Şimdi Ara

Tasarım t-shirtler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlığı doğrumu yazdım bilmiyorum ama benim istediğim örneğin t-shirtün üstünde fight club, joker vb. film karakterleri olan veya bir rock grubu baskılı t-shirt satılan yer lazım misal Guns N Roses , Led Zeppelin , ACDC filan bu tarz t- shirtler lazım.İstanbul Bakırköy, Şirinevler çevresinde bu tarz t- shirt satan yer bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Davos

Arkadaşlar başlığı doğrumu yazdım bilmiyorum ama benim istediğim örneğin t-shirtün üstünde fight club, joker vb. film karakterleri olan veya bir rock grubu baskılı t-shirt satılan yer lazım misal Guns N Roses , Led Zeppelin , ACDC filan bu tarz t- shirtler lazım.İstanbul Bakırköy, Şirinevler çevresinde bu tarz t- shirt satan yer bilen var mı ?

bakırköy'de dershanelerin olduğu sokakta var diye biliyorum, oralara bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abakuzam

quote:

Orijinalden alıntı: Davos

Arkadaşlar başlığı doğrumu yazdım bilmiyorum ama benim istediğim örneğin t-shirtün üstünde fight club, joker vb. film karakterleri olan veya bir rock grubu baskılı t-shirt satılan yer lazım misal Guns N Roses , Led Zeppelin , ACDC filan bu tarz t- shirtler lazım.İstanbul Bakırköy, Şirinevler çevresinde bu tarz t- shirt satan yer bilen var mı ?

bakırköy'de dershanelerin olduğu sokakta var diye biliyorum, oralara bakabilirsin.

Sokağın adını biliyorsan süper olur
  • bakırköy deshane sokağı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.