Şimdi Ara

Tanıtım: Wargame Red Dragon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Serinin en sevdiğim oyunudur, serinin oyunları konu olarak birbirinden bağımsızdır. Pek bilinmeyen ancak yüksek potansiyeli olan ve birçok kişinin çok seveceğine inandığım bir oyundur.

    Oyunda 2000'den fazla birim bulunmakta. Hepsini sayamayacağım ancak modern savaşta kullanılan her şey mevcut diyebilirim. Uçaklardan şöyle bir örnek vereyim, Güney Kore'nin kullandığı 8 çeşit uçak var, her birinin 2-3 adet silahı var ve hepsinin ayrı menzili, kullanım alanı var. Bazı uçakların ne işe yaradığına dair hiçbir fikrim bile yok. İnternete uçağın adını yazıp aratıyorum okuyorum ne işe yarıyor bu diye. Daha bugün sürekli kullandığım bir uçakta "Anti-Radar Füzesi" diye bir şey olduğunu keşfettim ve hakkında araştırma yaptım bu füzenin ne işe yaradığını anlamak için

    Wargame tur tabanlı modern bir RTS oyunudur. Savaşın gerçekleştiği haritaya bir generalmiş gibi bakarak birimlerinizi yönlendirirsiniz.

    Tanıtım: Wargame Red Dragon

    Haritadaki bölgelerin herhangi bir yerinde düşman birimler ile karşılanılırsa savaşı otomatik bitirme, geri çekilme, savaşı yönetme seçenekleri gelir. Savaşı yönetirseniz şu ekran açılır:

    Tanıtım: Wargame Red Dragon

    Bu ekranda savaşın gerçekleşeceği alanın krokisi ve iki tarafın savaşa getirdiği birimler gözükür. Sol ve Sağ taraflarda birimler yazmaktadır. Eğer birimlerin üzerine gelirseniz birimlerin özellikleri yazar. Hızı, yakıtı, ön-yan-arka zırh değerleri ve taşıdığı silahları. Silahların da birçok değeri mevcuttur. Her özellik savaşın ayrı bir anında önemlidir. Doğru zamanda doğru silahı kullanmak gerekir.

    Tanıtım: Wargame Red Dragon
    Tanıtım: Wargame Red Dragon


    Son çıkan Red Dragon oyununda ise alternatif soğuk savaş dönemini işlemektedir. Sovyetler yıkılmamıştır ve bunun gelecek getirisi farklı olmuştur. 5 tane campaign modu vardır:
    -Kore Savaşı
    -İkinci Kore Savaşı
    -Çin-Sovyet Sınır Anlaşmazlığı
    -Çin'in Hong Kong'u İşgali
    -Sovyet-Japonya Çatışması

    Oyunun en gerçekçi yanlarından birisi, bütün her şeyiniz sayılı. Savaştaki askerlerinizin mermisi sayılı, onları taşıyan zırhlı aracın yakıtı sayılı, uçak-savarlar 3 ya da 4 roket taşıyabiliyor aynı gerçekte olduğu gibi. Helikopterlerinizin 12-24 kadar roketi bulunuyor. Bütün bunlara savaş esnasında lojistik sağlamanız gerekiyor.

    Oyunun Tanıtım Videosu (Görüntülerin çoğu oyun içi görüntülerdir)




    Oyunun Traileri (Benzer görüntüler içermektedir, aynı şekilde görüntülerin çoğu oyun içindendir)




    Oyun İçi Görüntüler ( Steam sayfasından aldım )

    Tanıtım: Wargame Red Dragon
    Tanıtım: Wargame Red Dragon
    Tanıtım: Wargame Red Dragon
    Tanıtım: Wargame Red Dragon



    Benim İçin Oyunun - Yönleri

    -Eğitim (Tutorial) yok. Öğrenmekte çok büyük zorluklar yaşayacaksınız. Çünkü oyunun kendisi de aşırı zor.
    -Oyunda 21 adet ulus var ancak her savaşta Sovyet ve ABD olduğundan birimleri ezberliyor hep aynı taktikleri uyguluyorsunuz.
    -Bazı gerçekçi olmayan unsurlar mevcut. Örneğin komutanlar çok önemli ve pahalı. Komutansız askerlere emir veremiyorsunuz, komutan öldürülürse savaş bitiyor. Askerinizin ne kadar çok, güçlü olduğu önemli değil.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.