Şimdi Ara

Talibanı ülkenin başına saracaklar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Avrupa'da Nazi fikirlerini taşıyan hiç kimse hiçbir yerde iş bulamaz, sosyal imkanlardan yararlanamaz 3. sınıf insan muamelesi görür. Zamanında Neo-Naziler dedikleri kişilerin başlarına neler geldi az çok biliyorsunuz.


    Bu ülkede bunun gibi militarist örgütlenmeler, silahlı çatışmalar sonucu kendi vatandaşlarımız hayatını kaybeder ise olacak şeyi söyleyeyim. AKP ve zihniyetini taşıyan fikirlerini savunan kim varsa tertemiz fişlenir, hiçbir yerde iş bulamaz sosyal imkanlardan faydalanamaz. Nazilerin sonu nasıl olduysa bunların da aynen öyle olur. Halktan da destek görür yetmez tüm Avrupa'da bile destek görür. Mülteci sorunu ile Avrupa da boğuşuyor inanın onların da en ufak strese, kargaşaya tahammülleri kalmadı herkes barış ve sükunet istiyor.

  • 2011 den önce gül gibi geçinip gidiyoduk, bile bile mayınları temizlediler sınırı korumadılar güçlendirmediler sonra ısıd cıktı önce surıye sonra ırak derken mülteci alıyoruz ayagına bile bile ışıdlıler bu teroristler ülkeye sokuldu batandaş olarak tahmın edebiliyoken sıvıl kılıkta geliceklerini sınırı açmak niye ??


    sonra ne oldu istanbuldan bursadan ordan burdan ışıd bombacısı katili yakalanmaya başladı ülkenin içinede



    senaryo aynı senaryo yakında talibancıdı el kaidecisi yakalandı diye görürüz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dxdiag36

    Taliban pkk ya benzemez.Pkk gibi zoru görünce fistan giyip kaçmazlar.

    Hele TSK Afganistan’a girerse sen o zaman gör cümbüşü.Burdaki hücrelerini uyandıracaklar.Kabildede kaçırdıkları askerlerin kafasını keser bublar

    türk askeriyle nizami harp yapacak cesaretleri var diyorsun yani hmm peki

  • afganlarla ilgili konuları siliyorlar heralde. şuraya trump ne demiş bırakalım.




    Ali Şalomtwitter
    “serin hikaye göçmen kardeş https://t.co/Kz3TagKiRY https://t.co/4EG1vYO7JS”
    https://twitter.com/alishalom_/status/1428378186946076674?s=21
  • Bizdeki işsiz ordusunu salsak içinden geçer talibanın.


    Ayrıca herhangi bir sığınmacıda ağır silah görürlerse bundan akp'yi sorumlu tutar herkes. Sonunda da akp yi destekleyenlerin hapis cezası artar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 20 Ağustos 2021; 8:3:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuxeses

    Eh yıllardır diye diye dilimizde tüy bitti. Ama bu bizim malum kitlenin yüzünden zaten iş taa buralara kadar geldi. Bir ülkenin içine direkt böyle bilinçli bir şekilde başka ülkeden adam sokmak o ülkeye yapılan en büyük ihanettir. Amaç ülkede demegrotif yapıyı bozmak etnik isyancı bir topluluk çıkarak ülkede iç savaş çıkarma derdindeler. Böylece ülke içinden çıkamaz bir hale gelip tamamen dağılacak istenilen kesinlikle budur. Sayıları 11 milyonu bulmuş günden günde de çoğalan insanlıktan nasiplerini almamış tamamen vahşi bir insan topluluğu. Orman yangınlarından kat be kat daha büyük bir tehlike ile karşı karşıyayız!!! Sadece sırasını bekliyor o kadar.

    Eğer sağında solunda net biçimde görüyorsan o 11 milyon değildir daga fazladır ve günden güne artıyor 20 Milyon kayıt ve kayıtsız mülteci var sığınmacı lafı artık bitti bayram ülkesine gidip gelen sığınmacı değildir sınırı illegal aşanda milyon mülteci bunlar.

    Çok ciddi iç sorun tehlikesi .Şimdi okulların açılması ile pek çok yerde kız çocuğu kaçırma mevzusu göreceksiniz.Bir sürü sap erkek bunlar hep ilkel kafada düşünün yani.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

    Bilmiyorum hiç 4chan'de vs. bunların yaptıklarını izlediniz mi?


    Bunların asker olmayan sivilleri bile insanlıktan nasibini alamamış varlıklar. Adamların kültürlerinde insan öldürmek var. Yalansa yalan diyin. İnanılmaz kirli bir zihniyete sahip bir topluluk. Belgesiz, evraksız adı sanı belli olmayanları içeri alıyoruz. Tek cümleyle ortalığı mahşer alanına çevirirler.


    Yangın var her yerde. Kontrol edilemiyor. Bir terörist grup üstlendi bunları. Varlıkları bile belli olmayanlar ülkeye kaç gündür bela oldu. Geri dönüşü on yıllar sürecek zararlar verdiler. Binlerce can telef oldu. Bunlardan daha kötü, sahada isyancı olarak bulunmuş eli silah tutan bir topluluğun vereceği zararı düşünsenize..


    Yemin ederim 1 gecede binlerce orman yangını başlatıp köyleri talan edebilirler. Bunu durdurabilecek istihbaratımız var mı? Varsa bunların girişini durdurabilirlerdi.



    Ülke topun ucundayım diye bağırıyor da ümmetçi zavallılar yüzünden hala deniz var zannediyor millet altımızda. Uyanın deniz çekildi aşağısı sarp kayalık.

    Şu tip olaylara ABD bile müdahil olamaz geçenki başkanlık seçimi öncesi olanları gördünüz değil mi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.