Şimdi Ara

Tansiyon ölçerli saat önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle RealMe telefonda çalışacak tansiyon ölçerli bir saat ne önerirsiniz? Bütçe 6000-7000 TL. Galaxy Watch7 aldım ama o da sadece Samsung cihazla kullanılabiliyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, tansiyon ölçümlerine güvenilir cihaz var mı emin değilim, (Samsung a güvenemiyeceğinizi söyleyebilirim) Huawei modellerine bakın D2 mesela.

• B H D R B kullanıcısına yanıt
    O da bütçemin 2 katı işte hocam. Yoksa o da aklımda da bana göre pahalı kalıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt
    Tansiyon ölçümü sizin için kritik ise , akıllı saatlerde doğru ölçüm yapan uygun fiyatlı cihaz bugün için yok, tansiyon dışında ki nabız değerleri için android olarak pixel watch ve huawei in değerleri diğer markalara göre daha güvenilir durumda,
    Galaxy watch lar telefon ile uyumlu akıllı cihaz (bildirim ve arama takibi için kullanılır o kadar)

• B H D R B kullanıcısına yanıt
    Kritikliği yok da işte anneye hediye olsun diye alayım dedim. Tansiyon aletiyle uğraşmaz saatten bakıverir diye düşündüm. Pek fazla da saat yok sanırım. Galaxy Watch7, Huawei D2 var bulunabilir. Asus marka da bir saat varmış ama satıcıya pek güvenemedim. Spovan adında bir saat var o da pek kaliteli durmuyor. Başka da yok galiba.

• D2 güzel ölçüyor

• Ne yazık ki D2 doğru ölçüm yapamıyor eğer sağlıklı bir bireyseniz doğru ölçüm yapma şansınız çok yüksek ama yüksek tansiyonu olan yaşlılarda düzgün ölçmüyor hata payı çok fazla oluyor. koldan 154 dü 130 olarak gösterdiğini gördüm arka arkaya ölçümlerde de hata yapıyor aynı zamanda duruş falan çok etkiliyor keşke doğru ölçüm yapabilse kesin kullanılırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenix -- 13 Mayıs 2025; 15:21:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tansiyon Aleti Önerileri..
    10 yıl önce açıldı
    Saat Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.