Şimdi Ara

Tarih Belli Oldu.Cumartesi Günü Uzaylılar Geliyor ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
17
Favori
19.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uuu beybi dişi uzaylılarda olcakmı melez ırk yaratalım hemen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amphitritel

    Galactic Federation mesajlarını bilenler bilir.Sürekli bir yükselişten bahsediyorlar ve bunu engellemeye çalışan illuminatiden bahsediyorlar.Ama bu sefer kendilerini ifşa edeceklerini söylediler ve net bir tarih verdiler.Ki hiçbir zaman gün vermemişlerdi.Bu cumartesi yani 4 Ağustos günü,olimpiyatlarda geleceklerini söylüyorlar.Geçen sene nisan ayının ilk iki haftası için global bir anons söylemleri vardı,ve bunu gerçekleştiremediler.Bu şu anlama geliyor.Tüm dünya liderleri Galactic Federation 'un varlığını ilan edeceklerdi ve o vakit dünyaya teşrif edeceklerdi.O vakitler dünya liderleri bunu kabul etmedi ve dünya çapı bir anons gerçekleşmedi.O yüzden artık bunu kendileri söyleyecek ve bu Cumartesi günü Olimpiyat Oyunlarında gerçekleşecek.Tüm dünyanın ilgisi tek bir yerde iken böyle birşey yapıyorlar,ki böyle bir ortam zor oluşuyor.İleriki tarihler geç olacak,çünkü illuminati planları gerçekleştirmiş olacak.Asıl amaçları da bu zaten.Bizi illuminatiye karşı uyarmak.

    Şöyle düşünün ; eğer gelirler ise,olacaklar malum.Eğer gelmezler ise,New Age akımı bitmiş olacak.Ayrıca Illuminati uzun zamandır planladığı Olimpiyat Oyunları planını gerçekleştirecek.Her iki ihtimalde de dünyada çok şey değişecek,bu Cumartesi günü.Benim inancıma gelirsek,Galaktik Federasyon'un dünyaya geleceğine pek inancım kalmadı.Ama Illuminati hepimizin malumu.Bu Olimpiyat Oyunları'nda,dünya sistemi kökten değiştirmek için planlar yapıyor.

    Kaynaklar ;

    http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1938428/pg1

    http://www.galacticmessages.com/blog/2012/07/message-from-salusa-for-30-july-2012/

    İkinci linkteki yazının kısaca bir özeti ;

    "Ben Siriustan SaLusa, cogunuzun da bildigi gibi bu hafta liderlerinizin taleplerimize cevap vermesi icin son sanstir. Birkez daha gormezden gelinirsek bu isi kendimiz yapicaz ve varligimizi kendi yontemlerimizle aciklayacagiz, bu artik hicbirsekilde gormezden gelinemez ve gizlenemez. Evet, isleri elimize almamizdan once 4 agustos cuamrtesi gunune kadar vakit var. SaLusa" ( Çeviri : Shaban Interactive )

    Ayrıca yerli kaynak olarak şurada güzel tespitler var ;

    http://www.mavikutu.com/geliyorlar-mis-316.html





    şaban diyorsa tamam inandık




  • Ne oldu herkes kartlara bakarak ne olacağını öğrendi.Siz de yeni bir plan hazırlığına mı giriştiniz?? Uzaylılar başlı başına ABD nin oyunu zaten ilk ufolar hitler zamanında yapıldı abd şimdi onları geliştirdi ve bze yutturmaya çalışıyor efendim ben de uçan daire gördüm köydeyken-ıssız bir yerdi- adamlara el salladım el hareketi çektim ama korkmadım ve öyle mal gibi videosunu çekip de kimseye göstermedimki millet daha a kafayı yemesin diye zaten anında kayboldu.
  • Adam makine yapmış ebesinin hörekesinden dünyaya gelmek için sonra radyo dalgalarıyla beynimize telepatik bilgiler vermek yerine internetten forumlara konu mu açıyo ?
  •  Tarih Belli Oldu.Cumartesi Günü Uzaylılar Geliyor !

    Tam şepırda göre bir iş
  • Google Translate Okulu Terk

    They talk about a rise in those who know the bilir.SürEkli posts Galactic Federation, and trying to prevent it, and say they will reveal themselves in this time illuminatiden bahsediyorlar.Ama verdiler.Ki a clear history that any time day vermemişlerdi.Bu On August 4, Saturday, April Olympics futures söylüyorlar.Geçen year There is a global announcement for the first two weeks of rhetoric, and I mean that gerçekleştiremediler.Bu world leaders geliyor.Tüm Galactic Federation's existence, and he would declare to the world by honoring edeceklerdi.O time of day when the world leaders did not accept it, and diameter of the world did not happen an announcement . So to say it themselves, and this is now the world's attention in one place gerçekleşecek.Tüm Olympic Games on Saturday, while doing something like that, it will be late dates oluşuyor.İleriki such an environment is difficult because the goals of the Illuminati plans olacak.Asıl realized this already. illuminatiye warn us. Think of it this, if the revenues, will not come malum.Eğer the Illuminati New Age current finished olacak.Ayrıca gerçekleştirecek.Her plan for the Olympic Games for a long time to change many things in the world on two possibilities, this Saturday günü.Benim As for my faith, the Galactic Federation 'many of us believe the future of the world of the Illuminati kalmadı.Ama malumu.Bu Olympic Games, making plans to change fundamentally the system in the world.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _CrAzY_

    http://en.wikipedia.org/wiki/August_4

    önemli şeyler olmuş 4 ağustos günü

    Evet bu da çok ilginç.4 Ağustos savaşların günü,tarihte.Ayrıca Selahaddin Eyyubi tarafından Ağustos'un ilk haftası Kudüs fethediliyor.
  • Yeni bir mesaj daha geldi ;

    "Olimpiyatlarla ilgili gonderdigimiz son mesajlara yanit mukemmel olmustur. Beklentilerin buyuk dalgasi tum dunyaya yayilmistir. Bu tur bir enerji cok buyuk guc tasir. Bu ayni sonuca odaklanarak nasil olacaklari etkileyebileceginizin gostergesidir. Dogal olarak, cok yakinda bircok yonden ifsalar olmalidir, boylece sizinle beraber calisabilmemiz icin bize izin verebilirsiniz. Tabi ki de onceki gibi sahne arkasindan sessice diger islerimize devam edicez, fakat insanalrin gercek niyetimizi anlamalari icin fiziksel olarak orda olmamiz gereklidir." ( Çeviri : Shaban Interactive )
  • Sanırım Amerika'lı reklamcılar helegram hayali uzaylı gösterisi yapacak..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh'ye üye ederiz artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzaylıdan korksak Mustafa Topaloğlu dinlemezdik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GOL OLUR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frux

    Sanırım Amerika'lı reklamcılar helegram hayali uzaylı gösterisi yapacak..

    Hocam onlar uydurma diye düşünüyorum.Bluebeam projesi denilmiş bir de adına.Nasa ya inanıp,bir de ifşa olduğu projeye inanmak büyük bir çelişki.Tabii işin içinde din de var.Bunlar sadece gelenlere,halkın inanmaması için üretilen teoriler.
  • Mr.Frodo diye girdim değilmiş çıkıyorum
  • Oooo pazar günü kızın evine gidiyorum ben,pazartesi gelseler olmaz mı?
  • bulunsun
  • Gelsin çayımızın hikayesini anlatırız.
  • michael sikkofield bu işe el atmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne la
  • 4 Ağustos, 21 Aralık bunların hepsi birkaç dallamanın oluşturduğu sıradan tarihler. Illuminati siteside 2 gün kala kapandı hiçbirşey olmadı. Bunda da olmayacak, 21 Aralık'ta da. Herşeyin tek ve kesin sahibi Allah'tır. Yarattığı kullar onun sadece izin verdiği kadarını yapabilirler. Daha fazlası değil. Ben 5 Ağustos'ta burada olacağım fakat siz buhar olup uçacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.