Şimdi Ara

Talihsiz loto milyonerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 10. Willie Hurt / Michigan

    3.1 milyon dolar
    Willi Hurt'ın hayatı normal seyrinde akıyordu.Ta ki 1989 yılında lotodan 3.1 milyon dolar ikramiye kazanıncaya kadar... Lotoyu kazandıktan tam iki yıl sonra eşinden ayrıldı, çocuklarının vesayetini kaybetti ve en kötüsü cinayete teşebbüsten yargılandı. Willie Hurt'ın avukatı, adamın kazandığı tüm servetini boşanma sırasında eşine ve vazgeçemediği uyuşturucu bağımlılığına adadığını, bu nedenden dolayı tüm paranın yok olduğunu söyledi.


    9.Suzanne Mullins/ Virjinya

    4.2 Milyon dolar
    1993 yılında Virginia’da oynamış olduğu bir şans oyunu sonucunda Mullins tam olarak 4.2 milyon dolar kazandı. Paranın büyük bir kısmınıı ailesiyle paylaşmayı düşünen Mullins, 5 yıl içinde kendini altından kalkamayacağı faturaların altında buldu. Mali destek almak için finansal bir kuruluşa başvuru yapan Mullins’ in şimdi parası olmadığı gibi tam olarak 154 bin dolar da borcu var. Mullins bu paraya hiç dokunmayarak aynı Johnny Depp gibi Bahamalar’da 3.6 milyon dolara bir ada satın alabilirdi.


    8. Evelyn Adams/ New Jersey

    5.4 milyon dolar
    Şans oyunları oldukça gariptir değil mi? İşte bu gariplik Adams’ın başına iki kere gelir ve birer yıl arayla hem 1985 hem de 1986 yılında iki kere lotoyu kazanır. Toplamda eline 5.4 milyon dolar geçer. Ancak elindeki parayı kısa bir süre içinde har vurup harman savuran Adams, 20 yıl sonunda beş parasız kaldı ve hayatını bir tek gözü olan bir karavanda devam ettirmeye başladı. Adams sahip olduğu bu parayla Shelby Cobra 427 ‘Süper Yılan ’ olarak tanınan arabayı satın alabilirdi.


    7. Alex – Rhoda Toth / Florida

    13 milyon dolar
    Floridalı evli çift 1990 yılında loto sayesinde büyük bir ikramiye kazandılar. Ancak 2006 yılına geldiğimizde ellerinde ikramiyeden geriye hiçbir şey kalmamıştı ve ayrıca borç batağına batmışlardı. Mahkeme kararlarını beklerken hayata veda eden Alex’in ardından eşi Rhoda çalışıp parayı ödeyemeyeceğini çünkü sağlık durumunun iyi olmadığını belirtti. Ancak mahkemenin kurmuş olduğu kamera sistemiyle olayın yalan olduğu anlaşılınca Rhoda 2 sene hapis yatmak zorunda kaldı.


    6. William ‘Bud’ Post / Pensilvanya

    16.2 milyon dolar
    Post’un hayatı tam bir Hollywood filmi gibi. 8 yaşında annesinin ölümünden sonra babasının zoruyla yetimheneye gönderilen Post neredeyse tüm gençliğini burada geçirdi. Şansı ani bir şekilde dönen Post, 1988 yılında oynadığı bilet sayesinde milyon dolarlarca para kazandı. Çok sayıda ev ve araba alan, hatta ehliyeti olmamasına rağmen uçak gibi gereksiz araçlar da satın alan Post, solunum yolları bozukluluğu nedeniyle 2006 yılında parasız bir şekilde hayata veda etti. Parası olmadığı zaman daha mutlu olduğu ise kaydedilen bilgiler arasında.


    5. Janite Lee/ Missouri

    18 milyon dolar
    Bazen iyi kalpli insanların ve sürekli iyi düşünceli olanların başlarına bile kötü şeyler gelebiliyor. Güney Kore göçmeni olan Lee kazanmış olduğu parayı hayır kurumlarına bağışladı. Hatta dönemin Başkanı Clinton Al Gore ve Güney Kore başkanı Kim Dae-Jung ile beaber yemek bile yedi. Ancak en sonunda cebinde kalan 700 dolarla borç batağına sürüklendi. Janiet Lee kazanmış olduğu parayla bir Fransız Şatosu satın alabilirdi.


    4. Jeffrey Dampier/ Illinois

    20 milyon dolar
    İyi kalpli Dampier’in başına Lee’den daha kötü şeyler gelmiştir. Kazanmış olduğu 20 milyon doların büyük çoğunluğuyla tüm ailesine ve arkadaşlarına oldukça pahalı hediyeler almıştır. Ancak hiçbir şeyden memnun olmayan baldızı Victoria Jackson bir gece sevgilisiyle beraber Dampier’i kaçırıp öldürmüşlerdir. Sonuç olarak her ikisi de hayat boyu hapse mahkum edilmişlerdir. Dampier kazanmış olduğu parayla aya yolculuğa çıkabilirdi.


    3. Billie Bob Harrell, Jr. / Teksas

    31 milyon dolar
    Oldukça dindar bir adam olan Harrel, kazandığı paranın hepsini hayır kurumlarına ve kiliselere bağışladı. Ancak 20 ay sonra beş paarsız kalan Harrel kendisini odasına kapatıp tek bir kurşunla hayata veda etti. Aynı Post gibi o da parasız olduğunda daha mutlu olduğunu söyleyenlerden. Harrel o parayla kendisine bir jet satın alabilirdi.


    2. Ralph Stebbins / Michigan

    208 milyon dolar
    Her aile gibi onların da tek bir hayali vardı; şehir dışında sessiz bir yerde büyük bir çiftlik alarak inekleriyle beraber mutlu bir şekilde yaşamak. Ancak 20 ay sonra Stebbins silah bulundurmak ve adam öldürmek suçundan göz altına alındı ve iki ay sonra 43 yaşındayken kalp krizi sonucunda hayata veda etti. Stebbins bu parayla Paul Allen muhteşem ve ultra lüks yat, The Octopus’u satın alabilirdi.


    1. Jack Whittaker / Batı Virjinya

    315 Milyon dolar
    25 Aralık 1992 yılında parayı kazanan Whittaker, olay Noel günü olduğundan dolayı bunu Allah tarafından gönderilmiş bir işaret olarak algıladı. Ancak yıllar geçtikçe adı birçok kavga ve ölüm olaylarıyla anılmaya başladı. Ayrıca alkollü araç kullanmaktan ve yapmış olduğu tehditlerden dolayı da iki sefer hapse girmiştir.







  • Dünya malı Dünya'da kalır
  • O kerizlerde parayı idareli kullansalarmış.
    Şahsen bana çıksa hayatımı 1 kademe daha lüks şekilde sürdürürüm o kadar.
    Öyle yalılar falan almam ama 2007 ford fiestayada binmem.
  • Ülkemizde de böyle bi olay olmustu adam beş parasız kalınca intihar etmişti sonunda.
  • Bana çıksa mahalladen ayrılıp villa falan almam.Yaşadığım evde devam ederim.Audi A3 alıp geri kalan paranın 1/4 ünü hayır işlerine harcayıp diğer 1/4 ünüyle iş kurup geri kalanı bankada tutarım evde 300 kağıttan fazlasını tutmam.Nerde çokluk orda bokluk sonra başımıza bi işler gelirİnsan kendini kaybeder
  • bize çıkmazki şöyle sans :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seF[o]

    Bana çıksa mahalladen ayrılıp villa falan almam.Yaşadığım evde devam ederim.Audi A3 alıp geri kalan paranın 1/4 ünü hayır işlerine harcayıp diğer 1/4 ünüyle iş kurup geri kalanı bankada tutarım evde 300 kağıttan fazlasını tutmam.Nerde çokluk orda bokluk sonra başımıza bi işler gelirİnsan kendini kaybeder

    Böyle konuşuyorsun ama olmaz

    Mesela ben öyle diyordum ama sonraları her şehirden bir ev alırım demeye başladım bi spor araba yeter derken Audi'm olsun Bmw'm olsun diye gidiyor liste yani yokken konuşması kolay




  • Hazıra dağ dayanmaz .. ne kadar doğru bir söz
    Yoksa böyle değil miydi ?
  • oluyor baya bir adamcağız oynamış zanmış sayısaldan haberlere çıkmıştı hayatı gayet güzel gidiyor çıkan paranın hepsine bina yapmış yarısını satmış yarsını kiraya vermiş şimdi 3. katı çıkıyor yani idareli aklı başında kullanırsan o parayı katlayabilirsin bir çeşit geri ödemesiz kredi gibi düşünüyorum çıkan parayı
  • Valla burada polemik yaratmak istemiyorum ama haram paradan bi hayır gelmez. Buna emin olabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnotheRDie


    quote:

    Orijinalden alıntı: seF[o]

    Bana çıksa mahalladen ayrılıp villa falan almam.Yaşadığım evde devam ederim.Audi A3 alıp geri kalan paranın 1/4 ünü hayır işlerine harcayıp diğer 1/4 ünüyle iş kurup geri kalanı bankada tutarım evde 300 kağıttan fazlasını tutmam.Nerde çokluk orda bokluk sonra başımıza bi işler gelirİnsan kendini kaybeder

    Böyle konuşuyorsun ama olmaz

    Mesela ben öyle diyordum ama sonraları her şehirden bir ev alırım demeye başladım bi spor araba yeter derken Audi'm olsun Bmw'm olsun diye gidiyor liste yani yokken konuşması kolay

    Merak etme isteyince herşey olurKendini kontrol edebilirsin




  • Bana çıksa o para.Zor durumda olanların ellerinden mallarını düşük fiyata alır yüksek fiyatlara satarım sonra param katlanır dahada büyür dahada ve dahada ahahahah.
  • O kadar parayı bitirmek için beyinsiz olmak lazım ...
  • Onemlo Olan Yatirim Iste///
  • Size o parayı yedirtceklerini nerden biliyosunuz? Para size çıktıktan sonra annenizle babanızı götürüp fidye isterlerse nasıl bitiyor o para görürsünüz..

    Bizim fizik hocamız böyle diyordu İnsan tabi doya doya yemek ister o parayı.
  • bana havadan bu kadar para gelse asla yaşadığım evi terk etmem,ben burda ben oldum
  • o anki ruh tutumunu bilmediginiz için boyle konusabiliyorsunuz....(bir kişinin yaşam standartları geliriyle dogru orantılıdır)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

    Valla burada polemik yaratmak istemiyorum ama haram paradan bi hayır gelmez. Buna emin olabilirsiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

    Valla burada polemik yaratmak istemiyorum ama haram paradan bi hayır gelmez. Buna emin olabilirsiniz.


    Nesi haram, kimin hakkı yeniyor ki ?
  • Haram paradan kime hayır gelmiş ki..

    Sonlarının da haram kadar kötü olduğu bir gerçek..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.