Şimdi Ara

Talisca büyük takım topçusu değil. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • aynen öyle birazda isminin havası var, bizim millet futboldan bişey anlamıyor ki hacıdayı onlara gol atsın hareket yapsın sadece bu, başka özelliklerinin pek önemi olmuyor zaten
  • Bizim oyunun anlayışımızı ve büyük maçlarda top bizde kalmayınca yaşadığımız en büyük sorunu ahanda aşağıda gösterdim "bence en büyük sıkıntımız bu" Lyon maçlarında yaşadığmız sıkıntı da bu.

    Anlaşıldığı tahmin edildiği gibi güneş olan Atiba. Direk çizgiler olan da Q7 beyimiz..Kendisi içeri katiyen girmediği için çizgide saçmalamayı tercih ettiği için etkili olamıyor.Babel gibi oynasa içeri girse ceza alanına girse takımın gücü x5 olacak ama işte..

    Neyse..Görüldüğü gibi orta alanda Talisca dan kaynaklanan bir hayvani boşluk oluyor.Bu adamı nereye koyacağını bilemiyorsun.Ama çıkartamıyorsun da çünkü gol atıyor.Ama gol atmadığı zamanlarda da takıma eksi oluyor.Pres özelliği yok koşmuyor "koşmamasına takmıyorum zaten" çalım atmak için niyetlendiğinde kolay kaptırıyor çabuk yere düşüyor falan filan Ama bunlar gelişebilecek özellikler yani.Seneye kamp dönemi geçirir ise bizimle daha da gelişirse oyunu o zaman daha sağlam olacaktır.Sonraki sene de zaten bizde olmayacaktır.

    Sıkıntı bu.Atiba'nın önceki gece vasat oynamasının nedeni bu.Arkada da Marcelo olmayınca daha da zorlandı Atiba.
    Talisca Atiba yı etkiliyor Marcelo yu etkiliyor Oğuzhan'ı etkiliyor.Oğuzhan da topa sahip olmayınca topla paslar ile çıkmayınca biz topa da sahip olamıyoruz.Dikkat edin 2.devre ilk 20 dakikasında topa sahip olduk 3 pozisyon bulduk 1 tane attık.Neden ? Nasıl oldu bu ? Geriden kısa toplar ile çıkmaya başladık da o yüzden oldu.Oğuzhan topları aldı da bu yüzden oldu.


    Talisca büyük takım topçusu değil.




  • Talisca büyük topçu. Aksini iddia eden basket izlesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu açan arkadaşla 2 sene sonra görüşmeyi çok isterim. Bugüne kadar takımımıza gelmiş en yetenekli genç oyuncu.Ofansif mevkilerde çok iyi verim alınıyor. İleride çok daha büyük bir yıldız olacak . Bu potansiyelin fazlası var onda.
  • Bu konu kendini imha edecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam attığı golden önceki topu alışı mükemmeldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.