Bildirim
Tariş Sızma Zeytinyağı 5 kg 12.5 TL
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
iptal olur...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçek olamaz gibi. -
Fiyat şaka gibi, ben link açamadım var mı görebilen
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
500 ml yazacaklarına bence 5000 yazmışlar acaba sipariş versek mi 5 teneke :) -
kalitesiz firma karfur gene yanlış fiyat girdi sanırım iptaller başlar gene -
Kutunun üzerinde de 5000 yazıyor. Enteresan -
sitem hatası derler getirmezler -
5 teneke geçtim bakalım ne olacak :) -
125 liradır, ondalık hatasıdır bence -
4 kutu da ben geçtim kapıda ödeme ile bugün 19-23 arası teslim. Bakalım ne olacak. -
10 tanede ben aldım bakalım ne olacak -
Sipariş tutarınız toplam, 50 TL ve üstü olmalıdır. -
Kaptım 8 tane
alan varmı -
Avantajix, axess 8/88 yada bonus 10/100 unutmayın
Carrefoursa geçmişte bu tarz durumlarda ne yaptı? Ona göre maceraya girelim veya girmeyelim.
N11 altın alışverişini indirim ile yapınca iptal etmişti. Bunlar da öyle şeyler yapıyorsa hiç bulaşmayalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: sarius82
Carrefoursa geçmişte bu tarz durumlarda ne yaptı? Ona göre maceraya girelim veya girmeyelim.
N11 altın alışverişini indirim ile yapınca iptal etmişti. Bunlar da öyle şeyler yapıyorsa hiç bulaşmayalım.
Carrefour devamlı bu şekilde yazım hataları yapıp siparişleri iptal ediyor. Bence reklam için kasıtlı yapıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen carrefour olayında alanlar aldı bizim sipariş iptal edildi . Alan adam önceden şubeyi arayıp stok sormuştu mh arayıp stok yok dediğinde varmış arayıp sordum demiş filan kaptı ürünleri bizde baka kaldık -
5 taneye onay vermiyor 6 ya onay verdi
acaba online ödeme yapanlara öncelik verirler mi?
bilgi; daha önce gilette avantajlı bir ürün almıştım aradılar kalmadı dediler oysaki ilan hala sitede duruyordu. bunun için de %99 böyle yapacaklar
Benzer içerikler
- metabyte kodları
- starbucks doğum günü
- bim kumtel fırın
- philips 5144 vs 5447 arasındaki fark
- sürpriz ekstra plus 20 gb
- opensea dolandırıcılığı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X