Şimdi Ara

Tamam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Kenny -- 1 Ekim 2013; 11:09:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Kenny

merhaba 10 senelik 4 farklı uzantılı bir domain alıcam fakat çok önemli.firmanın sonraki 10 sene kapanmaması ve güvenli olması lazım yabancı firma olması tercihim. önerebileceğiniz firma var mı

Merhaba;

9 yılı aşkın süredir aktif olarak hizmet vermekteyiz ve bu süreç içerisinde müşterilerimize herhangi bir memnuniyetsizlik oluşturacak, alan adlarının kaybolması, silinmesi, engellenmesi, devredilmesi veya kilitlenmesi gibi problemler yaşanmaksızın alan adı tescil hizmeti sunulmaktadır.

Şu an aktif olarak resellerclub bayiliği kullanılmakla birlikte uzun bir süre kendilerinden ayrılınmayacağı düşünülmektedir. 10 yıla kadar sorunsuz tescil edilebilmekte ve alan adının sadece tarafınızın üzerine tescil edilmesi nedeni ile herhangi bir problemde kimlik fotokopinizi resellerclub yetkililerine e-mail ile iletmeniz halinde alan adınız kilitlenmekte ve gerçek sahibi olan size devredilebilmektedir.

Şu an aktif olarak 500'ün üzerinde alan adı barındırmakta ve uzun süreli tescil edilen onlarca alan adımız bulunmaktadır.

Ayrıca, alan adı tescil işlem ücretlerimiz Türkiye standartlarında ve yurt dışı standartlarında oldukça ekonomiktir.

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Yıllardır IHS.com.tr'den destek alırım domain-hosting konusunda. Adamlar işin hakkını veriyor
  • Godaddy.com derim.
    Whois kayıtlarına göre firma başlangıç tarihi : 02.03.1999
  • Natro veya isimtescil ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meow133

Godaddy.com derim.

Katiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thook

quote:

Orijinalden alıntı: meow133

Godaddy.com derim.

Katiliyorum

Bende yıllardır Godaddy.com kullanıyorum
  • Godaddy den bende toplu domain almak istiyorum.calismasi nasil hic sıkıntı yasayaniniz oldu mu.birde siteden paypalla mi alim yapacam.kredi kartim yok benim:)

Godaddy disinda yabanci oneriniz var mi.godaddyde indirim kuponu olayi nasil isliyor cok fark ediyor mu nerede kaca satilir.elinde kuponu olan bana kactan satar.birde ben domain alici adini gizlemek istiom bu ekstra ne tutuyor acaba.

Cok sordum ama ilk kez calisacam yurtdisiyla domain anlaminda tereddutlerim var:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

Godaddy den bende toplu domain almak istiyorum.calismasi nasil hic sıkıntı yasayaniniz oldu mu.birde siteden paypalla mi alim yapacam.kredi kartim yok benim:)

Godaddy disinda yabanci oneriniz var mi.godaddyde indirim kuponu olayi nasil isliyor cok fark ediyor mu nerede kaca satilir.elinde kuponu olan bana kactan satar.birde ben domain alici adini gizlemek istiom bu ekstra ne tutuyor acaba.

Cok sordum ama ilk kez calisacam yurtdisiyla domain anlaminda tereddutlerim var:))

Sen domain felan kayıt ettiremezsin arkadaş Sen git Türk firmalarına 19 lira paşa paşa bayıl aklın başına gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.