Şimdi Ara

Tamirdeki Cihazım 40 gündür gelmedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklınız varsa lg almayın , 23 subatta cihazi garantiye verdim hala gelmedi Allah Belalarını versin hepsinin.
    bi anakart bekleniyor diyorlar bi cihaz degistirilecek diyorlar cocuk oyucagimi bu.
    isiniz gucunuz sahtekarlik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burada bela okumayla uğraşmanıza gerek yok... 20 iş gününde tamir edilmeyen vs ürünler için hakem heyetine başvurup para iadesi isteme hakkınız var... Hakem heyetine başvurup eğer bütçeniz varsa yeni bir cihaz alıp hayatınıza devam edebilir, karar verildiğinde (kazanacağınız kesin) paranızı firmadan alırsınız olur biter...

Boşa geyiğe, küfüre, bela okumayla uğraşmaya hiç gerek yok...

Orijinalden alıntı: java

Burada bela okumayla uğraşmanıza gerek yok... 20 iş gününde tamir edilmeyen vs ürünler için hakem heyetine başvurup para iadesi isteme hakkınız var... Hakem heyetine başvurup eğer bütçeniz varsa yeni bir cihaz alıp hayatınıza devam edebilir, karar verildiğinde (kazanacağınız kesin) paranızı firmadan alırsınız olur biter...

Boşa geyiğe, küfüre, bela okumayla uğraşmaya hiç gerek yok...

peki güzel kardeşim bize bunu yapmaya neden mecbur ediyorlar.kendileri bilmiyor mu bunu ,illa müşteri mi uğraşacak yani.müşteri hizmetleri denen illet boşuna var o zaman.
    lanet girsin hepsine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dfk24

peki güzel kardeşim bize bunu yapmaya neden mecbur ediyorlar.kendileri bilmiyor mu bunu ,illa müşteri mi uğraşacak yani.müşteri hizmetleri denen illet boşuna var o zaman.
    lanet girsin hepsine.

Ben aynı ve benzer sorunları Sony, Nokia, Lg, Samsung ile yaşadım... Hepsi içinde sadece Samsung hakem heyetine gitmeden paramı ortalama 40 gün içinde hesabıma yatırdı... Diğerlerinde hakem heyeti kararıyla aldım paramı... Lg değil suçlu hemen hepsi aynı...

Applestore'a gidin bakalım cihazım ilk 6 ay içinde arızalandı para iade hakkım var deyin alacağınız cevap biz para iadesi yapmayız yeni cihaz veririz vs... Ama benim kanuni hakkım deyince bizde böyle diyorlar utanmadan... En iyisi böyle hesap et...

quote:

lanet girsin hepsine.

Ben aynı ve benzer sorunları Sony, Nokia, Lg, Samsung ile yaşadım... Hepsi içinde sadece Samsung hakem heyetine gitmeden paramı ortalama 40 gün içinde hesabıma yatırdı... Diğerlerinde hakem heyeti kararıyla aldım paramı... Lg değil suçlu hemen hepsi aynı...

Applestore'a gidin bakalım cihazım ilk 6 ay içinde arızalandı para iade hakkım var deyin alacağınız cevap biz para iadesi yapmayız yeni cihaz veririz vs... Ama benim kanuni hakkım deyince bizde böyle diyorlar utanmadan... En iyisi böyle hesap et...

Tamam hocam lütfen bana yol gösterin ne yapmalıyım nereye baş vurmaliyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfk24 -- 2 Nisan 2016; 19:23:37 >

• Bulunduğunuz ilçe hakem heyetine gidip, durumu anlatın; benim cihazımın servis süresi 20 iş gününü geçti para iadesi istiyorum de... Hazır dilekçe var, doldur ve servis formunu da ekle başvurunu yap... İlçe yoğunluğuna göre 2,5-4 ay içinde karar lehinize çıkacaktır ve fatura tutarını alırsınız... Tabi fatura sizin adınıza ise, yoksa fatura sahibi doldurmalı dilekçeyi...

Dilekçeyi doldurduktan sonra gidip yeni cihaz alıp hayatınıza devam edin nasılsa er geç paranızı alacaksınız... Hakem heyetleri %99,9 tüketici lehine karar verir zira madur olan (bazı firma kazıklamaya kalkan uyanıklar hariç) hemen her zaman tüketicidir...

Bulunduğunuz ilçe hakem heyetine gidip, durumu anlatın; benim cihazımın servis süresi 20 iş gününü geçti para iadesi istiyorum de... Hazır dilekçe var, doldur ve servis formunu da ekle başvurunu yap... İlçe yoğunluğuna göre 2,5-4 ay içinde karar lehinize çıkacaktır ve fatura tutarını alırsınız... Tabi fatura sizin adınıza ise, yoksa fatura sahibi doldurmalı dilekçeyi...

Dilekçeyi doldurduktan sonra gidip yeni cihaz alıp hayatınıza devam edin nasılsa er geç paranızı alacaksınız... Hakem heyetleri %99,9 tüketici lehine karar verir zira madur olan (bazı firma kazıklamaya kalkan uyanıklar hariç) hemen her zaman tüketicidir...

Hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır , sayenizde benim gibi arkadaşlarda buradan görüp bilgilenecekler.

2 sorum daha olacak izninizle ;

tüketici heyetine herhangibir ücret odeyecekmiyim ?

ve eger karardan önce telefon gelirse ne yapmaliyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hakem heyetine herhangi bir ücret ödemezsiniz...

Telefon karardan önce gelirse de teslim alsanız bile kullanmayın, koyun bir kenara dursun... Kararla birlikte servise verirsiniz zamanı gelince... Teslim almayın falan diyen olabilir ama servisler kendilerinde kalan ürünler için "90 günde teslim alınmayan üründen sorumlu değiliz" yazarlar servis formuna... Telefon serviste kaybolursa soğuk su içersiniz...

quote:

Hakem heyetine herhangi bir ücret ödemezsiniz...

Telefon karardan önce gelirse de teslim alsanız bile kullanmayın, koyun bir kenara dursun... Kararla birlikte servise verirsiniz zamanı gelince... Teslim almayın falan diyen olabilir ama servisler kendilerinde kalan ürünler için "90 günde teslim alınmayan üründen sorumlu değiliz" yazarlar servis formuna... Telefon serviste kaybolursa soğuk su içersiniz...

Allah sizden razı olsun hocam,Allah ne muradınız varsa versin insallah Kendinize Iyi bakın
    tekrardan tesekkür ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.