Şimdi Ara

Tartışma konusu. Size sokak fotoğrafçıları...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ''Sokak fotoğrafçılarının izin almadan birinin fotoğrafını çekmeye hakkı yoktur. ''

Katılıyorsanız ya da katılmıyorsanız, düşüncenizi birkaç cümleyle açıklarsanız memnun olurum. Tartışma konusu yazmam gerekli ve tartışmaya açık bir konu.
    Ben izin alınmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü fotoğraf anlıktır izinle birlikte yapaylaşır. Konuyu biraz sürdürmem gerekli. Yorumlarınız benim için oldukça önemli.
    Herkese iyi günler...

• O zaman kimse fotoğraf çekmesin
  • katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kişinin fotoğrafı söz konusuysa evet izin alınmalıdır, ama yoldan geçen halkı çekiyorsa hepsinden tek tek izin alamayacağına göre hayır.
  • çekerken izin almaya gerek yok bence ama fotoğrafta rencide edicek tarzda hiçbi şey bulunmadığından emin olmak lazım. aksi takdirde şahışlara yönelikse rızası gözetilmeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kişilik haklarına müdahaledir. Ben bırakın başkasını, arkadaş ortamında bile fotoğraflardan kaçarken o adamın hakkı yok beni çekmeye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokak fotoğrafcısı ne işyapıyo knk? Milletin çaktırmadan fotosunu çekip sonra zorla onlara satmak için paçasına mı yapışıyo?
  • Anı yakalamak önemli. İnsanları küçük düşürücü fotoğraf olmaması yeterli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedo

Konu şöyle:
    ''Sokak fotoğrafçılarının izin almadan birinin fotoğrafını çekmeye hakkı yoktur. ''

Katılıyorsanız ya da katılmıyorsanız, düşüncenizi birkaç cümleyle açıklarsanız memnun olurum. Tartışma konusu yazmam gerekli ve tartışmaya açık bir konu.
    Ben izin alınmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü fotoğraf anlıktır izinle birlikte yapaylaşır. Konuyu biraz sürdürmem gerekli. Yorumlarınız benim için oldukça önemli.
    Herkese iyi günler...

Kardeş siz sokak fotoğrafcısımısınız ? bence en doğrusu ve medenisi önce izin almaktır çünkü bu olay özel hayata giriyor eğer kişi izin veriyorsa çekmekte sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Kişilik haklarına müdahaledir. Ben bırakın başkasını, arkadaş ortamında bile fotoğraflardan kaçarken o adamın hakkı yok beni çekmeye

Katılıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.