Şimdi Ara

tarihi eminönü balıkçısında yaşanan vahşet #eminönündevahşet (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
8
Favori
125.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1452 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ordaki polisin esnafla çay çorba muhabbeti vardir, hatirlarsaniz sydioğullarinin sahibi olan siğirlarda karakola giderken polis kapida karsilamisti. Poliste halen çok fazla eğitimli gorunen eğitimsiz var. İstanbulda zamaninda cuzdanini kaybeden alman misafirimizle karakola gittik, polisin muamelesinden ben utandim, sonunda vaz geçtik ve çiktik karakoldan. Eyy içişleri bakani chp ye saldiracagina bir zahmet polisi duzelt . İyi olanlarini tenzih ediyorum. Bir diğer meselede ozellikle turkiyede yanimda bayanla asla boyle siğir yuvasi yerlere gitmem, veririm parasini adam gibi yere giderim huzurum bozulmaz. Eğer paran yoksa yaninda bayanla gitmeyeceksin boyle yerlere. Polisin turkiyede yaptiği en iyi şey radarla vatandaşi avlamak. Ondan sonra diyorlarki vatandaş polisi niye sevmiyor, sen olsan budurumda severmisin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 7 Ağustos 2019; 22:42:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polis ülkenin değil hükümetin polisi olunca sonuç kaçınılmaz oluyor..
  • Sahsen Benim Basima gelseydi kadinlari birakir mahaledeki arkadaslari alir orayi yangin yerine cevirirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun öncelikle. Yalnız bizim insanımız niyeyse bir mekan seçmesini öğrenemedi gitti. İki dakika oradaki mekanları izlesen zaten leş bir yer olduğunu anlarsın. Tam turist silkeleme noktası orası. Çalışanlar da göçmen veya köyden şehre indim tipler. Balık desen balık değil,ortam desen ortam değil kısacası Bangladeş arka sokakları bile daha hijyenik ve müşterisine daha değer verir. Gitmeyin arkadaş şöyle yerlere artık, ritüel gibi bazı şeyleri yapmaktan bıkmadık gitti. Ne orası tarihi bir yer ne orada çalışanların İstanbul ile alakası var. Tarih,tarih kitaplarında kaldı artık bunu bir öğrenemedik gitti.

    Bu arada İmamoğlu içinde bu olan bir test, oda klasik Laz ve Rant siyasetçisi olup olmadığını belli edecek bakalım. Ruhsatları iptal edip orayı belediyeye bağlamazsa ondan da birşey beklememek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 7 Ağustos 2019; 23:4:24 >
  • twitter'dan #eminönündevahşet etiketine gerekli yorumumu da yazdım hocam, tüm twitter kullanan arkadaşlar da bu etikete yorumlarını yazarlarsa konu daha çok kişinin dikkatini çeker ve büyük bir kamu oluşturabilirsek bunlar da gereken cezayı alırlar inşallah...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3po -- 7 Ağustos 2019; 22:53:12 >
  • moonrow kullanıcısına yanıt
    +11111
  • İki tane balık ekmek satacaklar milleti taciz ederek bağırıyorlar geçenlerde de önlerinden geçmiştik ne rezil yerler. O altgeçit falan zaten beter. Eminönü'nden nefret ettirecek insanlarla dolmuş. Yıllar sonra gittim daha da gideceğimi sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi maraba mırgo tayfa fotoraflar zaten bozuk aman abicim işiniz olmasın öyle mekanlarla ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 7 Ağustos 2019; 23:1:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mahalleden bi abi derdi: "Polis diriye nöbet, ölüye zabıt tutar." diye. Burda diriye nöbet de tutulmamış. Gerçekten yazık. Görevini yapmayan her emniyet mensubu, gereğince yargılanmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size el kaldırıp yardım etmeyen kim var ise değil öbür dünya da bu dünyada da en beter acıları çeksin şerefsizler bunlardan değil balık ekmek su bile almayacaksın aç kalıp gebersinler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sözde hukuk özde guguk ve kabile devletinden olağan manzaralar...
    Geçmiş olsun kardeşim sonuna kadar takipçisi olmaya çalışın demek kolay evet ancak vaktiniz imkanınız var ise sonuna kadar kullanın ve peşini bırakmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ülkede adalet yok
  • Yazıklar olsun kendi ülkemizde mülteci konumuna düşüyoruz, haram olsun benim vergilerimle aldıkları maaşları beni koruyup kollayamayacaksa olmaz olsun öyle polis

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Polisin işi gücü yok sizin derdinizle mi uğraşacak kardeşim.
  • Kardeşim iddia doğruysa oradan almayacaksın aldirmayacaksin bunu her yere fısıldayacaksın. Ben tek ne yapabilirim demeden tepkinin koyacaksın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polisten alâ mafya mi var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun çok. o balıkçıların pislik, mafya olduğu belli. bu olaydan sonra da eminim artık. ülkede herşey kokuşmuş malesef. ne desek yazık. ülke bizim ama yetkili herkes yabancı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: r.H

    Allah bin belalarini versin böyle şehir magandalarının. Hepsini alıp 20 kişiyle sıra sıra döveceksin günlerce. Ülkenin geldiği hale bak, can güvenliğimiz bile yok.
    Bunlar dayaktan da anlamaz. Islah olmazlar.
    Maden ocağı gibi bi yerde ölene kadar çalışacak bunlar devlet için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O balıkçıların bir müşteriyi süpürge sopasıyla darp ettiğini kendi gözlerimle görmüştüm. Nas bi düzen var kim çalıştırıyor sahibi kim belli değil.

    Edit: konu sahibinin başına geldi sanmışım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.cloud -- 7 Ağustos 2019; 23:38:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ya şu dükkanlara mekanlara girmeden önce bi göz ucuyla bakın garsonlar, çalışanlar kürt mü diye. sonra kafam yarıldı, öldüm diye herkes zırlıyor. kürt varsa girmeyin abi. geçmiş olsun abine ve yengelerine.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.