Şimdi Ara

Tarih Erdoğanı Kahraman Olarak Yazacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
3.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erdoğan taa 30 yıl önce gördü türkiyenin işgal edilmek isteneceğini savunma sanayisini geliştirmeye bağımlılıktan kurtarmaya ömrünü adadı

adamın 4 bir tarafı ajanlarla doluydu dünyanın operasyonunu yedi kendi hayatını feda etti bu ülke için

bundan 20-30 yıl sonra 50 yıl sonra altın harflerle yazılacak adı belki sıfır km Porsche alamadık ama vatansızda kalmadık diye.

Kimse kusura bakmasın bu ülkede şuan en çok şikayet ettiğiniz fikir özgürlüğü doruklarına kadar yaşanıyor şu forumda erdoğana edilmedik hakaret kalmadı kime ne oldu ? erdoğana hakaretten kim yatmış içeride şimdiye kadar

erdoğana diktatör diyenler diktatörlük görmemiş türkiyede her dönem seçimler usule uygun şekilde yapılıyor adam kazanıyor bütün medya operasyonlarına rağmen bütün dış mihrak saldırılarına rağmen

hdp şimdi dep olmuş en son yeşil sol olmuştu isim değiştirip duruyorlar ulan adamlar mecliste pkk savunuculuğuna soyunuyor ve bu adamlara bırak hapis cezası mahkemeye gitmiyorlar meclisten maaş partilerine ödenek alıyorlar içeri alınanlar fikirlerinden değil eylemlerinden alındı bu ülkede fikirlerinden kimse cezalandırılmadı Türkiye tarihinin en özgür dönemi bu dönemdir

• 10 larca hükümeti itin bir tarafina soka soka yıllarca yayın yapan Levent Kirca, Erdoğan döneminde TV yasaklısı olduktan sonra biri gelecek Türkiye'de bir başlık altında fikir özgürlüğünü anlatacak hem de hiç utanmayacak dese inanmazdım. Gemicik sorusu ile Kadir Çöpdemir' in medya kariyeri bitti. Türkiye'den kaç gazeteci kaçtı veya cezaevinde oraya hiç gelmiyorum bile.

Ha ! Mavi Marmara sonrası hayatını kaybeden ve yaralanan insanların dava açmaması için tazminat hakkını ailelerden alan anlaşmaya imza atması, zaten mağdur olan insanlarımızın hayatlarını İsrail'e karşı hukuk mücadelesi vererek heba etmesinler diye yorumlanabilir belki.

Gazi verip verip gönderip uluslararası hukuku bilen biri olarak başlarına gelecekleri bildiği anlamına gelmeyebilir.

Giderken bana mı sordular demesi de dış mihraklarin kendisinin beyin hucrelerine yaptığı bir biyolojik veya kimyasal saldırı sonucu ağzından çıkmış olan talihsiz istemsiz cümleler de olabilir.

Soma da ailelerin acısını anlayışla karşılamak yerine pasaja çekip magdenci yakını yumruklamis olabilir. Koskoca ülke yönetiyor sonuçta stres büyük. Arada birkaç madenci dövülüp bu yük atılacak. O dayak yiyen arkadaş bu anlamda aslında kendisinin stresini alarak memlekete hizmet etmek ile onurlandirilmis diyebiliriz.

Dur ben biraz daha cabalarsam sevebilirim kendisini. Gayet iyi gidiyorum. Mesela Suriye'nin Afganistan'ın itini kopugunu, eknomi kötü ve Avrupalılar gibi ufkumuzu genişletip Dünya'yı gezemiyoruz diye ülkeye doldurmuş olabilir.

Tamam size göre sınır namus olabilir, Ama bizim insanimiz gezmesin mi afganistani, Suriye'yi, genç kizlarimiz bir Afgan nasıl taciz eder, yaşamasın mi?

2 hafta önce 2 tas beyran içtik eşimle. 15 dolar hesap geldi(450 TL) 2 tabak çorbaya. Baya bildiğin dolar ile öderim. Türkiye'den çıkmadan dolar ile alışveriş yaparak bir avrupali gibi ABD li gibi para harcamanın tadına baktım. Bir lahmacun 2 dolar mesela. Baya baya olmayan ekonomi ile kendimi Erdoğan sayesinde bir Avrupalı gibi hissediyorum. Adam dünyayı ayağımıza getirdi.

1 kilo kıyma Almanya da 10 Euro.

Türkiye'de de 10 Euro (320 TL)

Bence de adı altın harflerle yazılacak. Ben bildiğim Avrupa standartlarına ulasmisim. ABD ile Avrupa ile aynı fiyata satın alıyorum herşeyi.

Bir tek günde 14 saate 800 Euro kazanıyor olmam sorunu kaldı. Onu da çözerse yine Tayyip çözer.

Belki de beni de diğer intihar eden Anne babalar gibi hayatın yükünden kurtarmaya çalışıyordur.

Sorun zihniyette. Biz herşeyi çok yanlis anlıyoruz.

• puhahahahahaha

• Dünya zaten Türkiye tarihinde 2 siyasi insan tanıyor. 1. Atatürk 2. Erdoğan. Zaten etkileri açısından Türkiye Cumhuriyeti için Atatürk ve Erdoğan ilk iki sırayı paylaşıyor.

Erdoğan en büyük hatayı 50+1 sistemini getirmekle yaptı. Eski sistemde zaten her durumda seçimlerden birinci çıkacak ve bağımsız olacaktı. Şu anda seçim sisteminin getirdiği handikap nedeniyle bağımlı duruma geldi. Şu an o eski Erdoğan'ı özlüyoruz aslında. Aslında kahraman olarak gördüğümüz bugünkü Erdoğan değil, 2012 öncesi Erdoğandır. Kırılma noktası Gezi kalkışmasıdır. O günden beri iki adım geri bir adım ileri atarak durumu dengede tutmaya çalışıyor. Savunma Sanayi onun için bu girdaptan bir nebze olsun çıkış kapısı olmuştur. Erdoğan'ın yanında olup kazanmayan hiç kimse yoktur. Erdoğan'ın karşısında olup kaybetmeyen hiç kimse yoktur. Hangi açıdan bakarsan bak Erdoğan bir kazandırandır. Herkese kazandırmıştır. Kürtlerden tut taa dindarlara, milliyetçilerden tut taa kemalistlere kadar herkese kazandırmıştır. Zaten şu an Erdoğan Muhafazakar-milliyetçi-ılımlı Kemalist bir çizgidedir. Bu durumu bir zorunluluk da olabilir veya bir tercih de olabilir. Ama tercihten çok zorunluluk dolduğunu düşünüyorum. Bu denklemde en çok kaybeden Kürtçüler olmuştur. Seni Başkan yaptırmayacağız diyerek kendi ayaklarına sıkmışlardır. Kendileri kodesi boylamış ve Kürtlere de kaybettirmişlerdir. Erdoğan'ın karşısına geçen herkes yavaş yavaş Eski Türkiye'yi geri getirmeye zemin hazırlamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 14 Ocak 2024; 2:29:27 >

• Komiksiniz , yaşayıp göreceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pudra sekeri ve etkileri

• en severek savunanlar bile kötü anmazsa ben de adam değilim. Bizim insanımız 2 yüzlü. Hoca efendi dön nolur diyenler şuanda sövüyor eski tweetlerini bile silememiş saflar :) Reis ölsün 2 yıla kim daha muhalifti diye yarışlar başlar.

• Türkiye zaten işgal edildiki. İçerde ne idüğü belirsiz milyonlarca insan var. Savaşsalar yapamazlardı bunu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 larca hükümeti itin bir tarafina soka soka yıllarca yayın yapan Levent Kirca, Erdoğan döneminde TV yasaklısı olduktan sonra biri gelecek Türkiye'de bir başlık altında fikir özgürlüğünü anlatacak hem de hiç utanmayacak dese inanmazdım. Gemicik sorusu ile Kadir Çöpdemir' in medya kariyeri bitti. Türkiye'den kaç gazeteci kaçtı veya cezaevinde oraya hiç gelmiyorum bile.

Ha ! Mavi Marmara sonrası hayatını kaybeden ve yaralanan insanların dava açmaması için tazminat hakkını ailelerden alan anlaşmaya imza atması, zaten mağdur olan insanlarımızın hayatlarını İsrail'e karşı hukuk mücadelesi vererek heba etmesinler diye yorumlanabilir belki.

Gazi verip verip gönderip uluslararası hukuku bilen biri olarak başlarına gelecekleri bildiği anlamına gelmeyebilir.

Giderken bana mı sordular demesi de dış mihraklarin kendisinin beyin hucrelerine yaptığı bir biyolojik veya kimyasal saldırı sonucu ağzından çıkmış olan talihsiz istemsiz cümleler de olabilir.

Soma da ailelerin acısını anlayışla karşılamak yerine pasaja çekip magdenci yakını yumruklamis olabilir. Koskoca ülke yönetiyor sonuçta stres büyük. Arada birkaç madenci dövülüp bu yük atılacak. O dayak yiyen arkadaş bu anlamda aslında kendisinin stresini alarak memlekete hizmet etmek ile onurlandirilmis diyebiliriz.

Dur ben biraz daha cabalarsam sevebilirim kendisini. Gayet iyi gidiyorum. Mesela Suriye'nin Afganistan'ın itini kopugunu, eknomi kötü ve Avrupalılar gibi ufkumuzu genişletip Dünya'yı gezemiyoruz diye ülkeye doldurmuş olabilir.

Tamam size göre sınır namus olabilir, Ama bizim insanimiz gezmesin mi afganistani, Suriye'yi, genç kizlarimiz bir Afgan nasıl taciz eder, yaşamasın mi?

2 hafta önce 2 tas beyran içtik eşimle. 15 dolar hesap geldi(450 TL) 2 tabak çorbaya. Baya bildiğin dolar ile öderim. Türkiye'den çıkmadan dolar ile alışveriş yaparak bir avrupali gibi ABD li gibi para harcamanın tadına baktım. Bir lahmacun 2 dolar mesela. Baya baya olmayan ekonomi ile kendimi Erdoğan sayesinde bir Avrupalı gibi hissediyorum. Adam dünyayı ayağımıza getirdi.

1 kilo kıyma Almanya da 10 Euro.

Türkiye'de de 10 Euro (320 TL)

Bence de adı altın harflerle yazılacak. Ben bildiğim Avrupa standartlarına ulasmisim. ABD ile Avrupa ile aynı fiyata satın alıyorum herşeyi.

Bir tek günde 14 saate 800 Euro kazanıyor olmam sorunu kaldı. Onu da çözerse yine Tayyip çözer.

Belki de beni de diğer intihar eden Anne babalar gibi hayatın yükünden kurtarmaya çalışıyordur.

Sorun zihniyette. Biz herşeyi çok yanlis anlıyoruz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsan kendini kepaze etmek için başlık açar mı ya ! Bugün de başkası adına utandık.

• Adam zaten Türkiye Cumhuriyeti tarihinin gelmiş geçmiş en büyük siyasi lideri .o'nu sevmeyenler sadece diliyle inkar eder o kadar.

• Ben bu adam için ciddi anlamda Anıtkabir tarzı bir mabet yapacaklarını düşünüyorum.

• Özal Gibi menderes gibi birşey olabilir .Anıtkabir gibi çok pahalı bir şey olmasını istemem

Ayrıca anıtkabir bir mabet değil .anıtmezar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 14 Ocak 2024; 9:12:16 >
  • Kuzey Irak ve Suriyede terör devletini kurmak üzereler tek soracağım soru şu eskiden buna cesaret edebiliyorlar mıydı yada yapabiliyorlar mıydı?

ve bunun yanında mayınları kaldırıp neden bütün insan çöpünü Türkiye alıyor önceden böyle bir sorun var mıydı, kimse mayınları kaldırmıyordu?

Uzun vadede büyük İsrailin toprakları olacak oralar bütün amaç ve gaye bu vadedilmiş topraklar ve Türkiyenin toprakları da buna dahil maalesef.

Ama şu konu doğru Atatürkten sonra Türkiye ye etki etmiş en büyük şahıs RTE dir bu doğru.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Kuzey Irak ve Suriyede terör devletini kurmak üzereler tek soracağım soru şu eskiden buna cesaret edebiliyorlar mıydı yada yapabiliyorlar mıydı?

ve bunun yanında mayınları kaldırıp neden bütün insan çöpünü Türkiye alıyor önceden böyle bir sorun var mıydı, kimse mayınları kaldırmıyordu?

Uzun vadede büyük İsrailin toprakları olacak oralar bütün amaç ve gaye bu vadedilmiş topraklar ve Türkiyenin toprakları da buna dahil maalesef.

Ama şu konu doğru Atatürkten sonra Türkiye ye etki etmiş en büyük şahıs RTE dir bu doğru.

Türk ordusu eskisinden çok daha güçlü çok daha temiz halde ki bunlarda çok büyük etkenler değil abd nin bir bop planı var yıllarca komplo teorisi diyip alay edildi şimdi görüyoruz ki değilmiş ki düğmeye basıldı hızlansın diye
    Türkiye buna karşı yapabileceği en iyi şeyi yapmaya çalıştı erdoğan kürt açılımı yaptı anadili bile verecekti özerklik verecekti low iq teröristler yine terörist olduğunu gösterdi süreç bitti
    Kürtler erdoğan sayesinde kazandı çoğu hakkını şimdi komedi gibi chp ile gizli ortaklığa girişti hdp

Neyse planlanan seneryo tahminimce şu ypg yi asker gibi eğitiyorlar zaten 150 bin kişilik ordu haline getirildi deniyor adamlar suriyede eğitim müdredatı bile yapmış zamanı geldiğinde türkiye içinde karışıklık türk kürt çatışması çıkaracaklar sonra ypg karadan abd havadan turkiyeyi bölmeye çalışacaklar Erdoğanda bunu ta 20 30 yıl önce gördüğü için geldiği gibi savunma sanayisine yatırım yaptı amerikayla savaşma ihtimalini fazla gördü eğer sen kendin üreterek böyle güçlenirsen emin ol abd gibi bir orantısız güç dahi gelip sana saldırmak istemez
    Ve bir akıllıca şey daha yaptık suriyeye girerek devlet kurmalarının önüne geçtik

Yani erdoğan sayesinde belkide abd nin bizi bombalayabileceği bir seneryo rafa kalktı güçlü ordu güçlü savunma sanayi sayesinde
    Erdoğana çok şey borçluyuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• saçmalığın sınırlarını zorlayan bir başlık daha!
    11 tane CB gördük, daha isimlerini bilmeyen adamlar
    gelmiş hede hödö ediyor :)

lan adam, kıbrısı aldı kıbrısı :)
    kim hatırlıyor?!

• Arabulucudan para koparma konusuna hoşgeldiniz.

• fakirlik, proteinsizlik, yetersiz ve dengesiz beslenmek, ve sonuç, konu sahibi... böyle giderse, ülkeyi fasfakir yapan akp ile, daha korkunç örneklerini görürüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarihe Çimento Fabrikasinin gozlugunden bakilacak okursa dogru olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence tarih Deniz Baykal, Kemal Kılıçaroğlu ve Muharrem İnce'ye yazacak.

Erdoğan'ın siyasi hayatında en büyük şansı, genel seçim ve referandumda karşısına 3 basiretsizin çıkmasıdır.

Biri Erdoğan'ın siyasi yasağını kaldırır.

Diğeri halkta karşılığı olmamasına rağmen kendi adaylığını dayatır. Yetmez büyükşehirlerde sık sık eleştirilen Ekrem ve Mansur'u cb yardımcı adayı yapar

Öbürü ise 2018 genel seçimde sürekli saldırılarıyla karşı tarafı konsolide etmesi üstüne seçim gecesi sabretmek yerine "adam kazandı abicim" demesiye seçimi satar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 14 Ocak 2024; 23:48:27 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.