Şimdi Ara

Talisca bu gidişle hiçbir zaman büyük futbolcu olamayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bizim tarafatırımızın huyudur bu hemen göklere çıkartırız adamı.Şöyle iyisin böyle aslansın kralsın diye.Ya arkadaş 3-4 sezon takımına üst düzey katkı vermediyse hemen uçurmayın insanı.Talisca saf yetenek denilen insanlar büyük yetenek ama şu var ki yeteneğin tek kriter olduğu futbol dönemi kapandı.Artık takımın dişlisi olmak zorundasın.

    Talisca ise maalesef bu konuda inanılmaz eksik.Ben sanmıyorum ki şuan atıyorum M.United'a gitsin ve orada başarılı olsun.Çünkü orada kimse çıkacağı 45 maçın 15 inde gol atacak 30unda takımı 10 kişi bırakacak,ne defans ne pres hiç birini yapmayacak futbolcuyu istemez.

    Zaten bu portekizin suyundan mıdır çözemedim ama oraya bir şekilde yolu düşüp psikolojisi normal olan birini görmedim.Nedir bu havalar ona buna orta parmak gösterme,markaj altında kalınca sinirlenip adama vurma falan ne oluyor?Messi'ye Ronaldo'ya markaj yapılmıyor mu arkadaş sen oyununa bak.3 kişi savunuyor adamları ama aralarından çıkıyorlar.

    Ben Sosa gelse Talisca'yı o sakatlanmadığı sürece bir kere bile ilk 11 başlatmazdım.Bu oyun anlayışıyla hiçbir büyük takımda tutunamaz.Büyük takıma gidemez demiyorum gider ama tutunamaz.







  • klasik ilk puan kaybında takıma futbolcuya sallayanlardan biri daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talisca, Beşiktaşin futbol zekası ve tekniği olarak en iyi oyuncusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reikideiki kullanıcısına yanıt
    Aslında ''ilk puan kaybında oyuncuya sallayan taraftar'' demek yanlış. Bunun bir nedeni var, bizim ülke futbolda bir takım maç kazanırsa o günkü sorunların, futbolcuların yaptığı yanlışlar görmezden gelinir, halının altına süpürülür. Konuyu açan arkadaş da ülkedeki milyonlarca insandan bir tanesi sadece, yaptığı şey yanlış değil. Talisca konusunda ilk geldiği günden beri söylüyorum, Talisca 2.forvet bildiğin, 10 numarada Sosa'yı izleyenler haliyle Talisca'dan oyun kurmasını, ince paslar vs atmasını bekliyor ama hayal kırıklığı oluyor tabi. Talisca'nın en büyük özelliği raket gibi ayaklara sahip olması ve bir santrafor gibi gol katkısı verebilmesi. Bunun dışında yaptığı şeyler bulunduğu mevki için yetersiz kalıyor. He Talisca kötü futbolcu mu ? Asla değil, çok iyi futbolcu bence. Ama beklentiler farklı.



    Dün skor 2-2 olup Kasımpaşa geri çekildiğinde Talisca'dan bir 10 numaranın yapması gereken şeyler, yani oyunu yönlendirme, ara toplarla veya tehlikeli şutlarla kilitlenmiş rakibin üzerinde çilingir görevi görmesi beklendi, bunları yapamadı haliyle. Oğuzhan her ne kadar sevilmese de attığı ara toplarla tehlike yaratabilecek bir oyuncu mesela, dün o oyundan çıktıktan sonra gördük ki Beşiktaş sadece Caner ve Lens'in orta kesmeleriyle gol bulmaya çalıştı, Fenerbahçe'nin 3 senedir hastalığı olan ortadan gidememe sorunu dün Oğuzhan çıkıp skor 2-2'ye geldikten sonra Beşiktaş'ta vardı mesela.



    Talisca'yı yetersiz bulanlar da bu yüzden yetersiz buluyor bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Büyük futbolcu olacağını kim söyledi Benficada asa girememiş oyuncu kendisi yaşı 24
  • reikideiki kullanıcısına yanıt
    Bir aç bak bakalım öyle mi?Tanımadan etmeden önyargıyla bilmiş bilmiş yorum yazmayın

    https://forum.donanimhaber.com/talisca-var-diye-sosa-ya-gerek-yok-diye-dusunenler--128408565#128408565

    https://forum.donanimhaber.com/sosali-besiktas-mi-taliscali-besiktas-mi--127495160#127495160



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 19 Ağustos 2017; 19:26:48 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.