Şimdi Ara

Tarih & Strateji Severlerine Oyun Önerileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eğer tarih ve strateji oyunlarını seviyorsanız sizlere bu türler hakkında oyun önerilerimi aşağıda yazıyorum. Oyunlar hakkında detay öğrenmek için soru sorabilirsiniz. Her konuda yardımcı olmaya çalışırım

    Europa Universalis 4: Paradox tarafından geliştirilen oyun 1400 ile 1800 yılları arasında tüm dünya devletlerini kapsayan bir strateji ve tarih oyunudur.

    Hearts of Iron 4: Paradox tarafından geliştirilen oyun 2 dünya dönemi tüm dünya devletlerini kapsayan bir strateji ve tarih oyunudur.

    Crusaders Kings II: Paradox tarafından geliştirilen oyun 1200-13000 yılları arası Avrupa - Asya - Kuzey Afrika ülkelerini kapsayan bir hanedan yönetme oynudur.

    Victoria 2: Paradox tarafından geliştirilen oyun 1800 - 1900 yılları arası tüm dünya devletlerini kapsayan bir strateji ve tarih oyunudur. 1. Dünya savaşı eventi bulunmaktadır.

    Superpower 2: Tüm dünyayı kapsayan 2000 yılını kapsayan strateji oynudur.

    Total War Serisi:

    -Medieval Total War Serisi: Orta çağ dönemini, Timur, Moğol baskınlarını, Amerika'nın keşfini, haçlı seferleri ve cihadları kapsayan bir strateji oynudur.

    -Rome Total War Serisi: Roma dönemini, Attila baskınını, Kavimler Göçünü, Vikingleri, Galyalıları ve o döneme ait bir çok unsuru kapsayan bir strateji oynudur.

    -Attila Total War Serisi: Attila ve Kavimler göçü dönemini işleyen bir strateji oynudur.

    -Mount and Blade Serisi: Vikingleri, Orta Çağ kurmaca dönemini, Ateşli silahlar dönemini, Napoleon dönemini ve yeni çıkacak Bannerlord II ile kurmaca Orta Çağ döneminin yeni sürümünü içeren oyundur.

    Ayrıca Stronghold Crusaders, Age of Empire, Age of Mitology, Rise of Nations gibi bir çok değişik alternatif daha vardır.







  • V2 eu4u falan oynadim da superpoweri ilk defa gordum bu oyunlarla kiyaslama yapabilir misin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim Superpower zor biraz. Yani karmaşık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkce yamasi mevcut mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.