|
Troll konu değil sebepleriyle birlikte neden 2024 de çok yüksek netlere düşük sıralama gelecek yazıyorum. 1.2006 lılarla beraber 2007 lerin de bi kısmı bu sene sınava girecek bu yığılmanın en büyük nedeni 2.Youtube piyasasının çok gelişmesi.Çok değil 3-4 sene önceye kadar youtubedaki hocalar dershanede ya da okulda çalışan youtube a kendi hazırladığı notlardan kısa anlatımlar yapıyorlardı ve videolar çok amatördü.Şimdi youtubeda ciddi para kazanılabileceğini görünce tamamen kendilerini bu sektöre verdiler çoğu hoca kitabını çıkarttı bu kitaptan çok daha profesyonel şekilde anlatıyorlar. 3.Yeni sınav sistemine geçileli 5-6 sene oldu ve öğrenciler artık sistemi çözdü,dershanede çalışıyorum özel ders veriyorum,gözlemlerime göre artık en vasat öğrenci bile orta düzey soruları rahatlıkla çözüyor. 4.Ülkenin ekonomik durumu.Dershanede 2002-03 lü çocuklar görüyorum özel ünide okurken aşırı zamlardan sonra bırakıp tekrar sınava hazırlanan ya da dandik bölüm okuyup bırakanlar var.Artık insanlar üniversite diplomasının hiçbir işe yaramadığını anladı iyi bölüm okumak da yetmiyor artık herkes iyi bölüm iyi üni istiyor ve rekabet gittikçe artıyor. 5.Sınava tek kuruş para harcamadan hazırlanabilmek.Youtube da tonla hoca var ve hepsi ücretsiz anlatıyor,tüm kitapların denemelerin pdfleri internette var özel ders,dershane hatta kitaba bile para vermeden hazırlanmak mümkün. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt