Şimdi Ara

TANITILAMAYAN ONBOARD ETHERNET KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba

    Kuzenime yeni bir Pc topladık. ASROCK B450m-HDV R4.0 model bir anakartı var. Realtek marka bir onboard ethernet kullanıyor.
    PC toplama işleminden sonra, W10 kurulum kısmında, LAN kablosunu bağlamamıza rağmen bağlantı kuramadı. Daha sonra ayarlayalım diye es geçtik. Ama aygıt yöneticisinde, ethernet kartı yok. ASROCK un sitesinden sürücüyü indirdik fakat yükleme aşamasında "The realtek Network Controller was not found. If deep sleep mode is enabled Please plug the cable"bir hata aldık. Daha sonra internetten yaptığımız araştırmayl, önce Realtek gbe network adapter olarak bir network adapter oluşturduk. Daha sonra özellikler kısmından Power Saving modunu kapatınca, sürücüyü yükleyebildik. Fakat hala network adapter yok dediği için ağ kuramıyoruz. Kabloyu taktığımızda ışıkta yanıyor. Donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum.
    Biosu resetledik iki defa ve tekrar Windows kurulumu yaptık. Annakartın sitesinde, Ethernet kartının modelinin Realtek rtl8111h. Hem anakartın sitesinden hemde direkt Realtek in sitesinden ilgili sürücü ile denememize rağmen sonuç aynı. Windows aygıt yöneticisinde hala driver kurulumu başarıyla yapılmasına rağmen, ünlem işaretli Realtek Gbe Network Adapter duruyor.

    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solid_Snake -- 21 Mayıs 2020; 19:55:8 >







  • Kurarken bahsettiğim hatayı veriyordu. Çözdük ama hala aygıt yöneticisinde ünlem işaretli duruyor ve bağlantı kurulamıyor malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.