Şimdi Ara

Tarihte ilk kez Ethereum (ETH) ETF’i onay aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tarihte ilk kez Ethereum (ETH) ETF’i onay aldı



    Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu’nun (OSC) Bitcoin (BTC) ETF’sine onay vermesinden iki ay sonra, bu sefer de tarihteki ilk Ethereum ETF’ine onay verdi. Toronto merkezli varlık yönetim şirketi Purpose Investments’in yaptığı basın açıklamasında söz konusu gelişme duyuruldu. Yapılan açıklamada dünyada ilk defa, bir Ethereum ETF’sinin Kanada düzenleyicisinden onay aldığı duyuruldu. Böylelikle Ethereum, ETF onayı alan ikinci kripto para olarak tarihte yerini aldı.



    Konuyla alakalı Purpose Investments’in CEO’su Som Seif şu açıklamalarda bulundu:

    “Bitcoin, ilk büyük kripto para birimi olduğu için büyük ilgi görürken, Ethereum ekosisteminin temsil ettiği şey, bugün toplumdaki en heyecan verici yeni teknoloji vizyonlarından birisidir.”



    Ayrıca Bkz.Ethereum (ETH) 2 bin 547 dolarla tüm zamanların rekorunu kırdı



    Evolve ETFs’in CEO’su Raj Lala ise yaşanan gelişmeleri şu şekilde yorumladı yorumladı:



    “Bitcoin'e benzer şekilde, yatırımcılar artık bankaları veya aracı kurumları aracılığıyla hisse satın almak kadar basit bir şekilde Ethereum ticareti yapabilecekler. Ethereum, düzenlenmiş bir ETF yapısı aracılığıyla günlük likidite, şeffaflık ve güvenlik sunacaktır.”



    Şubat ayındaki inanılmaz başlangıcından sonra Purpose Investments’in Bitcoin ETF’i bu ayın başlarında 1 milyar dolar değeri geçmiş durumda. Bu da yaşanan gelişmelerin yatırımcılar tarafından oldukça olumlu karşılandığının bir göstergesi olarak görülebilir.

     




    Kaynak:https://www.coindesk.com/purpose-investments-gets-approval-to-launch-first-ether-etf-in-canada







  • Tarihte ilk kez XD. Bakalım bu sefer kimler aptal para furyası kurbanı olacak :S

  • Tarihte her değerli şeyin çalınması, kötü yolda kullanılması ve kopyası oldu. Doların altının bile sahtesi zor ayırt edilirken gözle görülmeyen bir varlığın kopyası için ne gibi bir analiz yapmak gerek, tümüyle satın alınan borsaya mı güvenmek gerek merak ettim. Devletlerin yasal bir varlık olarak bile kabul edemediği bir şeyin kopyası yapılır ise suçlu kimdir veya mağdur kime baş vurmalı, kripto parasının vergisini bile vermezken hukuk sisteminden bunu talep etmesi mümkün mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 17 Nisan 2021; 16:56:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SIL3NC3R

    Tarihte ilk kez XD. Bakalım bu sefer kimler aptal para furyası kurbanı olacak :S

    böyle yorumları okumak acayip eğlenceli yaTarihte ilk kez Ethereum (ETH) ETF’i onay aldı  acıyorum sizeTarihte ilk kez Ethereum (ETH) ETF’i onay aldı 

  • Arkadaş senin bu bitcoin sevdan ne olacak? Hiç başka haber yazdığın yok. Sabah kalkıyorsun bitcoin akşam yatıyorsun bitcoin insan devamlı aynı haberi yazmaktan sıkılır.

  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Bilader bırak yazsında gelişmeleri öğrenelim.

  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Düşününce mantıklı geldi

  • 231407 kullanıcısına yanıt
    daha çok düşününce mantıksı. Olmayab coini yaratamazsınız, işin matematiği bu zaten

  • monacomen kullanıcısına yanıt
    block zincir o şekilde işlemiyor. bütün kurallar sistem yürürlüğe girmeden önce belirleniyor ve o kurallar bir kez sistem yürürlüğe girdikten sonra ana sistem için değiştirlemez duruma geliyor böyle bir değişikliğin yapılabilmesi için onu kazan veya elinde bulunduran insanların %51 inin üzerinde onayını alması gerekiyor yani bu gün biz eth ağına 1 milyon yeni eth ekleyeceğiz dense bile eğer bunu kazan ve elinde bulunduran insanların %51 bunu desteklemezse hardfork denilen çatallaşma gerçekleşir ve eth ağı ikiye bölünür geçmiş dönemde eth ve eth clasic çatallanmasında olduğu gibi yani bir coini çoaltmak eğer bu kural yaratılırken belirlenmediyse imkansıza yakındır kaldıki çalınma olayına geldiğimizde cüzdanında duran eth veya herhangi bir coin senin cüzdanına direkt erişim olmadığı sürece çalınması mümkün değidir kaldıki bu gerçek para içinde geçerlidir ama gerçek paradan farklı olarak banka soygunu mümkün değildir bu sistem borsa olmadığı sürece çünkü senin cüzdanındaki veya o coinin ağındaki coinlerin başka bir cüzdana aktarılması için direkt erişim dışında mümkün değildir çünkü bir işlem block zincir ağına bir kere işlendikten sonra o cüzdanın sahibi dışında hiç bir üçüncü taraf geçmişe dönük olarak verileri değiştiremez.





  • jem991 kullanıcısına yanıt

    Cüzdanların da çok güvenli olmadığı ortada. Bana hala güvenilir bir yatırım aracı değil anlık para kazanılan bir çeşit kumar geliyor ve öyle de hatta..


    https://www.webtekno.com/kripto-para-saklanan-cuzdan-ledger-bilgiler-calindi-h103687.html


    https://tr.cointelegraph.com/news/electrum-wallet-user-loses-1-4k-bitcoin-to-phishing-scam


    https://www.coinkolik.com/bitcoin-cuzdani-ledger-hacklendi-1-milyon-kullanicinin-e-posta-adresi-calindi//


    Bitcoin Cüzdanı Ledger Hacklendi: 1 Milyon Kullanıcının E-Posta Adresi Çalındı





  • x emliyet müdürlüğünden arıyoruz bu tetör örgütüne isminiz karışmış bize 90 tl gönderin temiz olduğunuzu kanıtlayalım parayı geri iade edeceği dolandırıcılar ve dolandırıcılıklar her zaman olacak bu haberlerdende görüyoruzki fiziki olan hiç bir şey güvenli değil hardwallet yerine online bir cüzdanda tutmuş olsaydı çalınmazdı çalınsa bile güvenlik için kullanılan kelimeler doğrulamalar rasgele olarak online cüzdanlarda saklanıyor ve 12 kelimelik bu doğrulamalar doğru sıralama ile girilmezse cüzdana erişim sağlanamıyor yani diğer çalınan bilgilerin hiç bir önemi yok.

  • Böyle devam et kripto fanboyu. Bayildim mesajina :D Neyse x1000 x10000 ler beklemeye, milleti galeyana getirme çalışmalarına devam.

    Kriptodan başka yatırım araçlarının da olduğunu söylesem şaşırmazsın umarim XD Lakin hiç finans okuryazarlığın yokmuş gibi geliyor.

    Şaka bir yana senin iyiliğin için umarım yanılıyorumdur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.