Şimdi Ara

Tamer Tuna'nın Ne Kadar Önemli Olduğu Anlaşılmıştır Umarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçen 2 sezonda şampiyonluğun baş mimarının ŞENOL GÜNEŞ değil, TAMER TUNA olduğunu anladığımız sezondur bu sezon. Tamer hoca Göztepe gibi bir takımla bile 21 puan topladı 13 hafta sonunda. Şenol Güneş'in takımıyla arasında sadece 2 puan fark var. Üstelik kadrolar arasındaki uçurum düzeyindeki farka girmiyorum bile. Tamer hoca sayesinde 2 şampiyonluk elde eden Şenol Güneş geçmişini silemezsin. Bu sezon başında kendini bir şey zannedip "Ben yardımcı antrenör istemiyorum, kendim hallederim." deyip girdin bu yola, takıma ne top oynattığın var ne başka bir şey. Sana yazıklar olsun. Sir Alex Ferguson, United'ı yönetirken bir değil, birden fazla yardımcısı vardı. Sen kimsin, kendini ne zannediyorsun da "Yardımcıya ihtiyacım yok, kendim hallederim" deyip bütün yükü sırtlamaya çalışıyorsun. Etin ne, budun ne? İşte böyle patlarsın. Önüne geçene leblebi gibi puan dağıt böyle içerde dışarda. Açık açık söylüyorum, 2017-18 SEZONUNDA BEŞİKTAŞ'TAN PUAN ALAMAYAN TAKIMLAR ENAYİDİR. Çok net. Ligin açık ara en kötü top oynayan 2-3 takımından biriyiz. Şuanki puan durumu yanıltmasın ki zaten kazandığımız maçların çoğunu bireysel beceriler sayesinde kazandık. Ayıp ayıp koskoca takım 2 yıldır TAMER TUNA hocaya bağlıymış.

    Bravo Tamer hocam Göztepe'deki başarılarını imrenerek takip ediyoruz. Senin forvetinde JAHOVİÇ var, Şenol Güneş'te Cenk var, Negredo var. Senin orta sahanda SELÇUK ŞAHİN var, TAYFUR var, Şenol GüneŞ'te BABEL var, TOLGAY var, ATİBA var. Senin defansında SABRİ var, TANJU KAYHAN var, Şenol Güneş'te ADRİANO var,
    PEPE var. Ama sen daha başarılısın hocam. Helal olsun, Şenol Güneş'e de yazıklar olsun. Beşiktaş tarihinin en iyi kadrolarından birini mındar etti bu sezon. İlk 2'ye bile giremeyeceğiz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Senol gunesin egosu tamer tunayi gondermistir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarihin en iyi bjk kadrosuymuş :D valla porto maçındaki 2. yarının ilk 20 dakikasındaki o oyunu 110 yıllık tarihiniz boyunca bir kere oynayamamışsınızdır ağzım açık izledim. en iyi kadro lafına gelirsek en iyi kadro ise bu en iyi kadroyu oluşturan da şenol güneş. oğuzhan,atiba,tolgay,cenk hepsi harika ama bu dördü neydi şenol güneş'den önce sonra ne oldular ona bak. oğuzhan'a vitaminisiz diyordunuz rüzgar esse yıkılıyordu. cenk 3. forvetti. atiba iyiydi ama bu kadar değil. tolgay da öyle. fabri ispanyanın orta alt sıra takımlarında oynayan sıradan bir kaleciydi. yani öyle şenol güneş'e müthiş kadro kurulmuş da hoca o sayede başarılı olmuş değil. her oyuncuyu en az 3 seviye yukarı çıkardığı için bu 3 yıl önce süper lig'de ilk 3'e girmesi beklenmeyen kadroyu şampiyonlar ligi'nde lider yaptı. pepe adriano falan alındıysa da o da şenol güneş'in başarılar kazandırıp kasanıza para eklemesiyle alındı.




  • Sizi yakmaya başlayan Fikret Orman'ın inanılmaz anlamsız egosu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iARDAs

    Sizi yakmaya başlayan Fikret Orman'ın inanılmaz anlamsız egosu.

    Ne alaka Einstein?Egosu olsa adam ŞG'yi falan yollar Aziz gibi.
  • Tamer Tuna kim ya ? Şenol Güneş'i yollayıp Tamer Tuna'yı getirseydiniz o zaman.Ersun Yanal'dan sonraki İsmail Kartal döneminden bile beter hale gelirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JeffJason


    quote:

    Orijinalden alıntı: iARDAs

    Sizi yakmaya başlayan Fikret Orman'ın inanılmaz anlamsız egosu.

    Ne alaka Einstein?Egosu olsa adam ŞG'yi falan yollar Aziz gibi.

    O dediğin yakın zaten.

    Egodan bahsettiğim herşeyi ilk BJK yapıyo zannetmesi. Sıkıntılı bir başkan.
  • Allah aşkına ciddi ciddi Şenol Güneş'in Tamer Tunayı dinlediğine mi inanıyorsunuz Şenol Hoca'nın egosundan bihabersiniz o zaman Şenol Hoca kimseyi dinlemez dediğim dediktir.
  • Yav arkadaşım ben Galatasaraylıyım ama sen kendinde değildin sanırım bunları yazarken adam 2 yıl üst üste şampiyon yaptı şampiyonlar liginde namağlup lider olarak çıktı ve kötü hoca ha peki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senol gunesin akli milli takimda
    Ligi zaten 2 sene aldi orda kanitladi kendini avrupayi sıkti bu sene orda da basarili oldu
    Bjk ile anlasarak gitmek ve milli takimin basina gecmek istiyor bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 25 Kasım 2017; 22:37:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar normalde şenol güneş önümüzdeki sene bırakacaktı tamer tuna başa geçecekti ama tamer hoca 1 sene daha beklemek yerine göztepenin başına geçti bende olsam bende aynı kararı verirdim tahminimce şenol hoca bu seneden sonra beşiktaşı bırakıp milli takıma geçmek veya emekli olmak ister yakın süre içerisinde (1-2 yıl ) tamer tuna takımın başına geçecektir
  • Son durum nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strong mind strong body

    Son durum nedir?

    Tamer Tuna dunyanin en iyi teknisyeni secildi. Son durum bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göztepe sınırlı kadroya rağmen iyi gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda gördüğüm en saçma konulardan biri.

    Futbol sadece isimle ya da etiket ile oynansa idi Sevilla, United'ı eleyemezdi. Her şey isimle olmuyor maalesef.

    Göztepe bu sene iyi bir hava yakaladı ve Jahovic'in beklenmeyen olağanüstü performansı ile bir şeyler yaptı. Son haftalarda hem oyun anlamında hem de skor anlamında kötüler. Tamer Tuna über süper bir teknik adam olsaydı ilk yarıdaki performansı devam ettirirdi. Şenol Güneş ile Tamer Tuna'yı kıyaslamak büyük talihsizlik.

    Ayrıca biri de yukarıda "Şenol Güneş dediğim dediktir" falan yazmış. Nereden biliyorsunuz bunu ? Aynı ortamda bulundunuz mu hiç daha önce ?
  • Tamer Tuna Göztepe'yi ilk 5'e sokarsa Uefa'ya gidiyorlar.
  • Tamer Tuna. inşallah bu hafta Beşiktaş'ıma zorluk çıkartmazsın. Demba Ba'ya da dikkat
  • Şampiyonlar liginden lider çıkarken birşey yok, ama ligde lider olamayınca aaauuuuvvvvvvv. Olmuyor arkadaşlar yapmayın lütfen böyle.
  • Göztepe maçını almamız şart Tamer Tunaaaaa
  • Gerçekten anladık bu sezon Beşiktaş'a beleşten 6 puan verdi 2 maçıda sattı daha ne yapsın adam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.