Şimdi Ara

tarifeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yanı bunca zamandır neden turk telekoma bu kadar para verıyoruz anlamak mumkun degıl...

www.sibernon.com
    ayrıca bılgısayar uzerınden de cok ıyı ses kalıtesıyle konusturabılıyorlarmıs cıdden cok cok ıyı...

• quote:

Orjinalden alıntı: personn

bu tarifeler süperrr...
    yanı bunca zamandır neden turk telekoma bu kadar para verıyoruz anlamak mumkun degıl...

www.sibernon.com
    ayrıca bılgısayar uzerınden de cok ıyı ses kalıtesıyle konusturabılıyorlarmıs cıdden cok cok ıyı...

neden türk telekoma paa veriyoruz çünkü adamlar tekel gibi yürütüyorlar işi telekom dışındakiler daha yeni yeni oluşumlarına başladılar da ondan bu gibi firmaların büyümesi telekomun yolunaa taş koyacaktır eminim

• pardn da ya telekomn yeni tarifeleri bile yurtiçi için daha ucz bundan.
  • Bir siteye üye olarak ilk ve tek attığınız mesaj bu ise biz buna reklâm diyoruz;
     tarifeler

( )
  • quote:

neden türk telekoma paa veriyoruz çünkü adamlar tekel gibi yürütüyorlar işi telekom dışındakiler daha yeni yeni oluşumlarına başladılar da ondan bu gibi firmaların büyümesi telekomun yolunaa taş koyacaktır eminim

• quote:

Orjinalden alıntı: sesyoksesyokdedim

Bir siteye üye olarak ilk ve tek attığınız mesaj bu ise biz buna reklâm diyoruz;
     tarifeler

( )

fake + reklam
  • evet bu bır reklamdı kullandıgım bı fırma cunku herkesın bılmesını ıstedım sızlere de onerdım sadece... kusura bakmayın yanlıs da yapmıs olabılırım.... yanı 4 ytl lık konusup 30 ytl fatura oduyorum turk telekomda bırı bana bunu acıklasın yeter...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.