Şimdi Ara

TamProfesyonel Nike mercurial vapor krampon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nike Mercurial Vapor Superfly 3 TamProfesyonel krampon
    4 antreman giydim daha sonra klüpden ayrıldım 1-2 halısaha maçında giyildi spormarketim sitesinden alındı faturalı orjinal kutusu ve çantası bulunuyor
    fotoğraflar

fotoğraflardada oldugu gibi suniçimdeki lastiklerin bıraktıgı siyah izler bulunmaktadır her maçtan sonra yıkamama rağmen bu izler kalıyor belki kimyasal ilaçlarla çözülür ben denemedim ayakkabıya zarar gelebilir hemde oynarken o hızdan izler pek belli olmuyor yeşil fosfor ön planda her zaman izleri ve bilekteki boyası çıkmış yerin fotoğrafını yakından çektim tabanında hiç bir problem yok ciziklerde ayakkabının kullanımına engel değil futbol oynayan bilir taban ve aykkabı içi önemlidir.fatura fiyatı 400 tldir. ben 130 TL fiyat biçtim bukadar düşük tutmamın sebebi yaz geldi hemen yenisini almam gerekli bir an önce elimden çıkarıp aynı modelin kücük numaralısını alıcam çünkü bana büyük geldi rahat edemedim
    45 etiket numarası fakat nike kalıpları 1 numara kücük 43,5 dan 44,5 giyen ayaklara oluyor krampon 45ede olur ama tozlukla sıkabilir.
    Ankara elden diğer illere kargo ile gönderilir kargo ücreti alıcıya aittir.(10tl civarı oluyor)
    orjinalliginden hiç şüpheniz olmasın faturası kutusu herseyi tam ayakkabıya bişey olursa 2 yıl nike garantisi var anında çek yazıyorlar 400 liralık istediginizi alırsınız. sormak istediginiz olursa burdan veya özel mesajla ulaşınız
    satış sitelerinde düşük modelleri bile uçuk fiyata satılıyor superfly 2 leri bile 300 liradan verenler var fiyat ve modele dikkat edelim

FİYAT : 130 TL PAZARLIK MÜMKÜN
    ANKARA ELDEN DİGER İLLERE KARGO (ALICI ÖDER 10 LİRA CİVARI)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• up

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nike Kramponu Temizleme !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.