Şimdi Ara

TAŞ İZLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese hayırlı forumlar. kısa sure önce 0 araç aldık. aracı şehir içi pek kullanmıyoruz genelde şehirlerarası kullanıyoruz onun dışında araç kapalı garaj ortamında muhafaza ediliyor. gözümüz gibi bakıyoruz. bunları neden anlatıyoruma gelince 2 3 sefer bu araçla şehirler arası yolculuk yaptık ve mucura denk geldik ve aracın ön kaputunda 2 3 tane taş izi oluştu. sorum şu şekilde acaba kaputunda taş izi olmayan araba var mıdır. ve bu taş izleri değer kaybettirir mi .



  • Aynı dertten ben de muzdaribim. Ön tampon ve kaput taş izi sebebiyle zamanla kötü bir hal alıyor.

    günümüzdeki çözümü kaliteli kaput filmi ( 800 tl civarı fiyatı var ) ve bu kaput filminin düzenli yenilenmesi ( yanlış hatırlamıyorsam 4 yıl dayanan var)

    tampona da film kaplıyorlar. Yani çizik olmasın istiyorsan arabayı ambalajlı kullanacaksın

    yaklaşık 1000 tl harcayıp değerini düşürüyormuyum demek. bilemiyorum. temiz olanla taş izi olan arasında o kadar fark anca olur. Tek fark kafa rahat, temiz kullanım olur. İmkan varsa kaput koruma filmi yaptırılmalı.
  • Araç daha çok uzun yolda gidiyorsa kaput filmi le kaplamak mantıklı olacaktır. Uzun yolun en büyük sıkıntısı yüksek hızlarda minik taşlar bile ciddi zararlar verebiliyor.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.