Şimdi Ara

Tarım ve Hayvancılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site:https://hayvancilik.net/
    Hayvancılık ve Tarım forumu
    Hayvancılık sektörü hiçbir zaman sonu gelmeyen ve kazanç garantisi olan bir konumdadır. İnsanların temel besin kaynaklarının üretimini gerçekleştirme konusunda var olan bu faaliyetlerin devamlılığının esas olmasından dolayı, yetiştiricilik türlerinin devamlı olarak uygulandığı söylenebilmektedir. Ancak herhangi bir hayvan türüne bağlı üretim ve yetiştiricilik evresine girecek olan kişilerin gerekli bilgilere sahip olmaları ve ne şekilde davranmaları gerektiğini bilmeleri gerekmektedir. Bu sayede daha verimli ve daha kazançlı bir süreç içerisine girebilmeleri söz konusu olacaktır. Hayvancılık faaliyetlerini bir döngü haline getirerek, her zaman kazançlı çıkan taraf olmaları adına sitemizden de yararlanabileceklerdir. Sitemizde yer alan bilgi paylaşımları sayesinde en doğru hareketler içerisinde bulunabileceklerdir.
    Hayvancılığa yeni adım atan ya da aklında böyle bir plan bulunan kişilerin ilk olarak maliyet ve kazanç oranını iyi bir şekilde dengelemeleri gerekmektedir. Sitemiz içerisinde var olan kullanıcılarımızın genelinin bu işler içerisinde olmasından dolayı onların fikirlerinden yararlanmalarının mutlak getirisi de olacaktır. Hayvancılığın farklı yan dallarına atılmaları adına ne şekilde davranarak en karlı şekilde çıkabileceklerini de sitemiz yardımıyla öğrenebilecektir. Gerekli olan tüm ipuçlarını ve püf noktalarını edinebilmek adına girişimlerde bulunacak olan kişilerin en faydalı bilgileri edinebilmeleri konusunda gerekli sonuçlara ulaşabilmeleri muhtemel olacaktır. Her zaman bu konudaki bilgi paylaşımı sağlanabilecek ve gerekli olan sonuçların sunulabilmesi de söz konusu olabilecektir.
    Hayvancılığa dair hareketlerde gerekli olan bilgi paylaşımlarının merkezi olan sitemiz kaynaklı olarak binlerce kişinin yetiştiricilik hakkındaki deneyimlerini paylaştıkları da görülebilmektedir. Tam donanımlı ve her yetiştiricilikle alakalı bir şekilde hizmet veren sitemiz bünyesinde, kullanıcıların aradıklarını temin edebilmeleri söz konusu olabilecektir. Bu sayede de yetiştiriciliğin her evresine dair gerekli görüş ve bilgilere erişebilmek son derecede kolay bir şekilde ortaya çıkabilecektir.
    Hayvancılığa giriş evresindeki resmi prosedürler ve devletten alınacak olan hibeler konusunda da bilgilerin sitemiz içerisinde yer aldığı söylenebilmektedir. Bundan dolayı da her kullanıcının aktif olarak gerekli bilgileri temin ederek kendilerine en doğru yol haritasını çizmede web sitemizin aracı bir pozisyonda yer aldığı da söylenebilmektedir.https://hayvancilik.nethttps://hayvancilik.nethttps://hayvancilik.net



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinif -- 9 Mayıs 2020; 19:28:15 >







  • türkiyede hayvancılığın temel problemi
    gerek millet gerekse devlet tarafından
    gerçek bir iş yada meslek olarak görülmemesidir.
    herkes kendince ben yaparım, yaptım oldu , bilirim
    kafasındadır.
    halbuki hayvan yetiştiriciliği her türü dikkate alındığında
    ziraat fakültesi zootekni bölümünde 4 yılda verilebilmektedir.
    benim gibi vterinereğitimi alanlar bu dersleri yüzeysel alır.
    kısaca bir koyun yetiştiricisi bu alanda yazılmış bir kitabı
    yutmalı iyi yönetilen işletmeleri görmelidir en temel olarak.(%10 ancaböyledir)
    millet olarak okuma araştırma kabiliyetimiz ortada.
    ben şahsen mesleğimde yaklaşık 20 yılı geride bırakmış biri
    olarak milletimdende devletimdende umudumu kestim.
    biz adam olmayız okumadıkça.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.