Şimdi Ara

silinebilir (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
6
Favori
22.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AS VAL ve Noveske Diplomat Op
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaybettiren

    Pc kaldirirmi ?
    silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2021; 13:41:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben de oyunu kaç aydır oynamıyorum ama ben bile unutmadım bu detayı. Zira önemli bir detay. Vazgeçtim bu arada, 5. slotu açmayacam. Onun yerine 1 aylık 3x EXP veren paketten alıcam. Zaten ana silaha +10 damage veren skill'i açmak için CR almak zorunda kaldım. 240.000 küsur CR'm vardı, "nasıl olsa bayağı param var" diye denemek için 5 tane silah aldım ma tabi M4A1 Custom'ı denemek için değil kullanmak için aldım. 100.000 CR istiyordu skill, bende 40.000 kalmıştı ve 2 kere 5 dolarlık alışveriş yaptığım için 3. bir 5 dolarlık alışveriş yapmamam gerekiyordu ama o zaman da skill'i açamıyordum, neyse babam izin verdi işte 50 kredi almama. Hayır yani bazen 10 kredi gerekiyor, adamlar illa 50 kredi satıyor, 1 dolara 10 kredi satsalar mükemmel olacak. Bir de 2 kere 5 dolarlık alışveriş yapacağımı bilsem direkt 100 kredi alırdım çünkü onun +10 kredi bonusu var. 3 kere 50 kredi aldım ama hiçbir bonus almadım. Hem foruma konu açtım hem adamlarla iletişime geçtim, siah slotunu yanlışlıkla açtığımı söyledim ama bilerek tıkladığımı yani "acaba buraya tıklayınca onay vermemizi istiyor mu istemiyor mu" diye merak ettiğim için tıkladığımı söylemedim tabi. Ama bir üye paramı geri alabileceğim konusunda şüpheli olduğunu söyledi ki ben paramı değil, 800 GP'yi geri istiyorum. Skill'in adı "Soft-Point Ammunition" bu arada. Neyse 1 ay içinde de 50 olurum zaten, 6. set de açılır. 32'yim şu an. Oyuna başladığımda 27 level'dım, 14 Aralık'ta gece mi ne başlamıştım işte, yine full oynamadım ama toplamda 2 günde 5 level atladım ama yeni 27 level olmamıştım bir de her level atladığında çok fazla artmıyor EXP limiti. Her level'da genel olarak 11k EXP istiyor, şu an 13k EXP istiyor.

    Neyse, 1 aylık 3x EXP veren paket yerine 2 kere 5 günlük hem 2x EXP veren hem de 3x EXP veren paketten alıcam ki 1 aylık 3x EXP veren pakete denk geliyor. 10 günde de rahat 50, hatta belki de 60 olurum. Yani aslında 1 aylık 3x EXP veren paketten alsam belki daha kârlı olur ama 20 gün 2x daha fazla EXP kasmış olucam, öbür türlü 10 gün daha 3x kasmış olucam ama 20 gün boyunca 3x kasmış olucam. Yani bir tarafta 20 gün boyunca 5x EXP kasmak var, diğer tarafta 30 gün boyunca 3x EXP kasmak var. Ben 5x EXP kasmayı tercih ediyorum ki bıçakla saldırma hızını 1.5 kat arttıran skill'i açmak için yeni üyelik aldım, sonra aklıma karakteri 9 level'a kasana kadar yeni üyelik alıp, EXP skill'lerini açmak geldi. 3x olan skill'i açacaktım nasıl olsa yeni üyelik açınca 50 GP veriyordu fakat hem 2x hem de 3x EXP veren paketten açabildim ki onlar birleşebiliyor ve bu da aklımdaydı ve deli EXP veriyor hakikaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 20 Aralık 2014; 6:09:32 >




  • DewiLMatraK kullanıcısına yanıt
    Ama AS VAL Kobra'nın Recoil'i 54, Damage'i 55 M4A1 Custom'ın Recoil'i 29, Damage'i 48, W-Task takınca Recoil 24, Damage de 43 oluyor. Tabii bir başkasında stat'lar farklı görünebilir çünkü bende +5 ve +10 olmak üzere +15 Damage arttıran iki skill ve Recoil'i -5 düşüren bir skill var. AS VAL Kobra'yı %52 indirimle 5 günlük olarak 57 GP'ye satın aldım. Normalde zaten tek günlük fiyatı 50 GP'ydi ve ben bu silahı denemek için zaten satın alacaktım fakat bu silah kullanılmaz. Mobility'si ve Reload Speed'i çok düşük. Rakamlara bakınca bir şey anlaşılmıyor fakat silahı kullanınca çok yavaş yürüyorsunuz ve şarjörü de çok yavaş değiştiriyor. M4A1 SpecOps akar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 20 Aralık 2014; 17:48:37 >




  • hitman284 kullanıcısına yanıt
    P90'da PRC dürbün mü açtın?

    quote:

    Orijinalden alıntı: hitman284

    quote:

    Orijinalden alıntı: agbdlcs81


    quote:

    Orijinalden alıntı: DewiLMatraK

    Dayanamadım AS VAL aldım :D Forever Kampanya vardı bugün kreditlerde

    m4a1 şahanedir 50 level oldum hala kullanırım kendisini Specops tabiki. Aslında paramı korumak için böyle bir şey yaptım. Şuan 240k para var. 390 olunca set6'dan assult rifle'ı alacağım

    Bu arada battlefield3 aldım. Umarım bu oyunun üzerine gölge düşürmez benim açımdan

    O scar h adlı silahı alacaksan sınırsız tamiride gp ile almak zorundasın çünkü acayip para istiyor 1 tane tamiri 3 k para sen düşün artık ama çok süper bir silah ben şu an vss e pso m4 e spec açtım süper oldular rpkt ve p90 a da açtım w taskları süperler harbiden

    P90'da W-Task yok ki.

    quote:

    Orijinalden alıntı: hitman284

    quote:

    Orijinalden alıntı: agbdlcs81


    quote:

    Orijinalden alıntı: DewiLMatraK

    Dayanamadım AS VAL aldım :D Forever Kampanya vardı bugün kreditlerde

    m4a1 şahanedir 50 level oldum hala kullanırım kendisini Specops tabiki. Aslında paramı korumak için böyle bir şey yaptım. Şuan 240k para var. 390 olunca set6'dan assult rifle'ı alacağım

    Bu arada battlefield3 aldım. Umarım bu oyunun üzerine gölge düşürmez benim açımdan

    O scar h adlı silahı alacaksan sınırsız tamiride gp ile almak zorundasın çünkü acayip para istiyor 1 tane tamiri 3 k para sen düşün artık ama çok süper bir silah ben şu an vss e pso m4 e spec açtım süper oldular rpkt ve p90 a da açtım w taskları süperler harbiden

    İyi de AS VAL MOD.3'ün Recoil'i 61, onu 1'e indirmek için toplamda Recoil'i -60 indiren skill açman lazım ki Recoil indiren skill'ler Recoil'i toplamda maksimum -22 indiriyor. 61-22=39 yapar. Senin Recoil nasıl 1 oluyor? Ya yalan söylüyorsun ya da benim bilmediğim bir şey var. Burda bir yanlışlık var, bence.

    Bir de ben sırf silah açmak için kullanmadığım skill'leri açmaya karşıyım. O silahı açmak yerine kullanacağım skill'leri açarım, +15 Damage, +5 Penetration +100 armor skill'ini açarım çok daha iyi. Ben ezikken bu silahı açmak için skill sıfırlatmıştım ve bu silahı kullanmış ve beğenmemiştim. Daha sonra tekrar skill sıfırlatıp, armor skill'lerini açtım. Bence oyunda ilk açılması gereken skill armor skill'leri. Çünkü 20 level olunca falan 20 level'larla kapışmıyorsunuz, 40 level'larla falan kapışıyorsunuz, kapıştığınız adamların level sınırı artıyor ve 100 armor'luyken bile adamlar 2-3 saniye içerisinde beni indiriyor, düşünün ki armor'um olmasa hiçbir şey yapamazdım. Ha bir de adamların silah setlerini açıp, set 6'daki silahları kullanması gibi bir ihtimal de var ki 1 level adam bile bunu yapabilir tabi seti açmak için belli bir sınır yoksa. Yani mesela diyelim ki sadece kendinden 1 set sonrasını açma sınırı olabilir. Ben 27 level'ken mi 28 level'ken mi ne 4. seti açmıştım yanlışlıkla ama 5. seti açma olayına bakmamıştım sanırım ya da 5. seti açmak için 1000 GP istediği yazıyordu ama ona tıkladığımda belki uyarı verebilirdi 30 level olmam gerektiğiyle ilgili. Bir de %30 patlama koruması da alınması gereken bir skill. Çünkü çok fazla bomba kullanan oluyor ve benim en çok öldüğüm şey de bu bombalar. Onu da sonra açacağım. Bende konsantrasyon eksikliği olduğu için bombaları tutturamam diye bombayı açmayacağım. Bir de bildiğim kadarıyla oyundaki level sınırı 70 sanırım. Hesaplarıma göre 70 level olsam bile istediğim bütün skill'leri açamıyorum ki bence bir oyunda son level'da bütün skill'lerin açılması gerekir. Yani ben saçma buluyorum işte(Warhammer Online'da vardı bu) bir taraf seçip, o tarafın skill'lerini açmayı. Son level'a gelince aç işte hacı bütün skill'leri ne diye kısıtlıyon? Taraf seçme olayı şu. Mesela skill'leri açarken 3 tane taraf oluyordu, o tarafa göre(skill ağacı desek daha doğru olur aslında) açıyordunuz, skill'leri. Knight Online'daki mage'deki Flame, Ice, Lightning, Warrior'daki Attack, Defense, Berserk gibi. Bir de Noveske Diplomat'ın özelliklerinin resmini atar mısınız? Çok merak ediyorum da o silahın özelliklerini. Hiçbir yerde bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 18 Aralık 2014; 19:53:33 >




  • DewiLMatraK kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hacı. Aslında +10 Damage veren skill'i açmıştım ve bu konuyu çok önceden okumuştum. Bu konuyu okuduktan sonra skill'leri sıfırlayıp, armor açmıştım zaten, 100 armor'a kadar açtım ve Penetration veren skill yerine Accuracy'i 100'lemeyi düşünüyordum yani +15 Accuracy veren skill'e kadar açmayı düşündüm ama şimdi tekrar bu konuyu okuyunca ve çok çabuk öldüğümü de düşününce, +5 Penetration veren skill'i açmayı düşünüyorum. Bir de +150 armor ve +1 headshot protection veren skill ve +30 Penetration veren skill süreli olmasa, ah bir süreli olmasa tanesi 10.000 GP olsa bile alırdım ama süreli işte. Gerçi kafa koruması o kadar sorun değil ya, 150 armor'um olsun yeter. Bir de +30 Penetration +5 Penetration +35 Penetration, düşmanın 35 armor'u gitti zaten. +10 Damage de var. Ne etti? Toplamda +45 Damage. Tabi Damage ile Penetration arasındaki farkı hâlâ anlayabilmiş değilim. Damage=armor değil mi zaten? Yani 5 Damage=5 armor düşürmüyor mu? Ee +5 Penetration da 5 armoru düşürüyor, peki bunların arasındaki fark ne?




  • Ekle oyun nick'im rapper256. İmza eklenecek yeri bulamadım yalnız. Profilde Ikinci el forumu imza ve Demek istediğim diye iki kısım var ve İkinci el forumu imza kısmında "Bu imzada resim ve smiley kullanılmamaktadır" diye yazıyor. Demek istediğim kısmına imza kodunu girsem imza görünür mü?

    Hayır, görünmüyor.

    Neyse sorun Ad Block'taymış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 19 Aralık 2014; 19:12:15 >
  • hitman284 kullanıcısına yanıt
    Peki Noveske Diplomat'tan iyi midir bu silah? Veya en iyi silah hangisi sana göre? SPECIAL'dakiler hariç tabii ki.
  • Skill sıfırlamaya baktım 50 GP veya 50000 CR istiyordu, GP lazım olduğundan CR kullanarak skill'leri sıfırladım ve Fluorescent Marks diye bir skill var ne işe yaradığını tam anlamadığım ve benim aslında açmayacağım bir skill olan, "Glowing marks on the iron sights" diye yazıyor. Demir görüntüleri parlak olarak işaretlemek gibi bir anlamı var. O skill'i açmamın nedemi Sniping Operator skill'ine ulaşmaktı sanırım. O skill ve +7 Reload Speed veren skill yerine +5 Penetration veren skill'i ve kurşunun menzilini +15 artıran skill'i açtım. Bu da normalde açmayacağım bir skill'di ama bu skill'i açmadan +5 Penetration veren skill açılmıyordu. Zaten +7 Reload Speed veren skill'i açmamın nedeni de Tactical Assault Operator'dü, onu açınca açılıyordu armor skill'leri ama ona gerek kalmadı. +5 Penetration veren skill de açıyor, bu skill'i. Baştan dikkat etmemişim ona ya da +5 Penetration veren skill 4 EXP istediği için EXP'm yetmediği için onu açmamışım ama ben öyle bir salaklık yapmış olamam ya. 1 level atlamayı bekler, öyle açardım, yine açardım o skill'i. Ya da o +7 Reload Speed veren skill'in üstündeki skill Recoil'i -5 azalttığı için onu açmak için 6 level da beklememek için veya ne bileyim işte daha fazla beklememek için direk sağ taraftaki skill ağacını açmışım ama iyi oldu skill'leri sıfırlattığım. Hem gerekli skill'leri açmış oldum hem de gereksiz skill'lerden kurtulmuş oldum.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Poyrito

    Dediğiniz bu mu hocam?
    silinebilir

    Skill'lerini pek beğenmedim. Recoil'i 5 düşüren skill'i açmışsın, ona lafım yok ama Mobility ve Reload Speed artıran skill açmışsın. Senin Damage 38 ama benim Damage'im 48 ve benim W-Task'siz diğer statlar'ım şöyle:
    silinebilir


    Yani Reload Speed ve Mobility yerine toplamda +15 Damage veren iki skill'i açabilirdin. Gerçi level'ını bilmiyorum ama en azından +5 Damage veren skill'i açardın, sonra da +10 veren'i açardın.

    Bu arada kusura bakmayın arkadaşlar, farkında olmadan çok fazla flood yapmışım.

    Yalnız +7 Reload Speed'in eksikliğini çekiyorum, şu an. Roulette'ten FN P90 DEVGRU geldi, 6 saatlik, tam da dua etmiştim, silah gelmesin diye. Çünkü yemek yeyip yatacaktım. Hatta silah çıksa bile sadece bir kere deneyip, çıkacaktım ama neyse kasayım dedim ve iyi ki de kasmışım, skill olayı iyi oldu. 66 Reload Speed'i vardı bunun, şu an 59 ve reload yaparken ciddi bir yavaşlık hissettim, önceden çok daha seriydi. Hah, tam 2 level sonra bu skill'i açmayı düşünüyordum ki gerek kalmadı. M4A1 SpecOps'nin de Reload Speed'i 66'ymış. Eskiden 73'tü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 18 Aralık 2014; 18:53:02 >




  • hitman284 kullanıcısına yanıt
    Bu K/D olayı nasıl oluyor tam olarak? Yani oyunda yazan K/D genel K/D mi yoksa o oyundaki yaptığımız K/D mi ki bana o oyundaki yaptığımız K/D gibi geliyor çünkü bir oyunda 1.81 K/D'm varken, şu an genelde 0.81 falan oluyor K/D'm. 2-3 günde K/D'min bu kadar düşebileceğini sanmıyorum.
  • DewiLMatraK kullanıcısına yanıt
    Ya şu clan'ları adına göre arama olayı yok mu? 2 saat sizin clan'ın adını mı arayacağım şimdi? Veya kaçıncı sırada falan yazsaydınız keşke, bulması daha kolay olurdu.
  • Ovv, manyak bir şey buldum. Bütün silahların özelliklerini ve skill'lerin ne kadar EXP harcadığını buradan hesaplayabiliyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raptak

    Off, salaklığıma yanayım ya, 800 gold harcadım, mal gibi 4. seti açmak için. Direkt 800 Gold'a tıklayınca açılacak mı diye merak ettim ama neyse fazla pahalı değilmiş itemler. Hayır yani zaten 2 level sonra açılacaktı, bir halta yaramadı. Tekrar bir 5 dolara daha 50 kredi alıcam mecburen, bilseydim baştan $10'lık paketi alırdım ki +10 bonus kredi veriyor. :/

    Haa, tamam tamam. Ben hesabı açarken, eski mailî kullanmışım, o yüzden adamların cevabı öbür e-mail adresime gitmiş. Bakınca gördüm, şimdi. Çünkü kendi e-mail adresimle siteye tekrar kaydolmak istiyordum. Acaba oyuna önceden kaydoldum mu kaydolmadım mı diye e-mail adresimde, Gelen kutusu'nda Kongregate'in adını arattım fakat sonuç bulamadım. Daha sonra profilimden, siteye kaydolurken girdiğim eski e-mail adresime girdim, onda Kongregate'ten cevap geldiğini gördüm. Oyuniçi ödemelerine itiraz etmek için geliştiriciyle nasıl iletişime geçeceğim falan yazılmış. Neyse, iletişime geçtim, adamlardan cevap bekliyorum. Bu arada yeni bir hesap açıcam. Bir oyun var sitede, o oyunda baştan iyi oynayamadım, paraları boşa harcadım, bu yüzden sıfırdan yeni bir hesap açıcam ve 3x ve 2x'lik EXP paketlerinden alıcam, sürekli. Silahları da 1 günlük olarak gold'lu silahlardan alıcam. Her gün günde 8-10 saat oynarım, artık. 5xEXP ile de kısa zamanda bayağı bir level kasarım.




  • Arkadaşlar ben mouse değiştirdim. Oyunun ayarları bozuldu. SAĞ tıklayınca nişan alıp aşağı yere bakıyor. Kaliteli bir mouse aldım. Ayarları sıfırladım , tarayıcıları sildim yükledim ve cleaner ile temizledim yine de düzelmedi.
  • Hocam oyunu hala oynuyor musunuz ? benim takıldığım bir yer varda , yardım lazım.
  • beyler hala oynuyor musunuz?
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2021; 13:41:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aktif olarak oynamaktayım sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.
  • Yav bende önceden 1-2 dakikalığına girmiştim oyuna arkadaşlar browser oyunu olmasına karşın şimdi daha bir hoş geldi nedense deniyorum videoda çekmeyi planlıyorum öylesine eğlenceli duruyor ve akıcı baya akıcı gözüktü gözüme bilmem banada öyle gelmiş olabilir psu arızalı olduğundan deneyeyim dedim iyi gibi hoşuma gitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriouslyman -- 16 Şubat 2015; 21:43:39 >
  • şimdi yeni eklenti geldi aynı silah altında turuncu şey gibi ne işe yarıyor merak ettim derecesi yükseldikçe bi kazanım varmı
    ve bide skilleri full scouta verdim acaip hızlı koşuyorum doğrusu böyle zevk versede oyun asult olmam gerektiğini düşünüyorum adamlar bendeki silahların aynısıyla 4-5 vuruşa öldürüyor bense bi jarjör :D
    yani böyle iyimi assault olup damage skillerinemi versem
    silinebilir silinebilir




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.