Şimdi Ara

Tanju Özcan'dan Kılıcdaroğluna Hodri Meydan: Zavallısın. Yalancısın. Koltuğa yapışmıssın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

metni:
    Sayın @kilicdarogluk
    Yine atamadınız değil mi?
    Ben size söyledim, ben partinin üvey değil öz evladıyım. Öyle demokrat görünüp, Atatürk’ün kurduğu bu partide padişahçılık oynayamazsınız. Öyle her istediğinizi atıp, dışlayıp, kovamazsınız.
    Siz isteyin ya da istemeyin, siz ve partiye çöreklenen çeteniz gidince bu parti kuruluş ayarlarına geri dönecek ve gerçek emekçilerle, gerçek Atatürkçülerle, 6 Ok’a sahip çıkarak, ülkeyi felakete sürükleyen, basiretsiz emperyal uşaklarından kurtaracaktır.

Tanju Özcan'dan Kılıcdaroğluna Hodri Meydan: Zavallısın. Yalancısın. Koltuğa yapışmıssın
    Tanju Özcan'dan Kılıcdaroğluna Hodri Meydan: Zavallısın. Yalancısın. Koltuğa yapışmıssınTanju ÖZCANtwitter
    “Sayın @kilicdarogluk Yine atamadınız değil mi? Ben size söyledim, ben partinin üvey değil öz evladıyım. Öyle demokrat görünüp, Atatürk’ün kurduğu bu partide padişahçılık oynayamazsınız. Öyle her istediğinizi atıp, dışlayıp, kovamazsınız. Siz isteyin ya da istemeyin, siz ve…”
    https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1682059958089658374?s=20

Alıntı

metni:
    Özür dilerim ama sn @kilicdaroglukyalancısınız, utanmadan yenilgi değil başarısızlık diyorsunuz, YDK karar verecek diyorsunuz. YDK yı anahtar liste ile belirlediniz.Demokrasi yok parti içinde, 75 yaşındasınız, hala koltuğa yapışmışsınız, size yazıklar olsun…ayıp ama artık.. çekilin gidin!

Tanju Özcan'dan Kılıcdaroğluna Hodri Meydan: Zavallısın. Yalancısın. Koltuğa yapışmıssınTanju ÖZCANtwitter
    “Özür dilerim ama sn @kilicdarogluk yalacısınız,utanmadan yenilgi değil başarısızlık diyorsunuz,YDK karar verecek diyorsunuz. YDK yı anahtar liste ile belirlediniz.Demokrasi yok parti içinde, 75 yaşındasınız, hala koltuğa yapışmışsınız,size yazıklar olsun…ayıp ama artık..çekilin…”
    https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1682103897995747329?s=20

Alıntı

metni:
    Yayınladığım ses kaydıyla ilgili savcılığa başvuracakmışsın. Ümit Özdağ ile imzaladığın protokol doğru mu değil mi? Önce onu cevaplayın.
    Sizden hiç korkum yok!!Halep oradaysa, Arşın burada. Mahkemede hakim bana bunu sorarsa ve sen de Allahım, namusum üzerine ben böyle bir konuşma yapmadım dersen ben siyaseti bırakıyorum.

“Sayın @kilicdarogluk Yayınladığım ses kaydıyla ilgili savcılığa başvuracakmışsın. Ümit Özdağ ile imzaladığın protokol doğru mu değil mi? Önce onu cevaplayın. Sizden hiç korkum yok!!Halep oradaysa, Arşın burada. Mahkemede hakim bana bunu sorarsa ve sen de Allahım, namusum…”
    https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1682108121504792577?s=20

Alıntı

metni:
    Zavallısın…utanmadan yalan üstüne yalan söylüyorsun

“Zavallısın…utanmadan yalan üstüne yalan söylüyorsun @kilicdarogluk @Haberturk”
    https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1682111508178673664?s=20

Alıntı

metni:
    Cesaret, cesaret diyorsunuz, RTE’nin karşınıza çıkmaya cesaret edemediğini söylüyorsunuz ya, hiç samimi gelmiyor!!!
    Ben sizin neden değişmeniz gerektiğini, gözünüzün içine baka baka söylemek için Bolu’dan yürüyerek Ankara’ya geldim. Siz o gün kaçmadınız mı?
    O cesaret varsa gerçekten sizde, çıkın karşıma istediğiniz kanalda, istediğiniz gazetecilerle anlatayım neden bırakmalısınız!!!
    Ama kime anlatıyorum, siz bana 1,5 yıldır randevu veremediniz ki…

“Sayın @kilicdarogluk Cesaret, cesaret diyorsunuz, RTE’nin karşınıza çıkmaya cesaret edemediğini söylüyorsunuz ya, hiç samimi gelmiyor!!! Ben sizin neden değişmeniz gerektiğini, gözünüzün içine baka baka söylemek için Bolu’dan yürüyerek Ankara’ya geldim. Siz o gün kaçmadınız mı?…”
    https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1682112710438268928?s=20

• Kılıçdaroğlu'na ihanet edildi diyolar. pardon da burası tarikat mi? CHP'ye girenler ilk iş KK'ye biat sunmak zorundalar mı? eğer burası modern bir parti ise, liyakat anlayışına sahip bir parti ise, başarısız olan gider. "lidere ihanet" kavramı geri kalmış dikdatörel ortadoğu ülkelerinden görmeye alıştığımız bir kavram, zira oralarda liderin değişimini tartışmaya açmak bile idam sebebi olabilir. ama günümüz CHP'sinde son derece makul şekilde değişim toplantısı yapanları lidere ihanetle suçluyolar. tam komedi.

Seçimler kaybedildi. KK ve ekibiyle bir yol alınamayacağı anlaşıldı. Bunların hiçbir şekilde en avantajlı şartlarda bile seçimi kazanamayacağı anlaşıldı. Zaten seçimi almak ve bu ülke için bir şeyler yapmak, ellerini taşın altına koyup sorumluluk almak gibi bir niyetlerinin olmadığı, asıl dertlerinin rahatlıklarını bozmamak ve koltuklarını işgal etmek oldukları, AKP'nin muhalif görünümlü maşası oldukları, KK'nin bir stepne olduğu anlaşıldı. Şu saatten sonra CHP'nin içinden geçilmesinin bir zararı olmaz. Bilakis parti içinde reform olması veya daha iyi rakip muhaliflerin doğmasıyla fayda bile sağlayabilir. Bu saatten sonra hiçbir muhalif böyle leş bir parti oluşumunu tolere etmek zorunda değil. Madem değişim istenmiyor o zaman CHP ve yandaşları kaybetmeye mahkum. AKP'yi dikta ile dinozorlarlar eleştiriyoruz CHP'nin de bundan farkı olmuyor. Bunlar futbol kulübü ya da takım değil. Bunlar bizim haklarımızı savunacak sorunlarımıza çözüm bulacak adamlar. Bunlar için cebimizde çıkan milyarlarca TL vergiyi maaş olarak yiyorlar.

Son olarak Tanju adamdır. Belki biraz aşırıdır ama olsun KK denen koltuk bağımlısından bin kat iyidir. En azında sizi bir şeyleri tolere etmeye zorlamıyor, size bir şeyler dayatmıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Lirikal Militan

Analizin kalitesine bak be. Buram buram analiz kokuyor. Büyük resmi gördüler yine.

Analizi yapan bu sanırım.

Kadının gözlerinin feri gitmiş millete akıl dağıtmaya çalışıyor.

Edit: Üstteki foto için dedim. Mal forum, alıntı yaptığım halde cevabı alıntı yapamamış.

• Kılıçdaroğlu'na ihanet edildi diyolar. pardon da burası tarikat mi? CHP'ye girenler ilk iş KK'ye biat sunmak zorundalar mı? eğer burası modern bir parti ise, liyakat anlayışına sahip bir parti ise, başarısız olan gider. "lidere ihanet" kavramı geri kalmış dikdatörel ortadoğu ülkelerinden görmeye alıştığımız bir kavram, zira oralarda liderin değişimini tartışmaya açmak bile idam sebebi olabilir. ama günümüz CHP'sinde son derece makul şekilde değişim toplantısı yapanları lidere ihanetle suçluyolar. tam komedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 21 Temmuz 2023; 9:41:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trollere mayış farkı yatmış...

Aga ifşan çıkmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Aktrollerle muhalif gözükenler yine beraber oldu bir konuda. Bunlar hep temas halindeler. Adamlar nasıl muhalifse sanki birileri besliyormuş gibi o kadar vakit harcayıp sürekli konu açıp emek harcıyorlar. Ne kadar garip.

İnsanın hayatta başka işleri olur değil mi. Günde bilmem kaç tane konu açan biri bunu ücretsiz mi yapar?

Analizin kalitesine bak be. Buram buram analiz kokuyor. Büyük resmi gördüler yine.

• Seçimler kaybedildi. KK ve ekibiyle bir yol alınamayacağı anlaşıldı. Bunların hiçbir şekilde en avantajlı şartlarda bile seçimi kazanamayacağı anlaşıldı. Zaten seçimi almak ve bu ülke için bir şeyler yapmak, ellerini taşın altına koyup sorumluluk almak gibi bir niyetlerinin olmadığı, asıl dertlerinin rahatlıklarını bozmamak ve koltuklarını işgal etmek oldukları, AKP'nin muhalif görünümlü maşası oldukları, KK'nin bir stepne olduğu anlaşıldı. Şu saatten sonra CHP'nin içinden geçilmesinin bir zararı olmaz. Bilakis parti içinde reform olması veya daha iyi rakip muhaliflerin doğmasıyla fayda bile sağlayabilir. Bu saatten sonra hiçbir muhalif böyle leş bir parti oluşumunu tolere etmek zorunda değil. Madem değişim istenmiyor o zaman CHP ve yandaşları kaybetmeye mahkum. AKP'yi dikta ile dinozorlarlar eleştiriyoruz CHP'nin de bundan farkı olmuyor. Bunlar futbol kulübü ya da takım değil. Bunlar bizim haklarımızı savunacak sorunlarımıza çözüm bulacak adamlar. Bunlar için cebimizde çıkan milyarlarca TL vergiyi maaş olarak yiyorlar.

Son olarak Tanju adamdır. Belki biraz aşırıdır ama olsun KK denen koltuk bağımlısından bin kat iyidir. En azında sizi bir şeyleri tolere etmeye zorlamıyor, size bir şeyler dayatmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lirikal Militan

Kadının gözlerinin feri gitmiş millete akıl dağıtmaya çalışıyor.

Edit: Üstteki foto için dedim. Mal forum, alıntı yaptığım halde cevabı alıntı yapamamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 22 Temmuz 2023; 13:6:52 >

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Eleştirileri ile Cem öğretirden daha erkek. Ses tonu sıkıcı ve yorucu. Dinlemeye değmez. Hem övdüm hem gömdüm ama öyle.

Analiz sana çok bile. Senin gibi tipler bilmem kaç tane konu açarak siyaseti dizayn edebileceğini mi sanıyor? Ya kim takar sizi?

Maaşlı elemanlar gibi günde 3-4 konu açan tiplerdensin. Sen ve saz arkadaşların çok kafa ütülüyor. Sanki bu iş için para veriyorlar yoksa ne diye saatlerce uğraşacaksın? Size trolde dadanmıyor acaba neden? Sıradan bir üye anca 1-2 mesaj yazar, belki bir konu açar. Öyle onun bunun twitlerini toplayıp, video ekleyip konu açmaz. Uğraşıp emek vermez.Her gün bu işlerle uğraşmaz. Bu işler başka üyelerin işleridir.

parazit yapıyorsun, boş laf atacağına adamın dediklerini çürüt de seni dinleyelim. adam gayet yerli yerinde şeyler paylaşıyor ve çokta haklı.

mesajları okuduğumuzda kim trollük yapıyor kim gündemi konuşuyor gayet açık, sen boş konuşuyorsun, parazit yapıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D65A48858 -- 24 Temmuz 2023; 19:40:42 >
  • Artık çekilmesi lazım hem kendini yıpratıyor hem partinin geleceğini karartıyor. Bu gidişatla eldeki belediyelerde gider bu şimdiden belli oluyor çünkü seçimde bende dahil oy veren çoğu kişiyi pişman etti bu inadıyla.

Zaten bu karikatür yaşanmış Atatürk yaşarken. CHP den sonra Serbest Fırka yı da kurmuş, sonra CHP dekiler Atatürk'e ne oluyor paşa, o partiyi kapat tarafını seç paşa diye parmak sallamışlar. O zaman bile Y-CHP varmış demek ki.

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • Sende o işsiz tayfadansın değil mi? Parazitlik yapanın kim olduğu belli. Senin şu kiracı meselelerinde nasıl bir parazit olduğunu gördük. Sen önce kira ödemeyi öğren. 53 kglik birisin aydemir akbaş gibi herkese posta koyuyormuşun. Adamlar ciddiye alıp bir tane vursa boş yere cezaevinde yatacak.

Sonra sizin propagandanız, bütün gün konu açmanız, neye hizmet ediyor? Şurada 3-5 üniversite kaçkını meteliksiz tip neyin peşindesiniz? Kimi etkileyeceksin? Gerçek hayatta sokakta broşür dağıtsa kimsenin almayacağı elemanlar sabah akşam burada yazıyor.

Geçin bunları kimse sabah akşam karşılıksız konu açmaz. Avanta var. Ben işsiz gibi konu açmıyorum, algı oluşturmaya çalışmıyorum. Gerçek hayatta sokakta broşür dağıtsa kimsenin almayacağı tipler her gün 3-4 konu açıyor. Nedense hepinizde muhalif olup muhalefete saldırıyorsunuz çok ilginç. Hele zaten konu açan eleman tam elebaşı.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Bos teneke, çok ses yapıyorsun. Profilim açık durumda, mesajlarıma bak görürsün gün içinde yazmadığımi. Çalışıyorum ama elime kalan para 12 bin civarı. Boğazıma anca yetiyor. Kira ödemeye yer yok anlıyorsun?

Hem kiloma laf etmişsin, Bu işler yürek ister, kaç kilo olduğun önemli değil.

Ben köle gibi çalışıp boğazıma bile yetiremiyorum kazandığım parayı, benim hakkım kimlere gidiyor? Sizin gibi siyasetçileri körü körüne destekleyenler bizi bu duruma soktu ve ceremesini önce siz çekeceksiniz.

Takım tutar gibi siyasetçi tutmanın ceremesini sen çekeceksin ben değil.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.