Şimdi Ara

Tank Kasıp Tek Atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav sezon 6 dan biraz sonra türedi bu olay.Nautilus,trundle,volibear,mundo,fizz,jax,olaf,rammus,poppy,wukong vb bu tip şampiyonlara sadece tank çıkıyorlar ve fighta elini kolunu sallaya sallaya girip apc yada adc nin üstüne dümdüz yürüyüp tek atıyorlar ona vursalar diğerleri tek atacak zaten.Yeni tank itemleri ve tank itemlerinin güncellenmesiyle başladı bu olay,çok aklımda değil itemlerin özellikleri ama ölü adamın zırhı falan.KMFde de gördük fab'ın tank fizzle nasıl tek attığını.Trundle,naut gibi herolara sadece tank çıkıp fightta rahat rahat dolaşıyor herifler.Riot görmüyor mu bunları?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • veigar tank + stack yaptı adam soloda yayında. 25. dk dan sonra ölmedi. cassi oynadı sonraki oyun asırlık sopa ve serap diger bütün itemler tank. o da aynı şekil. yakında ashe kalista görürüz tankyler
    CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Samsung HW-B400F KULAKLIK MCHOSE V9 Pro
  • Daha bugün tank kasmaya çalışan akali gördüm bildiğin çöptü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_endless -- 5 Nisan 2016; 21:34:22 >

M4a4 kafaya tek mi atıyo
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hala assasin metasından daha zevkli olduğunu düşünüyorum

Orijinalden alıntı: torkema61

veigar tank + stack yaptı adam soloda yayında. 25. dk dan sonra ölmedi. cassi oynadı sonraki oyun asırlık sopa ve serap diger bütün itemler tank. o da aynı şekil. yakında ashe kalista görürüz tankyler

* Malmortius+Sterak lı Kalistayla Wildturtle 5 kişinin içinde hoplaya zıplaya geziyordu C9 karşılaşmasında

- If you can't beat them then join them.

Orijinalden alıntı: aydinsukru

Tank ekko gibi bir sacmalik var birde heimer

tank ekko'nun neresi saçmalık acaba?

• Yav he he. Adc ile teke tek Vs atarsan heralde tek yersin. 1700 hp var ve defans 0. 1700 vuramayacak champ mı var. Ayrıca mesela sadece hasar çıkarmak değil. Kasarsın tank fizz, rakip tresh adc sinin yanına yaklaştırmaz, ortada boş boş gezersin. Oyunda her zaman bir dengesizlik vardır ama bu şu anda tanklar yönünden değil.

''Şu ve bu biçimde, birtakım kuş beyinli kimselere kendinizi beğendirmek hevesine düşmeyiniz; bunun hiçbir değeri ve önemi yoktur. Eğer şunun, bunun güler yüz göstermesinden kuvvet almaya tenezzül ederseniz, halinizi bilmem, fakat geleceğiniz çürük olur.''
    1908 (Atatürk’ün S.D.V, s. 112)
  • ben her heroya tank kasıyorum uzun süredir. ilk başlarda baya zorlu oluyordu ama şimdi zevkten 4 köşe. solo sup jung ve ben mid olarak tanklıyorum tf ye girince öldürebilene direk sur veriyoz.
    Cidden saçmaydı diamond oldum tank ekko sayesinde adamlarla bildiğin dalga geçiyorsun etraflarinda dönüp duruyorsun ve ölmüyorsun yeri geliyor 6 olduktan sonra dive atip ultiyle rahatca kaciyorsun nerfu haketmisti

Orijinalden alıntı: Sauron

Yav he he. Adc ile teke tek Vs atarsan heralde tek yersin. 1700 hp var ve defans 0. 1700 vuramayacak champ mı var. Ayrıca mesela sadece hasar çıkarmak değil. Kasarsın tank fizz, rakip tresh adc sinin yanına yaklaştırmaz, ortada boş boş gezersin. Oyunda her zaman bir dengesizlik vardır ama bu şu anda tanklar yönünden değil.

2 tane tank adcinin ustune kosarken neyini savunacaksin. Gostere gostere gelip tekleyip yollsrina devam ediyorlar. butun ccleri tankalara atmak disinda cozum yok sonrasi allaha kalmis artik o fighti nasil kazanacaksan

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

Ben daha ; randuin + banshee + ruh gömleği + günateşi + ayakkabı ile tek atan tank görmedim .
    Ama siz ; ölü adam+sterak+malmortius+haşmetli+buzdoğan +ayakkabı alan " ezergeçerleri diyorsanız olabilir tabi .

Randuin, banshee falan alan kalmadı ki.
    Hem hasar vurup hem seni daha iyi tanklaştıracak itemler var.

Mesela mom. Hem ad veriyor, hem mr, hem arpen, hem kalkan, hem saldırı hızı. Abi böyle bir item olabilir mi ya? Yok yok içinde.

Eskiden hangi şampiyona ne çıkılacağı aşağı yukarı belliydi. Tutup bir adc, bir assasin tank kasmazdı. Şimdi tank kasıyor ama yine de hayvan gibi vuruyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.