Şimdi Ara

tamircinin bana kazigi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler leptop vardi bende ekranindaki florasanlar bozulmustu ekran calisiyordu fakat karanlikti. bir tamirci buldum 120tl ye yapiyoruz 6ayda garanti veriyoruz dedi yaptirttim. aldigimda ekran duzelmisti ama hizli bir sekilde kapanip aciliyordu sorunluydu yani. aradim adami aldigim gunun aksami boyle boyle tam olmamis dedim tamam yarin getirin dedi adam sonra is geregi istanbul disina ciktim 1ay sonra geldim goturdum pcyi obursu gun aradilar icine su kacmis vs dediler dedim ben sizi ilk gunu aradim olmadi diye kardesim 6ay garanti yokmuydu dedim cagirdilar suyu gosterdiler vs. sonra aldim pcyi lanet edip bi getirdim eve calismiyor aciyorum kapaniyor bi ekran bozuktu tvye takip bakiyordum artik kokten gitti napmam lazim simdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi daha götür
  • Adami ara bu olmamis de

• Yazık olmuş özellikleri sağlam bir laptopsa peşine düş ama eski bir şeyse sağlık olsun buda bir ders olur diye düşün

• 2.200tl degeri kotu bir leptop degil. Birdaha aradim siz tamirden aldiginizda leptopa bisey dokmussunuz dediler. ben 1 ay icinde hic kullanmadim anlatamiyorumki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.