Şimdi Ara

TATA CLUB (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
13
Favori
135.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • farego kullanıcısına yanıt
    selam istanbulda 2011 marinami duzenli baktiracak ustaya ihtiyacim var yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abkarakasli

    selam istanbulda 2011 marinami duzenli baktiracak ustaya ihtiyacim var yardımcı olursanız sevinirim
    Anadolu yakası kadosan oto sanayi de ERKON OTOMOTİV muharrem ustayı tavsiye ederim. Benim ölü tatayı ayağa dikti. Ben memnunum. Telefonu : 05064073019
  • Arkadaşlar 2008 benzin&lpg indigo almayı düşünüyorum. Aracı da buldum. 2750 lira hasar kaydı var. Motor yüzde 78. Sağ ön çamurluk değişmiş. Boya durumu bilinmiyor. Sadece motor için experte sokulmuş. Gidince boya için experte sokcam. Ne diyorsunuz alınır mı?

    fiyat 14500 tl bu arada.
  • 12500 Tl ye Berbat bir TATA aldım. Bir kaç ustaya götürdüm açıkçası beğenmedim. Sonra forumda tavsiye edilen Muharrem ustayı buldum. İşinde mahir bir ustaya benziyor. Arabanın tüm ağır bakımlarının yaptırıyorum. Açıkçası arabadan ümidim hiç yok. Satamam da. Artık ustanın maharetine kaldıç
  • Selamlar

    2012 model manza alınır mi?

    Malum sitede toplam 4 adet var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ölmüş resmen
    2012 tata vista dizel almayı düşünüyorum. Bunların motoru fiat mı, mercedes mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efebatur kullanıcısına yanıt
    2008 indigo 1.4 comfort var 90 binde aldım haziran 2019 da 99 binde araç sadece triger devirdaim ve arka rulmanlar değişti hala biniyorum. Orjinal bulursanız alın eski yaşını almış arabalara para dökmeyin sanayiiden çıkılmıyor.
  • tata Indigo 2010 model sinyal kolu lazım elinde olan arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tata almayı düşünüyorum ama gezmediğim forum kalmadı kimi al diyor kimi uzak dur diyor. Araçtan beklentim yüksek değil. Sık sık sanayiye götürmesin beni yeter. Bu aracı kullananların samimi yorumlarına ihtiyacım var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al benden de o kadar :) babama köyde kullanması için tata xenon 4x4 almayı düşünüyorum, ortalama 25.000₺ye bulunuyor. Fiyatlar çok uygun ama alsak araba elimizde kalır mı diye korkuyorum. 2001 palio weekend var, neredeyse onun fiyatına 2006 model 4 çeker pikap alınıyor resmen, ne kadar zarar edebiliriz ki diye de düşünmeden edemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen 3 gündür kafamda. Samimi bi kaç kullanıcı yorumuna ihtiyaç var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba sevgili arkadaşlar. Eminim tata hakkında bir çok sorun yaşayan arkadaşımız vardır. Ben de bir tata kullanıcısıyım. Ve malesefki oto sanayide bir çok sorunla karşılaştım. İş bilmeyen ustalar yapmak istemeyen ustalar vs vs. Parça tedariği çok uygun ve artık toptancılarını biliyorum. Gerçekten tatadan anlayan ve işini severek yapan ustalar da biliyorum. İstanbul içerisinde ve çevresinde eğer ulaşmak isteyen arkadaşlar varsa tata_turkiye diye bir insta saydafası açtım buradan bana ulaşabilirsiniz. Sayfamda paylaşım yaptık fakat parçacı vs ticari amaç gütmüyorum. Bi nevi gereksiz alakasız çözülemez denen işten anlamaz para göz ustalara tepki olarak benim çektiklerimi diğer kullanıcılar çekmesin diye elimden geldiğince yardımcı olurum. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelelim tata alınır mı? (Indica için söylüyorum tüm tecrübelerim indica üzerinedir)
    Öncelikle sizlere nacizhane tavsiyem araç hakkında bilginiz olsun. Malum tatalar ucuz araba bu nedenle genelde (tüm kullanıcıları kastetmiyorum) işin açığı kullanıcılar aracını çok önemsemiyor ve bakımı yapmıyor hor kullanıyor. Bakımsız araçlardan uzak durun.

    En önemli tavsiyem kötü baştan savma işcilik geçirmiş araçlardan uzak durun. Eğer düzgün bir araç alacaksanız tatanın motoru gerçekten çok dayanıklıdır. Sizi üzeceğini kesinlikle düşünmüyorum.
    Parçası ucuzdur buda bana göre bir avantajdır.
    Bana göre fiyat performans aracıdır. Üzülenlerin geneli bakımsız bir araca yada tatadan anlamayan bir ustaya gittiği içindir. Fiyatına göre alınabilecek en dolu araçlardır.

    Diyelim Tata aldınız olası bir sorunla karşılaştınız. Kesinlikle güvendiğiniz bir ustaya emanet edin.
    Aracınızda işlem yapılırken başında durun. Haftalarca sanayide serviste kesinlikle aracı yatırmayın.
    Eğer araç üst kapak işlemi gördüyse mutlaka hararet yapmış anlamına gelir. Ve bunun altında yatan su devirdaym veya soğutma sistemi ile alakalı sorunları olabilir. Çok kullanıcı tanıyorum kapak yaptırıp tekrar conta yakan sorunun temeli küçücük bir su hortumu aslında.
    Özellikle bu araçlarda mazot pompası çok önemlidir. Delphi markadır. Araç alırken pompasında arza olmamasına çok dikkat edin.
    Bakımlı bir tata asla sahibini üzmez. Tofaş fiyatına tofaşlardan çok çok üstün bir arabadır.
    Aracın her parçası mevcut arkadaşlar parçası bulunmaz laflarına itibar etmeyin. İsteyen olursa distirbitorunun ve çıkmacılarının bilgilerini sizlerle paylaşırım.
    Yağ bakımını aksatmadıktan sonra araca baktığınız sürece motoru gerçekten dayanıklıdır.
    Bazı tatalarda kronik sorunlar elbette vardır. Ancak aşılamayacak şeyler değildir.
    Tata severlere çokca selamlar iletiyorum. Merak ettillerinizi sizinle paylaştığım eğer Dh de paylaşmak yasak değil ise insta sayfasından sorabilirsiniz.
    Ben sorunlu ve bakımsız bir araç aldım. Bir çok sorununu aştım. Ve makul fiyatlara hallettim. Tecrübeler kazandım. Siz de sorun yaşamak istemiyorsanız tecrübelerimi seve seve aktarırım.
    Dh ye her zaman bakamayabiliyorum mesaj atarsanız geç dönersem affınıza sığınıyorum.
    Elimden geldiğince size destek olacağım.

    Çok selamlar. Sağlıklı günler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_lord1905 -- 19 Haziran 2020; 1:17:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tata Indigo 1.4 turbo dizel 2010 model araç enjektörü ne elekturik gelmiyor sorun ne olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar 20-25 bin arası araba arayan bir arkadaşınızım ve şu piyasada marka bilinirlik bakımından Fiat uno - şahin vs bulunmakta malesef ve klima vs si olduğu için tatalar al beni diye göz kırpmakta yanlız gerek servis gerek yedek parça olarak nasıldır bu konuda fikriniz ve görüşleriniz nedir anladığım kadarı ile motor kısmı çok dar ve ufak tefek arızada bile ustaya göstermek lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark_lord1905 D kullanıcısına yanıt
    kolay gelsin bütçeme uygun tata araba bakıyorum. araç hakkında bilginiz var sanirim. Sanirim arac hakkinda bilgiye sahipsiniz sizinle fikir alışverişi yapmak isterim kardeş. iletişime geçme durumumuz mumkun müdür?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende Tata indica dlx var 2006 model araba uzun yol yapınca stop ettigimde çalışması için 1 saat bekliyorum sebebi nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark_lord1905 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende Tata indica dlx 2006 model araba uzun yol yapınca stop ettigimde çalışması için 1 saat bekliyorum sebebi nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla TATA'yı hiç küçümsemeyin. Ben bir yılı geçti kullanıyorum. Yanlama desen Tokyo Drift gibi. Gaza bassan YILAN YILAN. Araba yapabileceğinin en iyisini hakkıyla veriyor. Bi MAŞALLAH alırım.
  • 2008 1.4 d indigo sedan arabam YILAN YILAN
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.