Şimdi Ara

TaoTronics SoundLiberty 53 PRO Mikrofon karmaşası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, henüz yeni aldığım kulaklıkta ilginç bir şey farkettim ancak bir arıza mı yoksa normali mi bu bilemedim.


    Her iki kulaklığı telefona bağladığımda yalnızca birinin mikrofonundan karşı tarafa ses gidiyor. Kulaklıklardan birini sağı da solu da denedim. Kutuda bırakıp bağlayınca ayrı ayrı ikisinin de mikrofonu çalışıyor.


    Acaba teknoloji o kadar gelişmedi mi ? :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bir fikri olan var mıdır acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darktumtas

    Bir fikri olan var mıdır acaba?

    Merhaba, böyle bir sorun olmaması lazım aslında. Ayarlardan eşleştirilen aygıtları unutup tekrar bağlanmayı denediniz mi?

  • sıkıntı devam. ediyor mu? mikrofon kalitesi nasil?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu giderdiniz mi?

  • Ben de benzeri bir durum yasadim. Kulakligin mikrofonu abartildigi kadar iyi degil. Arkaplan gurultusu var ise konusmak pek mumkun degil acikcasi ama sessiz ortamda karsidaki sizi net bir sekilde duyabiliyor. Zaten kulakligin boyle bir iddiasi da yok. Fakat yorumlar biraz abartili bence mikrofon konusunda. Muzik kalitesi ise bence 6mm bir kulakliga gore oldukca iyi. Bir de kulakliklar birbiri uzerinden baglanti sagladigi icin cok sik olmasa da senkron kaybi yasanabiliyor, rahatsizlik verici bir durum degil. Yine de belirtmek istedim.

  • darktumtas D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözüm bulabildin mi? Sol kulaklığın sesi gitmiyor. Sağ kulaklık net gidiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TomShelby1610 kullanıcısına yanıt

    Bu bir sorun degil. Kulaklik bu sekilde calisiyor. Kutudan ilk cikardiginiz kulaklik aktif olan oluyor ve gorusmelerde her zaman o kullaniliyor. Eger denerseniz digerinde de calistigini goreceksiniz muhtemelen siz de. Urunun mikrofonu bahsedilen kadar iyi degil ve disaridan cok ses aliyor maalesef herhangi bir gurultu engelleyici ozellige sahip olmadigi icin. Muzik dinlemek icin gercekten guzel bir kulaklik olsa da sessiz alanlar harici mikrofon performansi oldukca kotu. Tabi her urune fiyatina gore bakmak gerek bu da bir gercek. Gecenlerde 200 TL'ye dustu fiyati bu fiyat bandinda daha iyi bir kulaklik da yok hakkini yememek gerek :)

  • Yanlış bilmiyorsam diğer kulaklık gürültü engelleme için çalışıyor. Ben şunu merak ediyorum. Bu kulaklıklar kapandığında kutuya koymadan açamıyor muyuz? Bulamadım bir türlü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef herhangi bir gurultu engelleme ozelligi bulunmuyor bu kulakliklarda. Kutuya koyup tekrar cikarmaktan baska bir acma yolu da yok maalesef.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.