Son iki maçta yaptığı kurtarışlarla takımını ipten alan Beşiktaş'ın başarılı eldiveni Rüştü Reçber, dünkü karşılaşmanın bitiş düdüğü sonrası taraftarla bütünleşti.
Siyah-beyazlıların tribünlere çağırarak alkışladığı yılların tecrübesi sitemkar açıklamalarda bulundu. Her zaman elinden gelenin en iyisini sahaya yansıtmak istediğini söyleyen Rüştü, "Biraz geç oldu ama, oldu. Beşiktaş'ta üçüncü senem. Taraftarı beni kabullenmiş gördüm. Bu beni çok mutlu etti. Amacım formasını giydiğim takım için son damlasına kadar terimi akıtmak. Zaman zaman zor anlar yaşadım. Beşiktaş taraftarı çok büyük. Ne yapmak istediğimi eninde sonunda göreceklerdi; nitekim gördüler. Hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
MİLLİ TAKIM MESAJI
Milli Takım ile ilgili soru üzerine ise Rüştü şunları söyledi: "Milli Takım'ı Fatih hocamız istifa ettikten sonra ben de bıraktığımı söyledim. Hala aynı düşüncedeyim. Zaman zaman milli takım hocalarıyla görüşüyorum. Düşüncemi soruyorlar, bıraktığımı ama ihtiyaç duyulduğu taktirde görev yapabileceğimi söylüyorum."
RÜŞTÜ'YE EN BÜYÜK ÖDÜLÜ BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR VERDİ
Önce Kasımpaşa, ardından da Eskişehirspor maçı... Reçber, Rüştü yaptığı kurtarışlarla takımının zirve yarışına tutunmasını sağladı. Her maça dua ederek başlayan tecrübeli eldiven, dün İnönü Stadı'nda başarısının karşılığını siyah-beyazlı tribünlerin alkışlarıyla aldı.
sporx.com..
Nihayet..Rüştü haketmediği şekilde eleştirildi bu sezona dek..
kaleden çıktığı pozisyon gol olsa görürdüm ben o taraftarı.
bu kadar iki yüzlülük olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: I_nterpoL
Gayet normal, hata yaparsan yuhlanırsn yapmazsan alkışlanırsın. Normal gol yedi diye taraftar hiçbirşey demez, ama kaleden çıkıp adamın sağından atıp solundan geçmeye çalışırken gol yedirirsen taraftar tabiki de yuhlar.
Sen iş yerinde alakasız bir hata ile büyük zararlara yol açarsan, patron da seni yuhlanmaktan beter yaparç
Adını duyduğumda aklıma sarı-lacivert renkleri ve Fenerbahçeyi getiren bir adam isterse Messi yada C.Ronaldo olsun yinede Beşiktaşta istemem.
Rüştüye hiç bir lafım yok orası ayrı tabiki. Kişiliği, karekteri, efendiliğini takdir ediyorum. Bence ne kadar hata yaparlarsa yapsınlar kalede Hakan ve arkasında Korcan olmalı artık.
quote:
Orijinalden alıntı: safkar14
quote:
Orijinalden alıntı: I_nterpoL
Gayet normal, hata yaparsan yuhlanırsn yapmazsan alkışlanırsın. Normal gol yedi diye taraftar hiçbirşey demez, ama kaleden çıkıp adamın sağından atıp solundan geçmeye çalışırken gol yedirirsen taraftar tabiki de yuhlar.
Sen iş yerinde alakasız bir hata ile büyük zararlara yol açarsan, patron da seni yuhlanmaktan beter yaparç
burda büyük ve saçma bir hata yapmış ama neyseki gol yapamamış eskişehirliler.
gol olsa ne olucaktı ?
tabela taraftarlığına benziyor bu iş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme