|
Dersim çetesi çalışıyor. https://twitter.com/karargah_haber/status/1671874430493155342?s=20 |
|

|
Dersim çetesi çalışıyor. https://twitter.com/karargah_haber/status/1671874430493155342?s=20 |
|
75 yasındaki herif ana muhalefet lideri... |
|
35 yaşındayım Chp de parti içi biri güçlenirse başkanlık için,ya da genel başkanla zıt giderse partiden yolluyorlar.
Heryerde diyorum bu kukla lider Kılıçdaroğlu bu partinin başında kaldıkça hane olarak ne yerel ne genel hiçbir seçimde oy vermeyeceğiz.Mecburiyetten oy verme devri bitti arkadaş benim için.Herif son seçimde seçilmemek için elinden ne gerektiyse yaptı... |
|
ulan gandi kemal sana öfkem erdoğan'dan da öteye gitmeye başladı |
|
CHP maalesef Dersim çetesi tarafından ele geçirilmiştir. Hayatımda hiç AKP'ye oy atmadım bir sonraki seçimde başta bu çakma demokrat dede olduğu sürece ilk işim AKP'ye oy atmak olacak Aday olma diye yırtındık, sırf aday olmak için gram oy katkıları olmamalarına rağmen 2 tane AKP eskisine 20 tane vekil peşkeş çektin. Hadi dedik eyvallah yapacak bişey yok.. tatilimi sırf seçime göre ayarladım yurtdışından geldim, herkes sonuna kadar destekledi, sandık başlarında durdu vs. yine kazanamadın, yine kazanamadın. Utanmadan hala o koltukta oturuyorsun pişmiş kelle gibi sırıtıp demokrasi nutukları atıyorsun, seni eleştiren biri olduğunda da ihraç edip kendi işine bakıyorsun. İmamoğlu biraz aklı varsa bu çakma demokrat dedeye karşı gelip, adaylığını açıklar. Zaten Istanbul için tekrar aday olursa bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa yine de kazanamaz ve siyasi kariyerini bitirir. En azından CHP başına geçemese bile bu şekilde CHP tabanını da kendine çekmiş olur. |
|
Bu saatten sonra değişim isteyen bütün CHP üyelerinin vakit kaybetmeden CHP'den istifa edip Memleket ya da Zafer Partisi'nde birleşmeleri elzemdir. Çünkü CHP artık Titanic gibi batmaya mahkûm bir durumdadır. |
|
Sabah KRAL ÇIPLAK diye twit atmıştı Tanju Özcan :) Demek ki birileri rahatsız oldu ve lafta beni istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz istediğiniz gibi konuşabilirsiniz diyen demokrat dedemizin ekibi rahatsız oldu... Anlaşılan Tanju Özcan ihraç olacak partiden. Muhalefet iktidar olmamak için ve yerel seçimleri kaybetmek için var gücüyle uğraşıyor. BOLU'yı da AKP'ye hediye edecekler anlaşılan... https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1671857356412469249 Not: Değşim ve dönümüp için CHP içersinde ki isimler Tanju Özcan etrafında birleşir mi acaba ? Yoksa battı balık yan gider hesabı meşhur hikayedeki gibi sarı öküzü yedirirler mi ilerleyen süreçte görecez. |
|
demokrat dedem < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 8 Mart 2024; 1:51:5 > |
|
Sabah KRAL ÇIPLAK diye twit atmıştı Tanju Özcan :) Demek ki birileri rahatsız oldu ve lafta beni istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz istediğiniz gibi konuşabilirsiniz diyen demokrat dedemizin ekibi rahatsız oldu... Anlaşılan Tanju Özcan ihraç olacak partiden. Muhalefet iktidar olmamak için ve yerel seçimleri kaybetmek için var gücüyle uğraşıyor. BOLU'yı da AKP'ye hediye edecekler anlaşılan... https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1671857356412469249 Not: Değşim ve dönümüp için CHP içersinde ki isimler Tanju Özcan etrafında birleşir mi acaba ? Yoksa battı balık yan gider hesabı meşhur hikayedeki gibi sarı öküzü yedirirler mi ilerleyen süreçte görecez. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 22 Haziran 2023; 17:12:20 > |
|
CHP'de ilk baş kaldırış geldi KK'ye karşı... https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1671884731913469955 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 22 Haziran 2023; 17:49:27 > |
|
bu adamı ben anlamıyorum chp için olabilecek en iyi milliyetci genel başkan iken, başkalarını göstermesini hem anlamıyor hem de yadırgıyorum ne olduğu belirsiz kişilere uyguladığı dışlama politakalarını da sonuna kadar destekliyorum tabiki chp den kesin olarak uzaklaştırma kararı verilmesini de gayet doğal karşılıyorum ister sözcü ister vekil ister bilmem ne makamında lup da hem ülkemiz hem de geleceğimiz için söylem ve eylem yapan biri yok. chp muhalefet özelliğini kaybetmiş ve vekil koltuğu satma işine soyunmuştur bunu da sponsor kişi ve firmalar yerine chp nin kendi kaynaklarını jarcayarak yapmaktadır. yani bu ülke milleti için harcaması emek-zaman-muhalefet ve parayı satışa çıkarmıştır |
|
Bu saatten sonra değişim isteyen bütün CHP üyelerinin vakit kaybetmeden CHP'den istifa edip Memleket ya da Zafer Partisi'nde birleşmeleri elzemdir. Çünkü CHP artık Titanic gibi batmaya mahkûm bir durumdadır. |
|
Akp nekadar berbat yönetirse yönetsin chp sayesinde kazanmaya mahkum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Haziran 2023; 18:28:16 > |
|
|
|
atamın partisinde atam dışında her tip var, beğenmediğimiz ingiltere abd daha atatürkçüdür, yine beğenmediğimiz araplar atatürk gibi lider için tüm petrollerini verirdi ama siz bilirsiniz bunlara prim vermeye devam |
|
CHP maalesef Dersim çetesi tarafından ele geçirilmiştir. Hayatımda hiç AKP'ye oy atmadım bir sonraki seçimde başta bu çakma demokrat dede olduğu sürece ilk işim AKP'ye oy atmak olacak Aday olma diye yırtındık, sırf aday olmak için gram oy katkıları olmamalarına rağmen 2 tane AKP eskisine 20 tane vekil peşkeş çektin. Hadi dedik eyvallah yapacak bişey yok.. tatilimi sırf seçime göre ayarladım yurtdışından geldim, herkes sonuna kadar destekledi, sandık başlarında durdu vs. yine kazanamadın, yine kazanamadın. Utanmadan hala o koltukta oturuyorsun pişmiş kelle gibi sırıtıp demokrasi nutukları atıyorsun, seni eleştiren biri olduğunda da ihraç edip kendi işine bakıyorsun. İmamoğlu biraz aklı varsa bu çakma demokrat dedeye karşı gelip, adaylığını açıklar. Zaten Istanbul için tekrar aday olursa bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa yine de kazanamaz ve siyasi kariyerini bitirir. En azından CHP başına geçemese bile bu şekilde CHP tabanını da kendine çekmiş olur. |
|
Aynen bende izliyorum. Bayadır bu kadar dobra ve doğru konuşan CHP'li görememiştim... Adam koltuk hevesi veya sevdası yok. Ben İlkçe başkanlığıda yaptım il başkanlığıda diyor 3 dönem Milletvekilliğide 1 dönemdirde Belediyebaşkanıyım diyor. Tekrar bağımsızda aday olsam gene Boluyu alırız diyor. Artık yaşı gelmiş 50 lere bu saatten sonra kimseye yalakalık yapamam diyor ve haklı. Adam halk vatandaş seçmen değişim istiyor. Bu değişimin başı İmamoğludur ona çağrı yapıyorum görece gelsin diyor. O cesaret gösterip aday olmazsa ben CHP geneş balkanlığına adayım diyor. |
|
|
1982'den önce Atatürk'ün partisi miydi? |
|