılar kullanmıyoruz sadece şeker kullanıyoruz dediler ben sadece fiyatlardan yola çıkarak bu soruyu sordum sonuçta uzman değilim ama çevremdeki bütün insanlar tatbak ta gilikoz gibi yapay tatlandırıcılar kullanıldığını söylüyor karar sizin
  • Arkadaşlar iyi güzel söylüyorsunuz da.bu rakamlara tatlı satan tatlıcılardan muhtelif zamanlarda muhtelif tatlılar denemişliğim var.tatbak'taki tatlılar sağlıksız olabilir ama en azından taze olarak satılıyor ve tadı bana nispeten daha iyi geliyor (özellikle antep baklava).carrefour'dan falan da almışlığım var ama hem bayat, hem lezzetsizdi..aslında herkesin maddi durumu elverse de 40-50 liralık tatlılardan alabilse keşke.ama imkansız böyle birşey tabii ki.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlığını seven burdan bir şey yemez. Bir kere kadayıf aldım, kadayıftan soğudum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

    Arkadaşlar iyi güzel söylüyorsunuz da.bu rakamlara tatlı satan tatlıcılardan muhtelif zamanlarda muhtelif tatlılar denemişliğim var.tatbak'taki tatlılar sağlıksız olabilir ama en azından taze olarak satılıyor ve tadı bana nispeten daha iyi geliyor (özellikle antep baklava).carrefour'dan falan da almışlığım var ama hem bayat, hem lezzetsizdi..aslında herkesin maddi durumu elverse de 40-50 liralık tatlılardan alabilse keşke.ama imkansız böyle birşey tabii ki.

    Bir dönem carrefourda çalışmışlığım var. Sakın tatlı börek pide almayın derim ben. Reyonlarda son kullanma tarihi yaklaşan ürünleri pastane reyonu toplar genelde ve bunları pastalarda böreklerde pidelerde kullanır.Sucuktur, kaşardır, mantardır, muzdur ve bilimum meyve sebze ve şarküteri ürünü hep bu son kullanma tarihi geçmek üzere olan ürünlerden ve kararan muzlardan mantarlardan meyvelerden, kurumuş sucuklardan yapılır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: unalcelebi

    quote:

    Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

    Arkadaşlar iyi güzel söylüyorsunuz da.bu rakamlara tatlı satan tatlıcılardan muhtelif zamanlarda muhtelif tatlılar denemişliğim var.tatbak'taki tatlılar sağlıksız olabilir ama en azından taze olarak satılıyor ve tadı bana nispeten daha iyi geliyor (özellikle antep baklava).carrefour'dan falan da almışlığım var ama hem bayat, hem lezzetsizdi..aslında herkesin maddi durumu elverse de 40-50 liralık tatlılardan alabilse keşke.ama imkansız böyle birşey tabii ki.

    Bir dönem carrefourda çalışmışlığım var. Sakın tatlı börek pide almayın derim ben. Reyonlarda son kullanma tarihi yaklaşan ürünleri pastane reyonu toplar genelde ve bunları pastalarda böreklerde pidelerde kullanır.Sucuktur, kaşardır, mantardır, muzdur ve bilimum meyve sebze ve şarküteri ürünü hep bu son kullanma tarihi geçmek üzere olan ürünlerden ve kararan muzlardan mantarlardan meyvelerden, kurumuş sucuklardan yapılır.

    buyur burdan yak.

    SKT geçmeden kullanılması belki problem değil ama ben yinede çok uygun gelmedi bu yaptıkları.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.