Şimdi Ara

TASO'LARI HATIRLAYAN VAR MI??(POKEMON) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
4
Favori
48.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • o değilde bunlardan önce de futbolcu kartları vardı esas onları hatırlayan var mı ?
    not: minimum 19 yaşında falan olmayı gerektirir herhalde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: stonegiant

    valla dostum eski günler geldi aklıma dersanede oynardık sonra mahalleler arası oynardık.hatta 6 kişi önümü kesti tasolarını ver diye zor kaçtım valla.çok pis oynardım.

  • uplayalım
  • OFH bunlar varya .... Kepçiğim didoydu herkezi kökerdim zamanında ne şeyler yaptık ya şimdi otur pc başında g*t büyüt
  • ahh ne güzeldi o günler. şuan 1000'ni geçik var duru yor hala..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: coldmen

    OFH bunlar varya .... Kepçiğim didoydu herkezi kökerdim zamanında ne şeyler yaptık ya şimdi otur pc başında g*t büyüt


    Aynen, küçükken mükemmeldi. Taso, kola kapağı, futbolcu kartı, misket ah aahhh. Özledim ya, hele o futlbolcu kartlarıyla oynarken yerden kartı alınce çeşitli hareketler yapıp, elindeki destenin en altına veya en üstteki kartın hemen altına koyunca ne artistik oluyordu. Bir de kardırıma oturmuş oynarken, elini bacağının arasından geçirmiş bir şekilde oynuyorsan mahallenin en karizma çocuğu sen olurdun. ÖZLEDİMMMMM.

    Şu andaki çocuklara bakıyorumda hepsinin elinin altında bir bilgisayar, ya oyun oynuyor ya miki(!) izliyor. Mahallede ne zaman bir inşaat olsa onun önündeki kumda biz varızdır. Kazar kazar tünel yapmaya çalışır eğer ki yıkılmazsa tünellerimizi birleştirip ellerimizi tutardık.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Rosenrot
    Şu andaki çocuklara bakıyorumda hepsinin elinin altında bir bilgisayar, ya oyun oynuyor ya miki(!) izliyor. Mahallede ne zaman bir inşaat olsa onun önündeki kumda biz varızdır. Kazar kazar tünel yapmaya çalışır eğer ki yıkılmazsa tünellerimizi birleştirip ellerimizi tutardık.


    OOOFF. Sen söyleyince hatırladım ne zevkliydi be
  • Off off off dün okula giderken küçük cocukları gördüm bahçede top oynuyorlardı koşuşturuyorlardı bağırışıyorlardı, dertlenmiştim zaten çocukluğum aklıma gelmişti duygunlandım. Şimdi bunuda görünce iyice kötü oldum. 10-15 sene geçti yav biz onlarla oynamayalı. Arkadaşlarla toplanıp futbolda oynayamıyoruz ders iş güç vs... Özledim koymayın artık resim :S
  • quote:

    Orjinalden alıntı: setra417

    ne gunlerdı ya aglayasım geldı be bıde beyblade ler vardı resımdekı gıbı bız oyucakcıdan 5mılyona almıstık cocugun bırı 50 mılyona orjınalını almıstı dalga gecıoduk salak o kadar para verdı dıye aksam evdekılere salya sumuk bende alıcam dıye yalvarmıstık
     TASO'LARI HATIRLAYAN VAR MI??(POKEMON)






  • hepsi kayboldu gitti bisürü tasom vardı çok güzel günlerdi
  • Bi Kapta Hepsi Vardı Neydi Be Resmen kule Olur yav Üst Üste Koysan..

    Az Kavga Etmedik..Mesele Çok İyi Hatırlarım Ben Kaybetmiştim Tasomu Vermiyecem Diye Çocuğa Dalmıştım..
  • Hiç unutmam çitosun içinden hem çarizard hem de bi tane ejderha taso çıkmıştı okula götürmüştüm herkes kıskanmıştı
  • Futbolcu kartları vardı kutu şeklinde o kutudan ufak etiketler çıkardı tüm etiketleri tamamlayana bisiklet veriyorlardı hani o kutuların içinden sakız da çıkıyordu hatırladınız mı ?

    Pokemon tasolarını ben hep biriktirirdim pamuklara sarıyordum tasoları
  • Hala duruyo hepsi Sonradan digimon falan çıktı da hepsi hikaye oldu.Bir klasik pokemon Yüzlerce tasom var hala



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 4 Nisan 2009; 22:25:57 >
  • Renkleri gitmiş seninkilerin..bende bi çanta dolusu gıcır gıcır var yıllarıdır köşede duruyolar
  • bendede bissürü var ama nerede bilmiyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: paTRon

    hehe bi pikaçuyla 10-15 tane normal taso yu takas edebiliyorduk.raiçu mu vardı pikaçunun kardeşi miydi oğlu muydu o da iyiydi


    Raiçu pikaçu nun bi üst versyonuydubn ençok çarizard ı severdim tam bnm kafadan dı
  • merhaba arkadaşlar benim forumun yeni bi üyesiyim bende çoçukken taso meraklısıydım yüzlerce tasom vardı ama hepsi kayboldu maalesef yıllar geçti ve bi int sitesi sayesinde tekrar digimon ve pokemonlara merak sardım her iki animeye dair ne kadar eski bölümler varsa hepsini buldum ve izledim(ki pokemon devam etmektedir) hatta oyun kartlarını bile bulabildim ülkemizde artık satılmamasına rağmen ama tasoları bi türlü bulamadım tabi bu siteyi keşfedene dek. neyse asıl söylemek istediim şey pokemon ve digimon tasoları olup ta satmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen bana cevap yollasınlar tabi bu forumda alış-veriş yasak mı,değilmi onu bilmiyorum ama değilse satmak isteyen arkadaşlar da varsa lütfen bana cevap yazın gerçekten çok mutlu olurum.. hem çok güzel teklifler de sunabilirim .özellikle pew isimli arkadaş satmak isterse çok memnun olurum .resimlerine baktımda harbi harika. ii biriktirmişsin tasolarınız sizin için çok değerli biliyorum benim içinde öyle satmak istemeyebilirsiniz saygı duyarım ancak tasolarınızı ciddi paralara çevirebilirsiniz yada çok isteyipte bi türlü bulamadığınız pokemon oyun kartlarınıda taso karşılığı temin edebilirim hemde en eskiden en yeni seriye kadar 4. nesil pokemonlarda dahil (hatta son seri bu ay piyasaya sürüldü) neyse herkese iyi günler lütfen mesajımı okuyunuz....




  • isteyen olursa satcam :)) 5-10 kagıt degıl tabı bı kac gun sorna resım ekleyıp ısteyn bırı olursa bı fıyatta verıcem
  • Bu tasolar yeni çıkmaya başlamıştı.Taso ortaklığı falan kuruyoduk hatta.İki kişi yada daha fazla bir olup üst mahalle bebelerini ütmeye gidiyoduk.Bi kere gruba eleman kazandırmak için gittim tasodan haberi olmayan çocuğa cips aldırdım,çocuğa daha ilk paketinden ASH çıktı.Kıskançlıktan çatladım .Hala acısı içimdedir onun.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.