Şimdi Ara

Tamamen insanlardan izole bir hayat sürmek istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün otobüste ve başka yerlerde yaşadığım olaylar böyle olmaya beni itti.Sürekli birşeylerden rahatsız oluyorum çevredeki insanların yaptıkları davranışlardan olsun,şu olsun bu olsun.Yani diyorum içimden insan hiç düşünmez mi çevredeki insanların rahatsız olabileceğini bu davranışı yaparken?Bakıyorum etrafa,görünüşe göre benden başka kimse rahatsız olmuyor.Bu sefer bu insanlardan da nefret ediyorum.Bariz bir şekilde rahatsız edici bir olay oluyor ve kimse birşey demiyor.Ben de birşey demeye kalksam rahatsızlığımı,rahatsız olduğumu belirtmeye kalksam,belki ben haksız bile çıkabileceğim.Çünkü karşıdaki kişi sanki bu kadar kişi içinde bu kadar kişiyi rahatsız etmeye hakkı olduğunu düşünüyor ve yaptığı şeyi durdurmuyor.Ne yapayım yani kaba kuvvet mi kullanayım?Kaba bir dil mi kullanayım,polis mi çağırayım?Kusura bakmayın,canım istemiyor benim o anda.Rahatsız oluyorum fakat eğer rahatsız olmak istemeseydim bu otobüsün de sonuçta birtakım insanlardan,ve bilakis dengesiz insanlardan(bu olayı yapan ve bu olaydan rahatsız olmayan herkesi dengesiz sayıyorum bu arada)oluştuğunu düşünebilirdim önceden ve otobüsü kullanmayabilirdim.Fakat mecburum da işte.Ama katil mi olayım yani saldırayım mı adama rahatsız ediyor diye?Ve neden bu kadar şeyi düşünmek zorundayım?Altı üstü ben otobüse bindim ve bir yerden bir yere ulaşmak istiyorum.Sürekli birşeyleri ifade etmeye çalışmaktan yoruldum artık.Benden başka hiç kimse düşünmüyor mu birşeyleri?Anlayamıyorum.Cehennemin diplerine kadar yolu var artık.Genel olarak insanların bu düşüncesiz,bencil hallerinden çok rahatsız oluyorum.Yaşama hakkı tanınmıyor resmen bana,sürekli huzuruma sekte vuruluyor.Ben de bu yüzden izole bir şekilde hayat sürmeye karar verdim ve bundan sonra bunun için çalışmayı düşünüyorum.İzole bir yerde izbe bir hayat süreceğim,bireysel savunma öğreneceğim ve yaşadığım yerde silah bulunduracağım,yanıma geleni koşulsuz şartsız öldüreceğim.Eğer öldürdüğüm için devlet beni hapse atmaya kalkışırsa devlet adamlarını da öldürürüm.Çünkü benim istediğim şekildeki hayat tarzını kabul etmemiş oluyorlar,benim için ben sadece kendimi savunuyorum o durumda.

Kısaca,bıktım.1 saatliğine elektrik kesme etkinliği yapacaklarına bir saatlik sessizlik eylemi yapsınlar,kimse konuşmasın.Böylece rahatsız olmazdım ben artık.

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı

• Beni anlatmışsın hocam resmen. Insanlar öyle itici, öyle yapmacık geliyorlar ki artık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

" Yüreğimi bir kalkan bilip, sokaklara çıktım, kahvelerde oturdum çocuklarla konuştum, Sıkıldım dertlendim, dostlarımla buluştum. Bugün de ölmedim anne. Kapalıydı kapılar, perdeler örtük silah sesleri uzakta boğuk boğuk, bir yüzüm ayrılığa, bir yüzüm hayata dönük. Bugünde ölmedim anne. Üstüme bir silah doğruldu sandım, rüzgar beline dolandığımda bir dal, korktum, güldüm, kendime kızdım. Bugünde ölmedim anne. Bana böylesi garip duygular bilmem niye gelir, nereye gider. Döndüm işte, acı yüreğimden beynime sızar. Bugünde ölmedim anne. "
  • İnsanlardan uzaklaşmak için insanların fikrini alıyorsun. Olmuyor.

Orijinalden alıntı: HipoTR

İnsanlardan uzaklaşmak için insanların fikrini alıyorsun. Olmuyor.

Yanlış.Fikir veriyorum aslında,ya da birşeyi açıklığa kavuşturmaya çalışıyorum,kendim için.Bu muhtemelen son olacak zaten.

• Başlığı okudum sadece o yüzden yazdım. Yazdığını okumadım.
  • Bazen bende de aynısı oluyor herkes bana çok takıntılı olduğumu söylüyor yani haksızlığa karşı yorum yapmak tepki vermek takıntılımı oluyor anlamıyorum. 3 günlük Hayatımızı yaşana bilir hale getirerek daha güzel yapmak varken neden hep vurdum duymaz, ahmak, bencil, menfaatci vs vs. Hafta sonları Doğaya Ormana gidiyoruz arkadaşla o kadar huzurlu ve mutlu oluyorum ki anlatamam sadece SESSİZLİK var müthiş haz verici insan bir ömür orada yaşayası geliyor. bir gün doğada yaşamak için tüm aparatları takımları yaşam için uzun süre bu şekilde İnsanlardan uzak durmayı tercih edebilirim.

Bu hayatı çekilmez hale getirenlere lanet olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DamnHomie

Hayatindan mutsuz,cevresi olmayan birimisin merak ettim,ben evde ailemin konusmasindan bile rahatsiz oluyorum

Bu seni ilgilendirmez.

• Kişilik bozukluğu var sende acilen psikologa görün.

Orijinalden alıntı: Hayat Lokumu

quote:

Orijinalden alıntı: DamnHomie

Hayatindan mutsuz,cevresi olmayan birimisin merak ettim,ben evde ailemin konusmasindan bile rahatsiz oluyorum

Bu seni ilgilendirmez.

Gelcek cevaplara boyle cevap verceksen konu acmanin sebebi ne? Facepalm

• Bencil toplumda başkasını düşünmek suçtur bunu öğrenmelisin kimse zarar görmez kendine yaparsın.Başta düşündüğünde hayvani geliyor bende aynı şekilde düşünüyordum ancak ne kadar düşünürsen düşün bunun içinden çıkamıyorsun girdiğin stresle kalıyorsun.
    Toplumda öyle tipler varki kulak misafiri olunca fark ediyorsun.Yatalak bir dedem var anneannem ona bakıyor geçen sırada beklerken adamlar bu konu hakkında konuşuyor.Yatalak hastanın bakım aylığı var adam onun kesilmesini savunuyor ve diğerleride haklı buluyor bunu garip sanki kendileri bakıyor hastaya.
    Toplum olarak diğer sorunda empati yeteneği olan birey sayısı çok az karşındakini düşünmenin ilk şartı budur.Özetle insanlardan soyutlanmak yerine bölge değiştirmek daha iyidir en azından insanlara olan nefretin azalır.

Orijinalden alıntı: Yumurtalı Pide

Kişilik bozukluğu var sende acilen psikologa görün.

Böyle düşünmesi kişilik özelliğidir ama bu düşünceler toplumsal ve mesleki işlevini bozarsa,bu düşüncelerle günde 1 saatini harcıyorsa o zaman kişilik bozukluğu olabilir haklı olabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: Yumurtalı Pide

Kişilik bozukluğu var sende acilen psikologa görün.

İşinize gelmeyince hemen tanıyı koyun tabi. Kişilik bozukluğuymuş. Neymiş o demek istediğin yani nedir ki o? Tutayım öldüreyim mi adamı ya da teşebbüs mü edeyim?

• Benim tek hayalim nüfus u az bir ülkenin yüksek bir dağına bir kulübe kurmak ve tek bir teknolojik alet bulundurmadan ve tek bir insan yüzü görmeden ömrümü tamamlamak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosarian -- 4 Mart 2015; 2:46:03 >

Orijinalden alıntı: bitemeeatme

Benim tek hayalim nüfus u az bir ülkenin yüksek bir dağına bir kulübe kurmak ve tek bir teknolojik alet bulundurmadan ve tek bir insan yüzü görmeden ömrümü tamamlamak...

Wallahi süper olurdu.
    Amd Radeon R7 M265
  • gidin kurun klübeyi ne duruyorsunuz

Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz.
  • Senin cozumun aşik olmak ve ayni oranda olunmak

Bundan emin ol

Neymiş yanına geleni öldürecekmiş, sonra devlet adamlarını da öldürecekmiş.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.