quote: Orjinalden alıntı: .TaneR. Fenerbahçe - İnter 1-4 CSKA - Fenerbahçe 2-1 PSV - Fenerbahçe 2-0 Fenerbahçe - PSV 0-5 İnter - Fenerbahçe 7-0 Fenerbahçe - CSKA 1-3
quote:Orjinalden alıntı: antiochos Taner seni seviyoruz, forumumuzun neşe kaynağısın :) Sen olmasan kim güldürecek bizi:)
quote:Orjinalden alıntı: Rizeli skor değilde bitane maç sonucu tutturulamazmı? sakın iddaa oynama
quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. Galatasaray - İnter 3-1 CSKA - GS 1-2 PSV - GS 0-1 GS - PSV 3-0 İnter -GS 1-1 GS - CSKA 5-0
quote:Orjinalden alıntı: demircibu taner fobisi olan bir üye daha
quote:Orjinalden alıntı: axuburak quote:Orjinalden alıntı: demircibu taner fobisi olan bir üye daha taner bizim fobimiz değil HOBİMİZ kankacan
quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. aslında ben iddia oynarken tutturduğum oluyor. bilyonerin iddianın kralı yarışmasında da daha ilk haftadan finale kaldım. 40" plasma veya ps3 kazanırsam antiochos a yollayacam. beni hatırlasın diye
quote:Orjinalden alıntı: |FoX|-Jr.lLeGenDl quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. aslında ben iddia oynarken tutturduğum oluyor. bilyonerin iddianın kralı yarışmasında da daha ilk haftadan finale kaldım. 40" plasma veya ps3 kazanırsam antiochos a yollayacam. beni hatırlasın diye taner abbii bağada yolasanaaa nihohohoh