Şimdi Ara

taşındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi also -- 9 Eylül 2013; 9:43:28 >

• aleykümselam

güven herşeydir o yoksa hiçbirşey yoktur. sen gerçekten seviyorsan devam et artık iş kesinleştiği an yapacağını yaparsın ayrıca ALLAH hesabını soracak rahat ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: also

Selam arkadaşlar, soru gayet açık olaya gelince uzun zamandır bir ilişkim var ama iş gereği ayrı şehirlerdeyiz sadece günlük konuşmalarımız o işe giderken işten çıkarken ve gece yatmadan konuşuyoruz bu zaman dilimi hariç konuşamıyoruz ya benim işim çıkar ya onun patronu yanına gelir ama gel gelelim benim içime 1 2 haftadır kurt düştü arkadaş sanki benim haricimde başka biri var gibi ne bilim önceden konuşmak için çaba harcayıp saat gece 1 2 ye kadar konuşan kız şu son zamanlarda hep 11 de arayıp 12 olunca hadi geç oldu yatalım ( sanki teli kapatınca başkasıyla konuşuyormuş gibime geliyor, hatta bir kaç kez aradım ama tel meşgul değildi ama normalde kapatması gerekirken ki hep öyle yapar geç saatte açıktı teli ) diyor bazan habersiz ararım bu iş yerindeyken heycanlı heycanlı açar sanki bir şey olmuş gibi nerdeydin diyorum yan taraftaydım diyor ordada bir çocuk başlamış işe. Hatta bir seferinde imalı konuştum naptından haberim var gibisinden ve baya heycanlanıp tepki gösterdi ve ogün sabaha kadar uyumayıp saat 6 da beni aramıştı ama üstelemedim nedenini bilmiyorum ama sanki aldatıyormuş gibi hissediyorum var sa böyle bir şey sizce nasıl anlaşılır varmı bir fikri olan

2 günlüğüne onun yaşadıgı şehre gidilir gizlice takip edilir

• < Message Error >

Git ve bas onu dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

aleykümselam

güven herşeydir o yoksa hiçbirşey yoktur. sen gerçekten seviyorsan devam et artık iş kesinleştiği an yapacağını yaparsın ayrıca ALLAH hesabını soracak rahat ol.

baba oğul ve kutsal ruh seninle olsun kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

aleykümselam

elhamdülillah müslümanım anam belli babam belli fazla kasma
  • quote:

quote:

quote:

aleykümselam

ben öyle duymadım ama

• quote:

quote:

quote:

quote:

aleykümselam

ben öyle duymadım ama

sen nasıl duydun anlatta öğrenelim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.