Şimdi Ara

Tam 1 Saat 2 Dakika Kimsenin Bakmadan Beklettiği Ulaşılamayan D-Smart Müşteri Hizmetleri Kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok uzatmayacağım, D-Smart müşteri hizmetlerine bağlanmak için zaten zulüm olduğunu bildiğim gündüz saatleri yerine geceyi tercih ettiğim son denememde, dakikalarca müşteri temsilcisine bağlanmayı beklemeye başlayınca, inada bindirdim gerçekten koca kurum müşterilerini sallayıp kimseyi koyduğu yok da anonsla savıyor mu yoksa yoğunluk var da biraz da olsa bekleyip bağlanacak mı diye, telefonu höparlöre aldım bekledim.

    Tam 1 saat 2 dakika, koca D-Smart'ı arıyorsunuz, ve müşteri hizmetleri sizi bir anonsla oyalarken aslında kimseye falan bağlanacağınız yok, gece saat 2'de herkes d-smart'ı arıyor da çağrı merkezi tuvalete bile gidemiyor değil ya? Rezalet ötesi bir durum, belki Türkiye'de benim denediğimi kimse denememiştir, insanlara bu muameleyi yapmanız, demek ki 15-17 dakika dayanabilip kapattığımız saatlerde de bu 15-17 dakikamızı haybeden çaldınız insanların haberi yok. Rezalet.

    Uğraşmak istemedim yeniden yazmaya, şikayetvardaki metni kopyaladım, durum bu beyler, var mı benim gibi ruh hastası bunu deneyip Türkiye rekoru kıran?..

    Tam 1 Saat 2 Dakika Kimsenin Bakmadan Beklettiği Ulaşılamayan D-Smart Müşteri Hizmetleri KalitesiTam 1 Saat 2 Dakika Kimsenin Bakmadan Beklettiği Ulaşılamayan D-Smart Müşteri Hizmetleri KalitesiTam 1 Saat 2 Dakika Kimsenin Bakmadan Beklettiği Ulaşılamayan D-Smart Müşteri Hizmetleri Kalitesi



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.