Şimdi Ara

Tarikat lar kapatılmalı!!! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
16.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Size kalsa ezan okunmasın kuran okunmasin namaz kılınmasın kurban kesilmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapatılmalı topluma zarar veren şeyler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence de..https://hoop.photo/share/P2FivVwsJ6YwDIqoCyvaD3InLq43

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt

    kardeş içinde büyüdüm ben o işlerin. Biliyorum emin ol. Allah yolunda aracıya ihtiyacın yok. Tarikat düzeni islama ruhbanlığı teoride değil ama pratikte getiren bir düzendir. Tehlikelidir. Bir kişinin ilminden istifade etmekle o kişinin müridi olmak arasında çok ciddi fark vardır. Tarikat düzenini "ilim irfan için bir araya gelmiş bir kullar topluluğu" olarak tanımlayamazsın.

  • drk_m kullanıcısına yanıt
    Tarik latince yol kelimesi anlamına gelir Efendimizin sallallahütealaaleyhi ve sellem tarikati islamdı.Ama siz kabul etmemek için sizinkinin ismi niye islam değil diyeceksiniz.Büyük bir ihtimalle.Ama şöyle konuşalım siz dini incelikleri bilen bir alim değiğilsiniz ya oyüzden efendimize sallallahütealaleyhivesellem'e benzemek için yaşayanları taklit etsenizde yeter.Cübbe şalvar gibi islamın şiarlarını taşıyın mesela .Sonuçta dinimiz bize birşekilde bize geldi .
    Allahın resülüne sallallahütealaaleyhivesellem benzemek ya islam öyle kabul edin.
    Mezhep meselesinide anlaya bilmeniz için harf okuyabilmenizden çoook daha fazlası gerekli.Yani okur yazar olmanız bunları anlamanıza yeterli değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerofthefail -- 6 Eylül 2020; 18:5:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sadece tarikatlar değil din satan cemaat ve kurum falan varsa acilen ya kapatılmalı yada devletin diğer kurumları gibi satılmalı. Aptal halk ta din siyaseti yapan üçkağıtçılara karşı uyanık olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi tarikat açık? Ciddi soruyorum .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • killerofthefail kullanıcısına yanıt

    Hacı sizi sır odalarında emcüklüyolar mı napıyorlar.

    Sen şu uyuşturucu bağımlısı olup da tarikate girenlerden değilsin dimi?

    Öyleyse git profesyonel yardım al dostum. Tedavi ol.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Akılsızlık ....!
    Efendimize sallallahütealaaleyhivesellem ittiba var. Kuran- kerim -i azimüşşanda ona ittiba olmadan dine dahil olamayacağımız var.
    Şeyhler yada halifeler peygambermi dediğinizi duyar gibiyim.
    Başımızda neden olmasınlar bizim düzenimiz bu. Kuran-ı kerim de çelişki yok salihlerden ayrılmayın diyor ayet.Biz cumhuriyeti kabul etmiyoruz sizin bize düşmanlığınız bu yüzden neye inanmak istediğiniz sizin sorununu.Bakın millet olarak dardasınız bide bizimle savaşa girmek için bu kadar yalan söylemeye gayret ediyorsunuz.Bize dinimiz anamızdan babamızdan daha sevimli bizi bitirmek mi istiyorsunuz askeriyenizden,polisinizden, belediyenizden tamamen çekildik.Din adına yalan söyleyerek savaşılmaz. Savaşın biz sizinle her yerde savaştayız. Savaşın sokaklarınıza gelmesini,bizi tamamen ortadan kaldırabilmeyi istiyorsanız askeriniz polisiniz belediye çalışanlarınız devlet adamlarınız ne yapması gerektiğini biliyor. Böyle insanların içinde kaldırılmalısınız diye konuşmanızın size getirisi bizimle savaşmak olur. Bize iftira edip tarkati zikri dergahları inkar edip alahın cellecelalühü dinine iftira etmek sizi muzaffer yapmaz.Siz niye bizim yaşamımızı yasakladığınızı biliyorsunuz. Biz size düşmanlığımızı.Ayet inkâr etmek inasanlara meydan okumaya benzemez.Ayetlere sığınıp islamın yaşanılması gereken şeklini inkâr ettiğinizin dünya farkında size yardım etmeyeceğiz. Yahudileri cennete sokabilmek için bu devlet kurulmuş hıristiyanları cennete sokabilmek için. Müslümanların yaşam şekli değiştirilmiş herkes kimin le niye kavga ettiğini biliyor fitne çıkmasın uzatmayalım sizin islamla alakanız yok .Kendinize bunu yapmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerofthefail -- 6 Eylül 2020; 22:57:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atatürk'e saldıranların pedofili olduğu ortaya çıktı.

  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.