Bildirim
Tarihçiler bakabilir mi ??
Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B082VD839K
geçen ay paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Anladığım kadarıyla tarihi eğlenerek öğrenmek istiyorsun. Peki tarih bölümünü üniversite olarak mı okumak istiyorsun yoksa hobi olarak mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ayhan76
Anladığım kadarıyla tarihi eğlenerek öğrenmek istiyorsun. Peki tarih bölümünü üniversite olarak mı okumak istiyorsun yoksa hobi olarak mı?
ben sadece tatildeki zamanımı biraz birşeyler öğrenmek için geçirmek yani hobi olarak diyebilirm. -
quote:
Orijinalden alıntı: kolpacino00
quote:
Orijinalden alıntı: ayhan76
ben sadece tatildeki zamanımı biraz birşeyler öğrenmek için geçirmek yani hobi olarak diyebilirm.
Kitap okuyabilirsin. Hiç sıkılmayacağın iki kitap ismi:
Moskof Cariye Hürrem - Demet Altınyeleklioğlu
Istanbul Hatırası - Ahmet Ümit
Ayrıca Timuçin diye bir film var. Onu daha izlemedim ama yorumlar güzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X