Şimdi Ara

Tarih Belli Oldu.Cumartesi Günü Uzaylılar Geliyor ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
17
Favori
19.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gelecekleri varsa gorecekleride var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 2 Ağustos 2012; 20:42:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su mavikutu forumlarina baktim da ciddi ciddi inanlar var 4 agustos ta gelicekler, secilmis kisilere telepati yoluyla mesaj gondericekler hikayesine, akil fikir diliyorum salusa muritlerine

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsi görüşüm cumartesi günü hiçbir şey olmayacak. Neden derseniz, mehdi aleyhisselam henüz çıkmadı. ne alaka diyenler olacaktir. şöyle ki, var olan bir savaş vardır. Illuminati bu savaşın bir tarafıdır ancak yalnız değildir. Diğer tarafta ise mehdi aleyhisselam ve devamında isa aleyhisselam vardır. Hadis yorumcularının vardığı kanaat mehdi 86-88 yıllarında doğmuştur ancak kendisine verilen kutsal görevin farkında değildir ve 40 li yaşlarında bunu anlayacaktır. Allah onu bir gece rüyasında olgunlaştıracağız diyor. Şimdi bu konuda uzaylıların ne işi var derseniz, birincisi onlar uzaylı değil onlar bir ırk insandan üstün bir ırk. Ve hadis yorumcularının yine belirttiği üzere ogün geldiğinde mehdi beraberinde 300 kişilik bir orduyla çıkacaktır ancak bu 300 kişi insan değildir. Ve dünya dışıdır diye belirtilmiş. Bu yüzdendir ki dünya dışı bir ırkın henüz dünyaya gelmesi mümkün değildir. Ancak işaretler görülebilir. Ki bende bir işaret beklemekteyim. Çünkü Dünya bu yıl 5. Kuşağa geçecektir. Konuyu merak edenler var ise "mehdi ıstanbul hadis " gibi anahtar kelimeleri google amcaya sorsun. Mevcut hadisler kaynaklarıyla çıkmakta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gelmezseler cumartesi burda sana soverim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ben Siriustan SaLusa, cogunuzun da bildigi gibi bu hafta liderlerinizin taleplerimize cevap vermesi icin son sanstir. Birkez daha gormezden gelinirsek bu isi kendimiz yapicaz ve varligimizi kendi yontemlerimizle aciklayacagiz, bu artik hicbirsekilde gormezden gelinemez ve gizlenemez. Evet, isleri elimize almamizdan once 4 agustos cuamrtesi gunune kadar vakit var. SaLusa"


    Beyler yapmayın böyle saçmalık olmaz.Varlık meselesi farklı bir olay.Sözüm sana Salusa " Ya çık karşıma ortalığı inlet ya şöyle köşeye geç beni seyret " .AYRICA BU SÖZDE sİRİUS'LU ARKADAŞ LİDER DERKEN KİMİ KAST EDİYOR.Putin , Obama , Çavez , R.T.E. VB. Mİ ?YOKSA MALUM İLLUCİ CEPHESİ Mİ ? Zaten bunların hiçbiri gerçek birer lider değil. Hadi beyler boşverin birşey olacağı yok.Salusa eğer gerçekten Sirius'lu isen seni bizim eve bekliyorum.Semaya birlikte bakarız.
  • ULAN DOĞUM GÜNÜMDE OLUCAK ŞEY Mİ BU
  • @aydogdu1453

    Bu yazıya ne diyorsunuz peki? Doğru gibi ya.

    http://www.bluebox.bbs.tr/dunyanin-sonuna-geliniyor-mu-bugunlerd
  • Bazıları şimdiden ufo avına çıkmış ; )

    http://video.ntvmsnbc.com/baykal-golunde-ufo-avi.html
  • yine o gun su olucak bu gun su olucak diye cıkıp hicbirsey olmayınca kaybolurlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DHzgn

    @aydogdu1453

    Bu yazıya ne diyorsunuz peki? Doğru gibi ya.

    http://www.bluebox.bbs.tr/dunyanin-sonuna-geliniyor-mu-bugunlerd

    Üstat alakası yok.Milletin bilinç altına yerleşme politikası bunlar.Yıllardır hep aynı hikaye.Hem gelseler ne olacak.Onların dertleri İLLUCİ'lerle.Bizle alakası yok.Ayrıcawww.siriusufo.org sitesini dikkatlice incelemenizi tavsiye ederim.Değerli bilgiler mevcut.Özellikle varlık tanımı yazısını iyi okuyun.Herşey göreceli.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amphitritel

    Bazıları şimdiden ufo avına çıkmış ; )

    http://video.ntvmsnbc.com/baykal-golunde-ufo-avi.html

    Adamlarda kafa bedava.Radyoaktif seviyesini ölçen cihazlarla ufo yakalayacak ya da yaklamaya çalışacaklar.Şaka gibi.Ulan hava kırılganlığına geçiyolar be.Radyoaktif sızıntı ufolarda yoktur ayrıca.Rusya reklam yapma.Sağa çek. :)
  • bu konuya en uygun cevap yav he he den baska bi sey değildir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelseler de kurtulsak artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

    Gelseler de kurtulsak artık.

    Üstat bıkkınlık geldi.Hersene aynı muhabbetler." Gelin ne olursanız olun gelin. " Ayrıca Salusa'yı gece bizim eve beklemekteyim.Beni Evrensel ID'm den bulur atık zahmet olmazsa. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DHzgn

    @aydogdu1453

    Bu yazıya ne diyorsunuz peki? Doğru gibi ya.

    http://www.bluebox.bbs.tr/dunyanin-sonuna-geliniyor-mu-bugunlerd

    Orada altından ve depremlerden bahsediyor.Altın kaybolması ile alakalı çok teori var.Deprem olayını bilmiyorum,admin yazıyorsa bir bildiği vardır.Ayrıca 2012 filminde ; 30.Londra Olimpiyatları depremler nedeni ile iptal ediliyordu,bu da ilginç.
  • uzaylilar ingilizceyi nerden ogrendiler acep?
  • Yav he he -.-'

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan iyide zaten kartlara göre sahte bir uzaylı istilası olacak, işte o istila bu olmasın? Farz edelim illimunatiye karşı insanlığı uyaracaklar ve dünya devleri onlara savaş açacak ve onlarda dünyayı istila edecek o zaman kart doğrulanacak illimünati kazanacak yine; sadece çok deşifre oldukları için bunu bu kez 11 eylülde olduğu gibi doğrudan değil dolaylı yapacaklar. Yok öyle uzaylı felan gelemez, hiç bir teknoloji eğer bu uzaylılar bizim güneş sistemimizde değilse gelemezler, çünkü 2 güneş sistemi birbirinin tersinde döner ve 2 g. sistemi arasında devasa manyetik fırtınalar vardır o manyetik fırtanayı aşmanın imkanı yoktur. ayrıca doğrulanmasada güneşler ve galaksilerinde bir şeyin etrafında döndüğüne dair bazı teoriler var eğer bu doğruysa tüm kainatın haritasını çıkarmadan bizim galaksimize gelemezler. eğer dediğin doğru ise her yol illimünati ve masonlara çıkar ve böyle bir istilanın gerçekci olması için inançsız ateşten yaratılanlarla, inançsız daha doğrusu lucifere inanan insanların boyutlar arası fiziksel etkileşimi gerçekleştirecek bir yol bulup ateşten yaratılanlarla birlikte ortak yapacakları bir iş olacak demektir. Bu istila sayesinde tüm insanlığı tek din çatısı altında toplayacak sahte peygamberler çıkaracaklar ve piramit tamamlanacak, zaten kıyamet yakındır son start-finish düzlüğüne girdiğimiz bu süreçte onlarda elini çabuk tutuyor orta doğuda olanlar hep bu yüzden bizim doğu bölgeleri için hazırlanıyor şeytanın oğlu israilliler. Son savai için. Zaten tapınak şovalyelerinin bulduğuda bence bunla ilgiliydi vu yüzden hırıstiyanlığa düşman olmuşlardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 3 Ağustos 2012; 1:27:33 >




  • ciddi ciddi inanıyor musunuz ben nedense imkan bile vermiyorum şu illüminatiye veya uzaylı saldırıları yada ne biliyim 2012 dünyanın sonu olaylarına bana saçma ve anlamsız geliyor gerçekten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Glόin

    Samara gelsin ayaklarına kapanırım direk.
     Tarih Belli Oldu.Cumartesi Günü Uzaylılar Geliyor !


    naughty.gif yaparız biz onla
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.