Şimdi Ara

Tam 1 ay sonra (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kasmayın boşuna berabere bitecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mrtchn

    quote:

    Orijinalden alıntı: GloryGala

    Küçük takım fobisi,adamlar böyle bi sezonda bile neyi düşünüyor.Biz geçen sene aklımızdan geçirmedik bunları,ama sonunda 2 kupayıda aldık rakiplerimizden.Hemde çöküntü sezonumuzda.Sizdeki bu eziklik başka bişey,şampiyon olamadıktan sonra sizi üker arenada yensek ne olur,yenmesek ne olur.

    Saçmalıyorsun.Küçük takım fobisi diyor şaka gibi lan

    Bence de.Biz de 8. olduğumuz sene sezon gitti bari Fener'i yenip teselli bulalım diyorduk.Herkes yapar bunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Biz şu rezalet durumda olan feneri yenemezsek şampiyon felan olamayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feneri kadıköy de en iyi sezonlarımızda yenemedik bu sene mi yencez
  • Bazen hatta neredeyse her zaman, bu tür sezonlar takıma iyi gelir. Bazen iki sezon sürer o kötü olur çünkü takım çok nam kaybeder. Fransa'da Marsilya takımı 2-3 sezondur leş sezonlar geçiriyordu şimdi başkan istifa etti, külübün eski sahibi klübü bir Amerika'lıya devretti ve adam koskoca Lucien Favre'yi getirdi. Manchester United Moyes ve Van Gaal'dan sonra koskoca Mourinho'yu getirdi. Ha sonuç çok mu iyi hayır ama Mourinho Mourinho'dur. Beşiktaş'a bakıyorsun üçüncülük üçüncülük derken Şenol Güneş getirildi. Dursun o kadar küfür yedi, Prandelli-Hamzaoğlu-Denizli üçlüsü takımı (Hamzaoğlu 3 kupaya rağmen, o çok büyük bir başarı) mahvetti ama altyapıdan Riekerink diye bir adam geldi adam Galatasaray'ı komadan uyandırdı. Ben eminim ki Ersun'un gidişinden beri süren fiyaskonun sonucunda güzel günlere döneceksinizdir ve genellikle öyle oluyordur. Ben Kadıköy'de beraberlik olacağını düşünüyorum lakin bu berbat sezonunuzda bile yenemezsek artık Dany Fener'e kiralanıp kırmızı yemeden galip gelemeyiz oradan

    Aslında siz bizi leş sezonumuzda Arena'da yenecektiniz ama bitirici olamadınız yoksa faciayla sonuçlanabilirdi maç




  • bu sene yendik yendik yenemezsek bi daha kadıköydeki fb-gs maçlarını izlemem
  • Olacakları söyleyeyim. Fenerbahçe sallambaçlı bir şekilde 10. hafta ya geldiğinde Aziz Yıldırım genel sohbet amacıyla yanına Mahmt Uslu'yu alarak medyayı toplar gövde gösterisi yapar. 1-2 belgeyle rakiplerine giydirir. Sonra mesele Galatasarayın arazi satışları ve vergi borçlarına gelir. Aziz Yıldırım belgeyle bizim kimseye borcumuz yok diyip sağlam bir devlet - Gs politikasını eleştirir. Sonra Hakemlerin Beşiktaşı kolladığına vurgu yapar. En son genel olarak MHK ya hakem tercih siteminde bulunur. Fenerbahçe 10. hafta deplasmanda iyi top oynar, penaltı kazanır rakibini 3-4/0 yener. O hafta havaya girer takım ve medya-mhk-federasyon Aziz Yıldırımdan nasibini almıştır. Hakem tercihini Fenerbahçe yapar. Aziz Yıldırım son şansı Gs maçı olduğu için maç bir şekilde Fenerbahçenin lehine sonlandırılır. Maç sonunda yine bir basın açıklaması. Eğer Fenerbahçe yendiyse sağa sola ayar verip taraftarın gazını alırlar. İlk devre rahat bir şekilde biter.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.