Tarabya 250 Gr. Tulum Peyniri ₺15.72
-
-
A101 plus ı nasıl edineceğiz? Sadece A101 çalışanlarına mı
-
Hayır, Google Play' den indirebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusufunuz -- 15 Mart 2022; 13:56:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pek bilgim yok tarabya nasıl bir marka
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ahir marka vardı,aldım,tadı berbattı iade ettim
Ahir gibi rezil çıkmasın. Riske atmayın.
Kaşarı çoğu ünlü markadan daha güzel bence ama bunu bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
En son aldığım Tarabya İzmir Tulum peynirleri gayet lezzetliydi. Tarım Kredi'de 400 gr.lık muadilinin fiyatı değişmediyse, en son 15 TL'ydi ama lezzet olarak vasat.
(Not: Üretici bölgeden bölgeye ve zamandan zamana değişiyor olabilir.)
-
Ahir, Tarabya, Dost vs. gibi markalar kelimeden ibaret. Üreticileri üründen ürüne değişebiliyor. Tarabya İzmir Tulum 10 numaradır.
-
İzmir tulum ve bergama tulum herkese hitap etmez!
Tuzlu gelebilirler...
Daha önce tatmadıysanız çok almayın!
şok markette efendioğulları 500 gr 32 tl, tavsiye ederim.
www.fiyatarsivi.comEfendioğulları Şavak Tulum Peyniri 500 Gr | Fiyat Arşivihttps://www.fiyatarsivi.com/urunler/27eae55f-5536-4f50-b711-53f580d662a7
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Epey farklı ürünler ama bunu da severim. BİM'deki muadili halen 23.90 TL'ydi, Paycell ile kombo yaparım diye bekliyordum ama maalesef satıştan kalktığını öğrendim. Belki sevkiyatla alakalıdır ama şubedeki görevliler öyle dedi. Yoğunluğun az olduğu bölgedeki bir şubede 1 tane bulabildim. Seveni varsa, muhakkak alsın. Gelse de, fiyatın artıp ŞOK'taki fiyata eşitlenme durumu olabilir.
-
ekşi 'de ak-troll olarak işaretlemişler seni.
ekşi sözlükak troll'lerin kanal atama operasyonuhttps://eksisozluk.com/ak-trolllerin-kanal-atama-operasyonu--7207710
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam Bim'deki Şavak tulumunun olayını ben de çözemedim. Bazen aylar boyunca raflarda görüyorum, bazen de hiç bulamıyorum. Fiyatı da ilginç bir şekilde aylardır koruyor. En son geçen Cumartesi bölgemdeki Bim'den aldım 2 adet.
F/P açıdan daha iyi bir peynir yok benim gözümde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu pek anlamadım, ne yaptığımı da başka birseyden bahsediyor olabilirler😀
Nazar öncel'in şarkısı
https://www.youtube.com/watch?v=dq_lo1lDHnk&feature=youtu.be
Evet, son dönem için F/P lideriydi. Umarım tekrar gelir aynı fiyattan. Bizimkiler kafasına göre buzluğa atmış. Umarım tadını ve yapısını etkilemez.
-
Şikayetvar'da bu peynir hakkında yazılanları okuduktan sonra almaktan vazgeçtim
-
Gayet de güze bir peynir. Büyük çoğunluğu kıl çıkma vakası. Bilmeyenin yadırgaması normaldir, Şavak Tulum peynirinde hayvan kılı çıkabilir. Hassas olan gitsin beyaz peynir alıp yesin. Tuzlu diye şikayet yazan dangalaklar bile var. Paketin üstünde yazanları okumaktan acizler.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İzmir tulum ve bergama tulum herkese hitap etmez!
Tuzlu gelebilirler... Daha önce tatmadıysanız çok almayın! |
Benzer içerikler
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- boyner çark
- beşler nostalji sucuk
- unify parfüm erkek yorum
- intersport güvenilir mi
- büyük indirim günleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X