Şimdi Ara

Taşrada okumak hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıp diş de olsa adamı bezdirir. Üni hayatı diye bir şey beklemeyin. Öğrenci profili hep çevre illerden gelen hobisiz npcler olur. Çevre kurmak için 'hemşeri' ya da aynı tarikatten vs olmanız gerekir. Kulüpler desen çoğu faal olmaz. Kulüp olmadan da sosyalleşmek üniversitede pek mümkün olmuyor. Sonuçta orası lise gibi kollektif değil daha bireysel. Buranın seviyesi yüksek taşrada 100-300k arası mühler yazmaz buradakiler ben taşrada tıp diş gelirse gitmeyi düşünen arkadaşlar için bu konuyu açtım. Ben muhafazakar adamım sosyallik aramıyorum aileme yakın olsun gidip gelmem kolay olur 5 6 sene bir şekilde geçirebilirim diyorsanız yazın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taşrada okuyan tipler acayip egolu olur

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt

Heba olmuş bir gençlik. Yaşanmamış anılar. Kötü eğitim

• İstanbul,izmir,antalya çok hoşdir ama benana,benim bahçe yok evimiz yok,maaşlı değilm

İstanbul hoşdir istanbul sahabi var,izmir hoşdir izmir sahabi var

Ele değil mi

• İstanbul,İzmir'de üniversiteliler çok mu harika yaşıyor? Cebinde paran yoksa iki türlü de dümenden üniversite hayatı yaşarsın. Tıpçı dişçi adam en azından iş tutan sağlam bölüm okumuş olur.

• bilkent gibi yozlaşmış insanlarla dolu bir yerde okuyacağıma taşrada okusaydım diyorum keşke.

• Sence aylık ne kadar lazim gercek bir unili gibi yasamak icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurtdışında hukuk okumak
    11 yıl önce açıldı
    Almanya da hukuk okumak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.