Şimdi Ara

TAŞINABİLİR DİSK HDD YE ÇEVRİLEBİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternette o kadar araştırdım ama taşınabilir harddiski laptop hdd sine dönüştürmeyi bir türlü bulamadım . Tam tersi yapılabiliyor . yani laptoptaki hdd taşınabilir diske çevriliyor ama ben tam tersini öğrenmek istiyorum.
    Şu an elimde 1TB Samsung M3 Portable taşınabilir disk var . İncelediğim kadarıyla bu disklerin sadece bağlantı yerleri farklı . Peki böyle birşey mümkün mü ?



  • bazılarında mümkün ama uygun degil çok yavaş. küçük dosyaları çok geç okuyor performans falan bekleme.
  • Bildiğim kadarı ile samsunglarda usb portu direkt disk kartına entegre. Arada çevirici kart yok. Samsung için öyle bir şey mümkün değil.

    Wd nin smart aracını kullanıyorum. Harici diskin içindeki sata diskin modelini seri numarasını gosterebiliyor. O şekilde doğrudan usbli mi, yoksa satadan usbye mi çevrilmiş anlayabiliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 11 Haziran 2017; 21:0:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben wd 2 tblik olan bir modeli çevirdim.icindeki normal hdd,bir hdd kutusuna koyulmuş ve bağlantısı yapılmış vaziyette resimdeki gibi.(tek fark ekstra adaptör portu vardı enerji alması için.) Kutudan çıkarttım hatta kutudaki bağlantı yuvasını da çıkarttım kutuya zarar verdim ama hala o ve başka diskleri harici hdd olarak da kullanabiliyorum o port ile.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.